evet öyle .. hangi hastanede tedavi görüyosun sorabilirsem ?Bazen taze transfer önerir doktorlar bazen de dondurulmuş embriyo. Rahmin dinlenmesi ya da daha fazla yumurta toplama bir sürü sebep olabiliyor. En güzeli doktora güvenmek bu noktada
ilk denemenmi?Bende kasım sonu - Aralık başı başlayacağım büyük ihtimalle pazartesi belli olacak
allahim insallah bol bol iyi kaliteli yumisler nasip etsinBen de varım.Sürece başladık.Aralık ortası gibi sonucu öğreneceğiz İnşallah.
Hayır canım .daha önce 2 kere dondurulmuş embriyo transferi oldum malesef hiç tutunma olmadı .Bu sefer sil baştan başlayacağım ikinci kez .İnşallah bu sefer olur hepimizinilk denemenmi?
allahim herseyin en güzelini nasip etsin insallah.. güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
insallah canim insallahHayır canım .daha önce 2 kere dondurulmuş embriyo transferi oldum malesef hiç tutunma olmadı .Bu sefer sil baştan başlayacağım ikinci kez .İnşallah bu sefer olur hepimizin
Çok teşekkür ederim ben de hepinizden güzle haberler bekliyorumÇok ve sağlıklı folükül haberlerini bekliyoruz o zaman
Ben koceelideyim takibimi burada doktorum İsmail Yılmaz yapıyor. Klinik işlemleri için Okan Üniversitesine gidiyorum. Senin sorunun yumurta olmadığı için bize göre daha az yıpranacaksın belki ama zor bir süreç beklediği kesin.evet öyle .. hangi hastanede tedavi görüyosun sorabilirsem ?
vallah ben cok heycanliyim yaaa beni ne beklicek nasil sonuclancak
Amin canım benim se ilk denemem ve bende yurt dışında yaşıyoruz aralığon 4 üne gidicem ve iğnelere başlıcaz artk kaç gün sonra yumurtalarım büyür bilmiyorum umarım hepimiz için hayırlısı olurallahim tüm isteneyler nasip etsin insallah kizlar
benim ilk denemem olcak yurt disinda kaldigimiz icin anca aralik sonunda baslicaz insallah izini öyle ayarliyabildik anca..
ama doktoruma göre transfer hemen olmicakmis.. yumurta rezervelerim cok iyi oldugu icin yüksek doz vericez demislerdi olabildigince cok yumurta elde etmek icin.. esim azosperm dokuzuncu ayda tese oldu ve cok sükür sperm bulundu 4 tüp doldurdular ve simdi tüp bebekde 1 tüpü alip spermler bosa gitmesin diye cok yumurta elde etmemiz gerekiyomus.. dozlsr yüksek verilcegi icin hemen transfer olmaz dediler bana mecbur bidahaki ay ocak subat gibi yine gidip transfer olcam insallah
Bende inşallah 5 veya 6 aralık gibi iğneye başlayacağım canm benmde öncesinde negatif bir aşılamam varMerhaba bende tüp bebeğe yeni başladım 24 Kasım’da ilk iğnemi vurundum ilk denememiz öncesinde bir negatif aşılamam oldu bakalım bu ne olacak
Hayır cnm yani vitamin ilaçlarımı içmeye kasımda başladım aralık ayındada iğneye başlıcaz artık kaç günde yumurtalar büyür bilmiyorum tabi ama tüp bebek öncesi en az 1,2 ay vitamin ilaçları kullanılıyorcnm sende transfer bidahaki aymi yapilacak? yani yumurtalar toplanip bi kac gün sonra transfer olmadimi? dogrumu anladim ?
Dilerim allahtan çok güzel yumurtalarınız olur güzel haberlerinizi alırızBende inşallah 5 veya 6 aralık gibi iğneye başlayacağım canm benmde öncesinde negatif bir aşılamam var
Amin canım inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin Allah herkese anne olmayı tattırsınDilerim allahtan çok güzel yumurtalarınız olur güzel haberlerinizi alırız
Ayyyy ne güzel ya rabbim evlat kokusunu alabilmeyi nasip etmiş ne güzel allahım bizlere de nasip etsin çoğunda gözüm yok bir tane de olsa çok şükür derim sanırım bende 2.5 yıllık evliyim bizde hiç korunmadık ama olmuyor maalesefAmin canım inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin Allah herkese anne olmayı tattırsınBenim bir kızım var 6 yaşında 6 senedir korunmadığım halde gebe kalmadım ama şükürler olsun ki bir evladım var
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah canım. Ne eşimde ne bende hicbir sorun yok şu 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı hepside sorun yok diyorlar ama dediğin gibi olmuyor allah bekleyen isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin inşallahAyyyy ne güzel ya rabbim evlat kokusunu alabilmeyi nasip etmiş ne güzel allahım bizlere de nasip etsin çoğunda gözüm yok bir tane de olsa çok şükür derim sanırım bende 2.5 yıllık evliyim bizde hiç korunmadık ama olmuyor maalesef
Bizde de eşimde sorun yok bende 2.5 cm çikolata kisti var birde amh 1.385 çıktı 25 yaşında olduğum için düşük dedi drAllahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah canım. Ne eşimde ne bende hicbir sorun yok şu 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı hepside sorun yok diyorlar ama dediğin gibi olmuyor allah bekleyen isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin inşallah
Önemli olan amh değil ultrasondaki over sayıları doktor oraya bakarak konuşur iyi doktorsa. Ben ikinci yumurta toplama işlemine gireceğim salı günü korkulacak bir şey değil tüp bebek ben çok korkarak başlamıştımBizde de eşimde sorun yok bende 2.5 cm çikolata kisti var birde amh 1.385 çıktı 25 yaşında olduğum için düşük dedi drama sizlerinde çok zor resmen sebepsiz adı yok hastalık olsa tedavisi mümkün olur belki
Aynen canm kesinlikle doğru bir tedaviyede başlayamıyorsun çnkü hastalık yok inşallah Allah hayırlısını nasip etsin bizlereBizde de eşimde sorun yok bende 2.5 cm çikolata kisti var birde amh 1.385 çıktı 25 yaşında olduğum için düşük dedi drama sizlerinde çok zor resmen sebepsiz adı yok hastalık olsa tedavisi mümkün olur belki
İlk denemenizde tecrübe ettiğiniz şeyleri bize anlatır mısınız? Ben ilk yaptıracak biri olarak bir sürü sorular ister istemez aklımda oluyor ve bazı önemli olan şeyleri bilmiyorum mesela kal embriyo olmalı veya işte amh vs gibi şeyler de önemli olan bilgileri bize söyler misinizÖnemli olan amh değil ultrasondaki over sayıları doktor oraya bakarak konuşur iyi doktorsa. Ben ikinci yumurta toplama işlemine gireceğim salı günü korkulacak bir şey değil tüp bebek ben çok korkarak başlamıştım
Bu işin o kadar çok ayrıntısı ve o kadar çok sebeple tüp bebeğe başvuran var ki ne anlatmakla biter ne okumakla. Beteri okudukça kafanız karışır bu da stres yapar ama ilk bilmeniz gereken şey stresten kesinlikle uzak durun. Rahat olun.İlk denemenizde tecrübe ettiğiniz şeyleri bize anlatır mısınız? Ben ilk yaptıracak biri olarak bir sürü sorular ister istemez aklımda oluyor ve bazı önemli olan şeyleri bilmiyorum mesela kal embriyo olmalı veya işte amh vs gibi şeyler de önemli olan bilgileri bize söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?