Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Ben geçen aylarda ilk tüp bebek tedavime başladım. Benim de amh düşük ama 1in altına düştüklerinde doktorlar çok önemsiyor. İlk yumurta toplama işlemimde 7 tane toplandı bir tanesi beşinci güne gitti hatta embriyo pgt yaptık sağlıklı geldi şükür donduruldu. Biz transfer yapmak istemedik tekrar yumurta toplayıp elimizde başka embriyo kalsın istedik. Şimdi ikinci tedavideyim bu sefer daha farklı ilaç başka doktor oldu daha güvenle gidiyor ilkinde az da olsa sigara kullanmıştım kilo almayayım diye yememiştim pek bir şey ama bu sefer sigarayı içmiyorum kiloyu takmayıp yiyiyorum benim başımdan üç tane düşük geçti ve artık yorulduğum için tüp bebeğe başvurdum senem arkdasın dediği gibi herkesin ayrı sebebi var. Zor bir şey değil adetin ikinci günü gidiyorsun sana iğneler veriyor ama iğneden asla korkma incecik uçlu rahatça yapabılıyorsun kendin. Bu süreçte üç günde bazen iki günde bir doktor seni çağırıyor mesela ben 12.günümdeyim şuan iğnelerim dün bitti bu gece çatlatma iğnesi yapacağım sadece salı günü toplanacak yani 14.gün. Transfer hemen yapmayacaklar çünkü bizim ıvf yapmıyor dondurulnuşta %10 başarı daha yüksekmiş. Sormak istediğin bir şey olursa mutlaka buradan yada özelden sor. Ben de zamanında çok sordum.

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için inşallah herkes istediğine kavuşur

Cok sağol cnm aynen insan hep bişeyleri sormak istiyor inşallah az kaldı 5 gün snra adet olma günüm geliyor gecikmezse o zaman başlayacağız

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bende başladım Aralık ortası gibi transfer yapılır. Rabbim kolay kılsın hepinizinkini

Allah herkesin gönlüne göre versin inş cnm baya ertelenmiş seninki ben yurt dışında yaşıyorum tüp bebek için türkiyeye gideceğiö umarm bi sorun cıkmaz ve işlem gerçekleşir
canim sende transferi hemenmi düsünüyorlar yoksa rahim dinlediripte sonrami transfer?..
bende yurt disinda kaliyorum izin ayarlama isler cok zit oluyor ya

İnşallah hayırlı haberler alırsınız bizde korkularımızı yenip güzel atlatırız bu aşamaları

Kızlar bende varım bu ay 2. Tüp bebegi yaptıracağım. Temmuz ayında yaptırmıştım tutmamıstı inşallah bu sefer olur kavuşurum meleğime kimler hangi şehirde hangi hastanede yaptıriyor bakalım heyecanımızı mutluluklarımızı paylaşalım burada

Merhaba, bende bu ay uzun protokole başladım regl olmayı bekliyorum ne zaman başladınız baskılayıcı iğneye ?

Çikolata kisti ve amh düşüklüğü olup tüp bebek yaptıran var mı aranızda kizlar

Merhaba kızlar ben de kasım sonu başladım tüp bebeğe. Yarın opum var. Daha sonra histereskop olup ondan sonra transfer olacağım inşallah. Şimdilik sadece iğne kullanma aşamasında bilgi ve tecrübe sahibiyim devamını göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…