hangi vitaminleri kullanmaya basladin cnm??Hayır cnm yani vitamin ilaçlarımı içmeye kasımda başladım aralık ayındada iğneye başlıcaz artık kaç günde yumurtalar büyür bilmiyorum tabi ama tüp bebek öncesi en az 1,2 ay vitamin ilaçları kullanılıyor
hadi canim güzel haberini bekliyoruzMerhaba kızlar ben de kasım sonu başladım tüp bebeğe. Yarın opum var. Daha sonra histereskop olup ondan sonra transfer olacağım inşallah. Şimdilik sadece iğne kullanma aşamasında bilgi ve tecrübe sahibiyim devamını göreceğiz
Benim 4. Denemem olacakİlk denemeniz mi ikinci mi deniyorsunuz kızlar
insallah cnmBugün ilk iğnemi vuruldum hayırlısı ile başladım inşallah hayırlısı
Son olur inşallah kardeşimBenim 4. Denemem olacak
Çok teşekkür ederim amin inşallahhadi canim güzel haberini bekliyoruzbol bol kaliteli yumuslar olur insallah
igne sürecin nasil gecti biraz anlata bilirmisin? neler yapiliyor her kontrolle gitigine nelere bakiyolar?
benimde allahin iziniyle 2-3 haftaya ilk tüp bebek denememe baslicam
bizede haber et opudan sonra.Çok teşekkür ederim amin inşallahHergün aynı saatte iğneleri yaptım beşinci gün kontrole gittim aynen devam et dedi dört gün sonra tekrar kontrole çağırdı ve tamam dedi cuma topluyoruz. Kontrollerde yumuşları sayıyor zaten muayene beş dakika filan sürüyor. Son gidişimde kan da istedi progesteron ve ostorojen bakıldı. Şimdilik bu kadar yarın İçin heyecanlıyımm
Hayırlı olsun işlh güzel haberler alırsınızMerhaba, bende bu ay uzun protokole başladım regl olmayı bekliyorum ne zaman başladınız baskılayıcı iğneye ?
inşallah canım hepimiz içinSon olur inşallah kardeşim
teşekkürler sizin de tedaviniz hayırlı olsun:) ben daha önce 3 kere kısa protokol tüp bebek denemesi yaptım uzun protokolde ilk kez deniyorum. amh düşüklüğü var bende.şuan regl olmayı bekliyorumHayırlı olsun işlh güzel haberler alırsınızregl 21. Günü tek sefer kullandım sonra da günün de regl olup 3. Gün normal tedaviye başladım sizin ilk mi bu yoksa 2 mi
Bende uzun protokol istedim yapmadılar. Acaba 3. Denemede mi uzun protokol oluyor canım çikolata kisti var ve amh düşükteşekkürler sizin de tedaviniz hayırlı olsun:) ben daha önce 3 kere kısa protokol tüp bebek denemesi yaptım uzun protokolde ilk kez deniyorum. amh düşüklüğü var bende.şuan regl olmayı bekliyorum
canım daha önceki denemelerimi farklı doktorlarda yaptım şimdi de başka bir doktora gidiyorum. Benle ilgili yapılan bütün testelere rahim filmimi genetik teslerime baktı . görünürde çikolata kistim yok ama endometriozis başlangıcı olabilir oda çikolata kisti yapıyormuş zaten. amh düşüklüğüm var bide endometriozis de yumurtanın kalitesini etkiliyormuş aslında laparoskopiyle bakıp tedavi etmem gerekiyor ama amh düşüklüğünden dolayı öyle bir zamanım yokmuşBende uzun protokol istedim yapmadılar. Acaba 3. Denemede mi uzun protokol oluyor canım çikolata kisti var ve amh düşük
daha operasyonel bir işlem yok ki neden covid istediler acaba. ortalıkta hastalık çok arttı diye mi ki merak ettim. ben daha önce opuya girerken covid testi vermiştim sadece prosedür mü değişti ki?Bugün adetimin ilk günü doktorum Biesteron DHEA başlattı pazartesi covid test sonucumuz çıkarsa ignelere başlatacak galiba
Hep aynı duyguları yaşıyoruz canım ben ilk denememde çok umutluydum mesela ikincısınde de umudum vardı ama 3. te hep olmayacak dedim kendi kendime. Ama busefer böyle olmak istemiyorum. gerçekten olucağına inanmak istiyorum olumsuz hiçbirşey düşünmek istemiyorum. Sen de öyle yap lütfen çok zor biliyorum ama bebeğin varmış gibi hamilesin gibi düşün hepdeneme sayısı arttıkça umudunuzu yitiriyor musunuz siz de? sanki olmayacak da boşa bir çaba içindeymişim gibi içiyorum ilaçlarımı. zaten içtiğim ilaçlardan muhtemelen muhteşem kilo aldım bu da beni yoruyor fiziksel olarak. uğraşıp uğraşıp sonuca adım atamamak falan hepsi üst üste gelince sizin de kırıldığınız oluyor mu?
Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun işlh güzel haberler alırızteşekkürler sizin de tedaviniz hayırlı olsun:) ben daha önce 3 kere kısa protokol tüp bebek denemesi yaptım uzun protokolde ilk kez deniyorum. amh düşüklüğü var bende.şuan regl olmayı bekliyorum
Üzülüp kırılıyoruz tabiki de ama ilkinden zaten bir tecrübemiz var kotu de olsa ben ilk sefer de daha cok korkuyordum başıma ne geleceğini bilmediğim için şuan daha rahatım tedavi sürecin de en kötü aynısı olur zaten yaşadım diyorum yani o yuzden bu sefer boşver dim zaten yok ama belki olabilir bu seferdeneme sayısı arttıkça umudunuzu yitiriyor musunuz siz de? sanki olmayacak da boşa bir çaba içindeymişim gibi içiyorum ilaçlarımı. zaten içtiğim ilaçlardan muhtemelen muhteşem kilo aldım bu da beni yoruyor fiziksel olarak. uğraşıp uğraşıp sonuca adım atamamak falan hepsi üst üste gelince sizin de kırıldığınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?