Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Bende senin gibi 10 aralıkta hormon ilaçlarına başladım inşallah pazartesi günü yumurtalarım toplanacak , sendeki gelişmeler nasl?

Hormon testlerimi onlar istemeden kendim yaptırdım, bugün muayenede sonuçlarını kendim söyledim. Onlar istemedi:) Allah'a emanet gidiyoruz bakalım
Nasıl hormon testleri istemezler anlamıyorum ben işk doktoruma gittiğimde bir sürü testler yaptırdı sonra beni alttan muayene etti ve her 2 günde bir hem alttan muayene etii hemde progestoron ve E2 diye olan hormon testlerim yapıldı belli bir büyüklüğe geldikten sonra da her gün gittim doktora hem alttan muayene hemde hormon testlerim icin yani hic test yapılmadan hangi ilaç takviyesi yapılacağını veya hormon testinin yüksek mi düşük mü olduğunu nerden bilebilecek ki?? Cok tuhaf geldi bana bence siz bunu iyice araştırıp doktorunuzu değiştirin

Ne mutlu sana inşallah kucağına sağlıkla alırsın en sonunda.
Benim yine olmadı. Yine yumurtalar gelişmedi. 6. Günde son verdik tedaviye.
Sağol cnm benm de yumurtalarım geç büyüdüler ve şuan sadece 3 yumurtam var ve 1 tanesinin bozul olduğunu düşünüyor doktorum umarım senin içinde herşey gönlünce olur

Sağol cnm benm de yumurtalarım geç büyüdüler ve şuan sadece 3 yumurtam var ve 1 tanesinin bozul olduğunu düşünüyor doktorum umarım senin içinde herşey gönlünce olur
Hep söylüyoruz lazım olan bir yumurta bir sperm zaten sende 2 sağlıklı var. Allah kısmet edecekse iki kat şansın var. İnşallah ikisi de sağlıkla 5. Güne gider ve sonra da hayata ve sana tutunurlar.
Benim ilk evliliğimden bir oğlum vardı. Tüp bebekte de 4 deneme yaptık. Eşim daha fazla yıpranmamı istemedi ben de çok yoruldum. Amh zaten yerlerde şansımızın düşük olduğunu biliyorduk. Bundan sonrasını biz Allah'a bıraktık. İsterse taştan verir.
Hakkınızda hayırlısı

Aynen canım çok şükür en azından 2 yumurtam var, doktorum 3. Güne anca giderler dedi Allah’tan hayırlısı benimde bir kızım var 6 yaşında 6 senedir benimde olmadı ben 1 kere aşılama denedüm şimdi de ilk defa tüp bebek deneyeceğim inşallah hayırlısı olur. Umarım allahım herkesin gönlündekini verir

Pazartesi günü başka doktora gideceğim. Banada çok garip geldi

Merhaba hanımlar. Bu yolda Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah. Kucaklarımızı doldursun yüzümüzü güldürsün. Ben ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. 3 kaybım var. Gecen adetim de 2 tane toplandı biri 4.gün emrio su donduruldu. Bu seferde 3 yumurta görünüyor ve iğnelerin 3 günü aksam olacagım. Carsamba muayene ve tahlil leri yaptıracagım. Bakalım kactane toplanacak kac tane 4 cu güne gidecek.az yumurta olunca sansımız da düşükmü oluyor ne yapıyor. Bu saferkinde inşallah iki tane giderde dördüncü güne elimde Bi tane olsun kalır. Neden böyle söylüyorum. İlk taranfere nasip olursa iki tane konulur bitane de tutmazsa diğer transfer de kullanılır diye düşünüyorum. İnsallah ilk transferde tutarda kalan olsada sonra da onu yaptırırız. Nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Ben beslenmeye hiç dikkat etmedim arı sütü, nar suyu falan almadım hiç bu dönemde iğnelere ters tepki yapar diye. Sizler neler yapıyorsunuz alayımmı bu dönemde

Pazartesi günü başka doktora gideceğim. Banada çok garip geldi
Benim adetin ikinci günü muayene tahliller, 5 gün iğneler, 6 gun muayene ve tahlil E2 tahlili sonuca göre iğnelerin dozajı ve ilave iğne iki gün daha sonra tekrar muayene ve tahlil leri verip sonuca göre iğneleri veriyorlar gecenkinde 8 ci gün gece çatlatma iğnesini oldum 10 cu gün sabah yumurta toplama yapıldı. Sizinkini anlıyamadım E2 hormonu sonucuna ve muayene ye göre ilacları ayarlıyorlar. Siz bence iyce ögrenip ona göre hareket edin. Gittiniz yerdede nasıl ilerliyorlar ona göre öğrenip öyle baslayın.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.. ilaçlara başlanılan dönemde bitkisel kürleri vs kullanmamanız ilaçlar açısından iyi olacaktır bence tabi.. önce ya da sonrası kullanılması uygun olabilir ama hem iğneler hem kürler bilemedim. beslenme konusunda bu topiğin kötü örneği benim pek dikkat edemedim ama benim görüşüm bu yönde.Şansınız bol yumurtalar kaliteli embriyolar ve bebeğiniz sağlıklı olsun

Aminnn hepimizinnn inşallah. Anlayamadığım Bi rahatlık var bende. Normalde Cok hecanlı olmam lazımm ama yokk. İyimi kötümü bilemedim m.bende onun için kullanmıyorum ama tekrar toplamadan sonra nar suyu içeyim diyorum.şimdi ne zaman transfer olacak onuda bilmiyorum sürece göre hareket edecekler sanırım.bakalım ne olcakk. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah.

Adetin ikinci gününden sonra hergunmu kontrole gittiniz,yoksa 6 gün sonramı?

Amin inşallah nar suyu rahim kalınlassın dıye sanırım .. kalınlasma sorununuz yoksa ters etki yapmasın?

Adetin ikinci gününden sonra hergunmu kontrole gittiniz,yoksa 6 gün sonramı?
Adetin 2,7, 9günleri muayene ve tahlil leri yaptırdım. 11 ci günü sabah yumurta toplama yapıldı. Bu sefer yine basladım ikinci gün muayene, tahlil yapıldı aksamına iğnelere basladım 5 gün iğne olacagım 6 cı günü muayene ve tahlil yaptırılacak. Benim bu şekilde yapılıyor

Canım aradılar 1 embriyoyu orta kalite dondurmuşlar çok şükür inşaallah tutar çünkü başka embriyo yok elimizde ve bu olayların tekrarı bizi çok yorar
Çok şükür canım inşallah tutunacak bebeğin sana transfer ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…