Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Ben smdi gonal f kullanyrm menopurla;

salı carsamba persmbe içinde cetrotide vuruldm 3 tane yazmştı catlatma iğnesni ne zmn vuruyoruz bir gün gecsn deyp ctesi mi vur der yoksa "bugn de catlasn dye iğne vıracaksn " mı der
Cetrotide akşam vuruldun ya sabah kontrole gittiğinde doktor eğer uygun görürse bu akşam çatlatmayı vur diyecek..o akşam çatlatma iğnesi dışında başka iğne vurmayacaksın 36 saat sonra da opu olacak canım
Evet ankaraya gidiyom 3,5 saat yol
Oo Allah kolaylık ve emeklerinin karşılığını versin canım

Amin cnm hepimizin insallah

Kızlar toplama işleminden sonra dostinex verdilermi? Verdilerse günde kaç sefer ictiniz ?

Kızlar herkese iyi akşamlar. Bende tedaviye başladım. Aklıma takılan bir soru var. Cumartesi günü gonalf 225mg femara ve merional kullanmaya başladım. 5 gün oldu ve kontrole gittim şu anda yumurta büyüklüğü 10 ile 12 arasında sayıları değişiyor. Bu büyüklük bu süreçte iyi bir değermi. Yarın gonalf 300 yap dedi ve cetrotide vurmamı istedi doktorum. Yumurta büyümesi güzel ilerliyormu. Tecrübesi ve bilgisi olan cvp verirse çok sevinirim. Daha öncesinde femara kullanmıştım 5 gün 14te kalmıştı büyüklük. Aşılama yapıcaktık sonra tüp bebek yapalım dedik. Yine büyümez diye korkuyorum

Canım merhaba ben hiç femara kullanmadım ama gününe göre gayet iyi yumurtalar merak etme

5.günde 10 12 gayet iyi bir değer bence.. önünde daha bi 5 6 gün var o süre zarfında gonalf 300 ile ilerlersen 24 mm falan olacaktır yani ideal büyüklük

Kizlarr 40 yumurtadan 12 tanesi döllenmiş sizce iyi 12 tane yumurtadan hepsimi sağlam kalıyormu yoksa ölüyorlarmi fikriniz varmiiii??

Kizlarr 40 yumurtadan 12 tanesi döllenmiş sizce iyi 12 tane yumurtadan hepsimi sağlam kalıyormu yoksa ölüyorlarmi fikriniz varmiiii??
Selam canım 40 yumurta maşallah benim 16 tane toplanmasına rağmen çok zor iyileştim ağrım çok oldu senin nasıldır tahmin bile edemiyorum geçmiş olsun şöyle bir bilgi vereyim benim 16 yum.dan 8 tanesi dollendi 1.3.5. güne gidecek yumurta sayısı hiç belli olmaz hepsi de gidebilir 1 tane de kalabilir beklemekten başka hiiicc bir çare yok malesef

canım sen ne yaptın , güzel haberlerini bekliyorum

Hemen toparlandim canim öylemi bende seviniyordum 12 tanesi dollendi öyle kalıcak saniyodum teşekkür ederim bilgilendirdigin için

Bu durum o kadar çok kişiden kişiye ve kadere göre değişiyor ki .. 50 embriyodan 1 tane sağlam kalan da oluyor 3 embriyodan 3 tane kalan da .. Sayılara hiç takılmıyoruz hep olumlu düşünyoruz ve bebeklere kavuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…