- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Bu süreci yaşamayan anlamaz.Sevndm adnza hyrlı olsnHersey gzel olur insvszin için işni iyi yapmaynlsr her yerde vr bzm umutlarmz cektgmz agrılar gidip gelmeler maddiyat onlarn umrunda değil ki
Hyrlı olsnkizlar yarin ilk görüsmemadetin 2nci gününde nelere bakiyolar napiliyo?
Hormn testi ve alttan muaynekizlar yarin ilk görüsmemadetin 2nci gününde nelere bakiyolar napiliyo?
corona testide istedilermi sizden?Hormn testi ve alttan muayne
Kuzum ben de bugün adetimin 2. Günü ve ilk görüşmeye bugün gittim. Alttan muayene etti ve bismillah dedik başladık tedaviyekizlar yarin ilk görüsmemadetin 2nci gününde nelere bakiyolar napiliyo?
Evet toplamadn 2 gün öncesnde yaptrdmcorona testide istedilermi sizden?
Hakkınzda hyrlısı olsn insallahKuzum ben de bugün adetimin 2. Günü ve ilk görüşmeye bugün gittim. Alttan muayene etti ve bismillah dedik başladık tedaviye
Amin Allah razı olsunHakkınzda hyrlısı olsn insallah
bende olmadı canım her ihtimale karşı ara doktoru senKızlar opu işleminden 5 gün sonra kanamaniz oldumu adet gibi cabuk cevap verirseniz sevinirim normal değilse doktorumu arayacam
Nyse yaa onlar için dua edcem rabbm onlara ömür versn insallah
Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktumbende olmadı canım her ihtimale karşı ara doktoru sen
Canım çok normal ben de opu sonrası 6.gün adet oldumKızlar opu işleminden 5 gün sonra kanamaniz oldumu adet gibi cabuk cevap verirseniz sevinirim normal değilse doktorumu arayacam
Bu adetin bittikten sonra başlar transferin canım 1 adet sonra dedilerse.diğerini beklersen 2 adet sonra transfer olmuş olursun..Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktumtransfer icin gun sayıyordum ocağın 28 de günüm şubat da transfer olurum heralde
Evet 2nci adetimi bekliycem öyle söyledi doktor bugun aradılar 12 embriyodan 4 tane kalmış bugun donduracaklarini söylediler bende adetime gun sayiyodum ne bilim böyle erken olucağımiBu adetin bittikten sonra başlar transferin canım 1 adet sonra dedilerse.diğerini beklersen 2 adet sonra transfer olmuş olursun..
Evet bnde böyle düşünüyormönemli olan sayısı değil canım takma sen onu nasip olunca 1 tane yumurtayla da oluyor. hakkında hayırlısı olsun
Bana 3. Gnü embryosu transfer etmeyi düşünüyolar altı kutu ilaç verdiler nasıl olcak. Bu işEvet 2nci adetimi bekliycem öyle söyledi doktor bugun aradılar 12 embriyodan 4 tane kalmış bugun donduracaklarini söylediler bende adetime gun sayiyodum ne bilim böyle erken olucağımi
Evet 2nci adetimi bekliycem öyle söyledi doktor bugun aradılar 12 embriyodan 4 tane kalmış bugun donduracaklarini söylediler bende adetime gun sayiyodum ne bilim böyle erken olucağımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?