Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Sevndm adnza hyrlı olsn Hersey gzel olur insvszin için işni iyi yapmaynlsr her yerde vr bzm umutlarmz cektgmz agrılar gidip gelmeler maddiyat onlarn umrunda değil ki
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Bu süreci yaşamayan anlamaz.

Kızlar opu işleminden 5 gün sonra kanamaniz oldumu adet gibi cabuk cevap verirseniz sevinirim normal değilse doktorumu arayacam

Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktum transfer icin gun sayıyordum ocağın 28 de günüm şubat da transfer olurum heralde
Bu adetin bittikten sonra başlar transferin canım 1 adet sonra dedilerse.diğerini beklersen 2 adet sonra transfer olmuş olursun..

Bu adetin bittikten sonra başlar transferin canım 1 adet sonra dedilerse.diğerini beklersen 2 adet sonra transfer olmuş olursun..
Evet 2nci adetimi bekliycem öyle söyledi doktor bugun aradılar 12 embriyodan 4 tane kalmış bugun donduracaklarini söylediler bende adetime gun sayiyodum ne bilim böyle erken olucağımi

Evet 2nci adetimi bekliycem öyle söyledi doktor bugun aradılar 12 embriyodan 4 tane kalmış bugun donduracaklarini söylediler bende adetime gun sayiyodum ne bilim böyle erken olucağımi
Bana 3. Gnü embryosu transfer etmeyi düşünüyolar altı kutu ilaç verdiler nasıl olcak. Bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…