Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Benim de yarın Allahın izniyle. Nasıl geçti ağrı acı hissettiniz mi? İlk deneyimim bu arada benim
Bna narkoz vermedler canm yumurta sayım az dye 6 speklüm takarken zorluyo snra rahmni uyusturdu snrasnda acı hissetmedm ama yumurtalarn içinin boşalısnı hissettim o ayrılma anını bambaska bi duygu

Bna narkoz vermedler canm yumurta sayım az dye 6 speklüm takarken zorluyo snra rahmni uyusturdu snrasnda acı hissetmedm ama yumurtalarn içinin boşalısnı hissettim o ayrılma anını bambaska bi duygu
Benim bitti çok şükür anestezi olunca anlamadım

Merhaba arkadaşlar Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.

İğne olarak Gonal F (150) ve Menapur (150) verdi. Her akşam aynı saatte yap 5. günde kontrole gel dedi.

Ben iğneleri yaparken biraz zorlanıyorum. Hatta dün yaptığım yer morarmış. Sizde hiç oldu mu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…