- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalımMerhaba arkadaşlarBen de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.
İğne olarak Gonal F (150) ve Menapur (150) verdi. Her akşam aynı saatte yap 5. günde kontrole gel dedi.
Ben iğneleri yaparken biraz zorlanıyorum. Hatta dün yaptığım yer morarmış. Sizde hiç oldu mu böyle?
Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım
hayırlı olsun inşallah.göbekten yapıyorsan tam dik olarak vur, yavaş yavaş ver içindekini ve ovalama canım. o iğnelerde değil ama ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şuan morartma yaptı baya vurduğum yerlerden. hatta şişip ağrısı bile oluyor. ama başka yerlerden de araştırdım normalmiş.Merhaba arkadaşlarBen de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.
İğne olarak Gonal F (150) ve Menapur (150) verdi. Her akşam aynı saatte yap 5. günde kontrole gel dedi.
Ben iğneleri yaparken biraz zorlanıyorum. Hatta dün yaptığım yer morarmış. Sizde hiç oldu mu böyle?
Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktumtransfer icin gun sayıyordum ocağın 28 de günüm şubat da transfer olurum heralde
Amin inşallah kuzumNe güzel denk gelmişUmarım güzel haberleri de birlikte alırız :)
Bol şans hepimize, isteyen herkesin olsun
bizde esimden kaynakli cnm azospermTuplerimin ıkiside tıkalı benim canım. Sizinki
Çok sağol, dediklerine dikkat edicemhayırlı olsun inşallah.göbekten yapıyorsan tam dik olarak vur, yavaş yavaş ver içindekini ve ovalama canım. o iğnelerde değil ama ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şuan morartma yaptı baya vurduğum yerlerden. hatta şişip ağrısı bile oluyor. ama başka yerlerden de araştırdım normalmiş.
Kontrolün nasıl geçti tatlım?Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım
Aynen canım herseyin var bi vakti zamanı böylesi benm icin daha hayirliymis demekkigeç olsun gün olmasın. bu ay olup tutmamasındansa direk olup olumlu sonuçlansın inşallahh
Yumurtaların büyüyor dedi 2 sinde tekrar kontrol verdi canım sen ne zaman gdcnKontrolün nasıl geçti tatlım?
guzel haberler :) hep boyle gecsin canimYumurtaların büyüyor dedi 2 sinde tekrar kontrol verdi canım sen ne zaman gdcn
Merhaba bende Gonal f 300 Citroen’iMerhaba arkadaşlarBen de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.
merhabaMerhaba arkadaşlarBen de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.
canim nasil gecti ilk kontrolün?Kızlar günaydın. Ben bugün kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadr lütfen dua edin.
Kuzum gittim yumurtalarımı kontrol etti ilaca tepki vermiş dedi Ayın 2de tekrar gitcmcanim nasil gecti ilk kontrolün?
ooo cok sükürKuzum gittim yumurtalarımı kontrol etti ilaca tepki vermiş dedi Ayın 2de tekrar gitcm
Oluyor kuzum ama sormadım heycandan cumartesi sorcam . Senin nasıl gidiyorooo cok sükür
kactane göründügü belli oluyomu ?
Geçmeyen enfeksiyonlara vitamin takviyesi olarak Cranberry öneriliyor inşallah şifa bulursunuz Solgar’ınkini tavsiye ederim ben çok memnunumAynı iğne evet o canım. Ya allerji yapsın hiç önemli değil de benim çok çok allerjik bir bünyem var mesela onu vurdugumdan beri boğazımda akıntı var şişlik var burnum akıyor ve hapşırma var eğer allerji ilacı ictigimde biraz hafiflemeseydi valla covid sanırdımkorktuğum şey ben sürekli enfeksiyon geçiriyorum her ay ateşlenip yatağa düşüyorum ve bunun sebebini hiç kimse bulamadı eğer yine bunu tetiklerse yumurta toplamada anestezi verecekleri için enfeksiyondan dolayı veremezler veremedikleri için de süreç uzar diye korkuyorum
Siz nerede tedaviyi görüyorsunuzE2 hormonu yumurtaların doluluk oranını ve çatlamaya ne kadar yaklaştığını gösteren hormon sanırım.benim her gün kontrol ediliyor ve ona göre ilaç dozum ayarlanıyor canım.belirli bir seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi ve ardından opu :))
Şişli Memorial de canımSiz nerede tedaviyi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?