Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım

Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım

Ne güzel denk gelmiş Umarım güzel haberleri de birlikte alırız :)

Bol şans hepimize, isteyen herkesin olsun

hayırlı olsun inşallah.göbekten yapıyorsan tam dik olarak vur, yavaş yavaş ver içindekini ve ovalama canım. o iğnelerde değil ama ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şuan morartma yaptı baya vurduğum yerlerden. hatta şişip ağrısı bile oluyor. ama başka yerlerden de araştırdım normalmiş.

Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktum transfer icin gun sayıyordum ocağın 28 de günüm şubat da transfer olurum heralde

geç olsun gün olmasın. bu ay olup tutmamasındansa direk olup olumlu sonuçlansın inşallahh

Çok sağol, dediklerine dikkat edicem

Merhaba bende Gonal f 300 Citroen’i
merhaba
Bende gonal f 300 cetrotayt 150 vuruluyordum. İlk gün morardı, sonra iğneyi vurduktan sonra çok yavaş enjekte edersen hiç morarmıyor. Birde ben iğnelere başladığımda gün aşırı gidiyordum.

Geçmeyen enfeksiyonlara vitamin takviyesi olarak Cranberry öneriliyor inşallah şifa bulursunuz Solgar’ınkini tavsiye ederim ben çok memnunum

Siz nerede tedaviyi görüyorsunuz

Merhaba hanimlar benimde tedavim aralik ayinda basladi son adet tarihim 14 aralik 26 aralik yumurta toplama islemim yapildi ama ben dun yine adet oldum 31 aralikta yani yarin doktora gidecegim 36 yumurtam toplanmis 4 tanesi 5. Gun embroysu donduruldu polikistik overim oldugu icin doktorum bir ay dinlendirip dondurulmus embryo transferi yapacagiz dedi ayni ay icinde 2 kez adet gormus oldum varmi aranizda benim gibi olan endislenmelimiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…