Canım.... böyle durumlarda inan nutkum tutuluyor , öncelikle çok geçmiş olsun .. Kalbim seninle hüznünü paylaşıyorum
Canım çok teşekkür ederim çok sağol evet biraz toparlanıp devam edicemCanım.... böyle durumlarda inan nutkum tutuluyor , öncelikle çok geçmiş olsun .. Kalbim seninle hüznünü paylaşıyorumNegatif duygusunu 2 kere yaşayan biri olarak daha sağlam adımlarla bu yolda ilerleyeceğinden emin ol.. Biraz beynen ve fiziken kendine zaman tanı ama arayı da çok açma .. Maddi manevi zorlu bu süreçte ben senin bebeğini kucağına alacağına inanıyorum
Canım çok teşekkür ederim çok sağol evet biraz toparlanıp devam edicem
Merhaba canım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bakalım bu ay transfer olabilecek miyim
ilk kontrolünmk cnm? yani yenimi adet oldun?Merhaba canım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bakalım bu ay transfer olabilecek miyimsen nasılsın nasıl gidiyor toparladın mı biraz moralini bakalım
Yok canım adetin 10.günündeyim transfer gününe karar verilecek sanırım hiç bilgim yokilk kontrolünmk cnm? yani yenimi adet oldun?
iyim cok sükürbende gün sayiyorum artik adet gelene kadar
Ne güzel heyecanlar bunlar valla gözüme uykular girmiyor şimdiden inşallah sonucu da güzel olur hepimiz için canım benimaaa cok iyihadi insallah hayirli haberlerle gelirsin
evet cnm benimde dondurulmus olcak.. ilk transferim olcak cok heycanliyim
Tamamdır canım yarın haber ederiminsallah canim insallahtüm isteyenlere
biraz daha bilgilendirme yaptiklarinda neler nasil yapilcakla ilgili.. bizide bilgilendirirsen cok cok sevinirim cnm
nasil gecti canim kontrolünTamamdır canım yarın haber ederim
Ay canım kusura bakma yazmayı unutmuşumnasil gecti canim kontrolün?
transfer günü belli oldumu?
Normal devam canım ilaç yok ilaç transferden 4 gün sonra kullanacakmışım:) salı da bir bakalım dedi doktorum hayırlısı bakalımoo harika demekki hersey yolunda gidiyor cok sükür
ozaman sali günümü transfer günü belirlencek ?
ilac veya baska blsey kullancakmisin yoksa hala normal devammi?
Durumunuz nasıl ?Ben semra hanımı hiç görmedim.yücel bey aklıma yatan oldu neden bilmiyorum illa o olsun istedim. Beril hanım ı bilemiyorum ama semra hanımın bilgisi tecrübesi zaten tüm doktorları yöneten.. ekip olarak çalıştıkları için ve kişiye Özel tedavi uyguladıkları için ben çok memnun kaldım.daha yolun başında sayılırım ama genel olarak memnunum şahsen
Çok şükür canım benim tedavim pozitif olduDurumunuz nasıl ?
Çok mesaj olduğu için telden biraz karışık oluyor ..
Herhangi bi gelişme yaşadınız mı ?
Tebrik ederim ,Çok şükür canım benim tedavim pozitif oldu
Teşekkür ederimTebrik ederim ,
peki bu hasteneyle ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Maddi anlamda ve süreç ,ilgi alaka olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?