Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Canım.... böyle durumlarda inan nutkum tutuluyor , öncelikle çok geçmiş olsun .. Kalbim seninle hüznünü paylaşıyorum Negatif duygusunu 2 kere yaşayan biri olarak daha sağlam adımlarla bu yolda ilerleyeceğinden emin ol.. Biraz beynen ve fiziken kendine zaman tanı ama arayı da çok açma .. Maddi manevi zorlu bu süreçte ben senin bebeğini kucağına alacağına inanıyorum

Canım çok teşekkür ederim çok sağol evet biraz toparlanıp devam edicem

Merhaba canım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bakalım bu ay transfer olabilecek miyim sen nasılsın nasıl gidiyor toparladın mı biraz moralini bakalım
ilk kontrolünmk cnm? yani yenimi adet oldun?
iyim cok sükür bende gün sayiyorum artik adet gelene kadar

ilk kontrolünmk cnm? yani yenimi adet oldun?
iyim cok sükür bende gün sayiyorum artik adet gelene kadar
Yok canım adetin 10.günündeyim transfer gününe karar verilecek sanırım hiç bilgim yok naturel siklus uygulanıyor ilaç kullanmaya baslamadım henüz transfer için.. sen de dondurulmuş başlayacaksın değil mi inşallah bu sefer sımsıkı tutunsun

aaa cok iyi hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin
evet cnm benimde dondurulmus olcak.. ilk transferim olcak cok heycanliyim

aaa cok iyi hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin
evet cnm benimde dondurulmus olcak.. ilk transferim olcak cok heycanliyim
Ne güzel heyecanlar bunlar valla gözüme uykular girmiyor şimdiden inşallah sonucu da güzel olur hepimiz için canım benim

insallah canim insallah tüm isteyenlere

biraz daha bilgilendirme yaptiklarinda neler nasil yapilcakla ilgili.. bizide bilgilendirirsen cok cok sevinirim cnm

nasil gecti canim kontrolün?
transfer günü belli oldumu?
Ay canım kusura bakma yazmayı unutmuşum rahim kalınlaşmaya başlamış , yumurta da büyümeye başlamış salı günü kontrol var bakalım tekrar eğer çatlama pozisyonuna girerse yumurtam bu ay transfer olacak hayırlısıyla sen ne durumdasın bakalım?

oo harika demekki hersey yolunda gidiyor cok sükür
ozaman sali günümü transfer günü belirlencek ?
ilac veya baska blsey kullancakmisin yoksa hala normal devammi?

oo harika demekki hersey yolunda gidiyor cok sükür
ozaman sali günümü transfer günü belirlencek ?
ilac veya baska blsey kullancakmisin yoksa hala normal devammi?
Normal devam canım ilaç yok ilaç transferden 4 gün sonra kullanacakmışım:) salı da bir bakalım dedi doktorum hayırlısı bakalım

cok güzel canim ya böyle dogal olunca..
ben saniyodum ilaca mecbursun transfere göre ve transfer günü 10günde belli olucak diye biliyordum demekki öyle degilmis

Durumunuz nasıl ?
Çok mesaj olduğu için telden biraz karışık oluyor ..
Herhangi bi gelişme yaşadınız mı ?

Tebrik ederim ,
peki bu hasteneyle ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Maddi anlamda ve süreç ,ilgi alaka olarak
Teşekkür ederim ilgi ve alaka olarak ben fazlasıyla memnun kaldım çok şükür.maddi anlamda net bir yorum yapamıyorum çünkü tedavi kişiden kişiye sorundan soruna değişiyor. Tüp bebek paket fyat 12.0000 + 3.500-4.000 standart ilaç fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…