Valla gram heyacanli değilim neden ben de bilmiyorum kuzum ya insaallahhhh
Olumsuz hiçbir şey getirme aklına sakın , heyecanın az olması da kötü bir şey değil sakin kalabilirsin stres yapmazsınValla gram heyacanli değilim neden ben de bilmiyorum kuzum ya insaallahhhh
İşte düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum c.tesi içim içime sogmaz herhaldeOlumsuz hiçbir şey getirme aklına sakın , heyecanın az olması da kötü bir şey değil sakin kalabilirsin stres yapmazsın
O güzel duyguyu yaşamak. Allah isteyen herkese yaşatsın canım.benim de 1 ay var ama gel gör sanki yarın transfer olacakmışım gibi içim içime sığmıyorİşte düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum c.tesi içim içime sogmaz herhalde
Amin tatlımm senin de güzel haberlerini duyacağız inşaallah burdanO güzel duyguyu yaşamak. Allah isteyen herkese yaşatsın canım.benim de 1 ay var ama gel gör sanki yarın transfer olacakmışım gibi içim içime sığmıyor
İnşallah canım hepimiz güzel haberler verelimAmin tatlımm senin de güzel haberlerini duyacağız inşaallah burdan
sagol canimOo maşallah canım haydi gözün aydınheyecanlı günler başlıyor şimdi bu 15 gün nasıl geçer
Yok canım benim ilk opu günü ve ertesi günü çok ağır ağrılarım oldu sonra geçti.. Transfer tarihim ocak ayı adetimden sonra belli olacak sabırsızlıkla bekliyorumsagol canimen zoru attlatik derken beklemeside bi ayri zormus
senin transferin belli oldumu cnm?
bide bisey sorcam opudan sonra seninde kasik agrilarin oldumu sonradan? ben gecen hafta cuma oldum ilk 2 gün bisey yoktu ama pazartesinden beri ara ara kasik agrisi oluyo sanki adetim her an gelcek gibi
belki ayni zamana denk gelebilirizYok canım benim ilk opu günü ve ertesi günü çok ağır ağrılarım oldu sonra geçti.. Transfer tarihim ocak ayı adetimden sonra belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Sen ilk adetle mi transfer olacaksın canım?belki ayni zamana denk gelebiliriz
bende memorial sislideyim
Merhaba arkadaşım, Hulusi beyi çok duydum. Aşılama yaptırmak istiyorum bende, izmirdeyim ankarada tanıdıklar var gelip başkent üniversitesinde yaptirmak istiyorum ama hic giden tanidigin var mi? Hastane ozel mi ucreti nedir nasıldır bilgi paylaşır mısınAnkara'daym 2 kere şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Şimdi ya Başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu yada bahçeci de Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum endometriozis var
Canımmm selam evet bugün transfer oldum yazacaktım ama öyle bir uyudum ki daha yeni kendime gekdim
Canım gözün aydınnn hayırlı haberler gelsin inşaallahkizlar banada bugün haber geldi.. 5 tane embriyoyu ptg‘ye yolladikinsallah hayirli haberler alirim bende..
adetimi bekliyorum transfer icin hazirliklara baslancakmis
Tutunacak canım ben inanıyorumCanımmm selam evet bugün transfer oldum yazacaktım ama öyle bir uyudum ki daha yeni kendime gekdimtransferden önce embriyolog geldi 4BCA kalitesinde dondurmustuk şimdi çözülünce gelişmeye devam etti ve 5 e çıktı çok güzel dedi çok sevindim rahmime düştüğü anı canlı canlı izledim çok güzel bir duyguydu inşallah bebeğim tutunur da daha güzel duygular tatirir rabbim
Sağol kuzumm aminn evet Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzden geçen her şey olsun inşaallahTutunacak canım ben inanıyorumgözün aydın olsun şimdiden darısı biz bekleyenlerin başına
evet canim ilk adetimle.. her an gelebilirSen ilk adetle mi transfer olacaksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?