Ayın 25 i gibi beklıyorum ben deevet canim ilk adetimle.. her an gelebilir
sen nezaman bekliyosun
Bende hiç gitmedim canım bir kaç ay sonra gitmeyi düşünüyorum Hulusi hocaya on görüşme ucretsizmis diye duydum muayene olursan ucretliymisMerhaba arkadaşım, Hulusi beyi çok duydum. Aşılama yaptırmak istiyorum bende, izmirdeyim ankarada tanıdıklar var gelip başkent üniversitesinde yaptirmak istiyorum ama hic giden tanidigin var mi? Hastane ozel mi ucreti nedir nasıldır bilgi paylaşır mısın
İzmir'den gelecegim için aslında direk tedavi odakli gelmek istiyorum ama zor görünüyor. Bakalim nasipte ne varsa oBende hiç gitmedim canım bir kaç ay sonra gitmeyi düşünüyorum Hulusi hocaya on görüşme ucretsizmis diye duydum muayene olursan ucretliymis
Sorununuz nedir sizin inşallah istediğiniz gibi olur herşeyİzmir'den gelecegim için aslında direk tedavi odakli gelmek istiyorum ama zor görünüyor. Bakalim nasipte ne varsa o
Canım beklemedeyim yine nerden kaptiysam enfeksiyon kaptım ateş Ave boğaz ağrısıyla yatıyorum
Canım.. çok geçmiş olsunCanım beklemedeyim yine nerden kaptiysam enfeksiyon kaptım ateş Ave boğaz ağrısıyla yatıyorum
İnşallah canım çok teşekkürlerCanım.. çok geçmiş olsuninşalah cabucak atlatırsın
Canımmm yaaaYapastelmom değerim 32 çıktı doktor değer düşük en az 50 olmalıydı dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem kimyasala da çevirebilir gelişebilir de dedi
Ya canım benimm inşallahCanımmm yaaahiiç üzmüyorsun kendini bol bol dua ediyorsun ve bebeğin seninle kalacak buna inanıyorsun tamam mı bak ben çok umutluyum senden yana ve senin için bol bol dua edeceğim çok şükür ki bebeğin şuan seninle ve sana tutunmuş sen hiç merak etme annesi seni bırakmayacak
Ama güzel haberler geliyorsa beklemeye değer canım benimYa canım benimm inşallahgerçekten çok zormuş beklemek
Aynen kuzum bekleyip göreceğiz yapacak birşey yokAma güzel haberler geliyorsa beklemeye değer canım benimben de adet olmayı bekliyorum transfer hazırlığı için oynuyor benimle kerata
Geç olsun güç olmasın canımAynen kuzum bekleyip göreceğiz yapacak birşey yoknazlı bebe ya ne çok beklettiler bizi
Canım sen nasıl pro üye oldun acaba pro üyelk almak istiyorum daAynen öyle kuzumm
Canım benim şansıma bana site sahibi hediye ettiCanım sen nasıl pro üye oldun acaba pro üyelk almak istiyorum da
Ne güzel vallaCanım benim şansıma bana site sahibi hediye ettihani şu hangi yemeği beğeniyorsunuz gibi oylamalar varya oraya sadece oy verdim o aynı zamanda bı çekilişmiş kazanana da pro üyelik veriliyormuş bilmiyordum ben kazanmışım ama internete yazarsan çıkar herhalde kadınlar kulübü pro üyelik diye
Ben oylama sonucunda hediye kazanıldığını bile bilmiyodum güzel bir tesadüf olduNe güzel vallaben de hep katılıyorum oylamalara ama hiç şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?