Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Canım benim çok geçmiş olsun aynen geç olsun güç olmasın peki şimdi ne olacak tekrar mi aynı işlemler aynı iğneler vuracaksin ve de ohss olduğunu kontrolde göremediler mi saçma değil mi
Yok canım ondan değil çok yumurta olduğu için fazla uyarılmış yumurtalıklar ondan dinlenecek sıkıntı büyük değil anlayacağın :) yumoşlar alındı transfer yapılacak ama 2 adet sonra:)

Yok canım ondan değil çok yumurta olduğu için fazla uyarılmış yumurtalıklar ondan dinlenecek sıkıntı büyük değil anlayacağın :) yumoşlar alındı transfer yapılacak ama 2 adet sonra:)
Himm şimdi anladım kuzum o zaman senin adına sevindim ☺️ kaç tane toplandi ? Ha birde ayilman ne kadar sürdü opudan sonra

Evet kuzum benim de pazartesi ben de ohss den korkuyorum çünkü şimdi bile çok ağrım var sürekli başım ve karnım ağrıyor ve sürekli uyuyorum :/

İnşallah olmazsın canım dua et 😊 sana da şimdiden hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşlar olsun canım

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın 🌼
Selam canım hayırlısı olsun şok şükür atlattın çok geçmiş olsunn🙏🙏 hayırlısıyla kaliteli yumuşların olsun inşallahhhh❤️😍 ohss ne demek tatlım? Tabiki geç olsun da güç olmasın😉

Selam canım hayırlısı olsun şok şükür atlattın çok geçmiş olsunn🙏🙏 hayırlısıyla kaliteli yumuşların olsun inşallahhhh❤️😍 ohss ne demek tatlım? Tabiki geç olsun da güç olmasın😉
Saolasın canım Allah razı olsun.. ohss yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklı bir durum canım , biraz ağrılı oluyor 🙈

• Beğen
Reactions: bbg
Saolasın canım Allah razı olsun.. ohss yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklı bir durum canım , biraz ağrılı oluyor 🙈
Öylemiii ne gibi belirti vardı pekiii? Benimde pazartesi opuu☺️ Birde son e2 in kaçtı canım? Maşlllah baya güzel sayı çıkmışşş inşallahh dolu doludur😍

Öylemiii ne gibi belirti vardı pekiii? Benimde pazartesi opuu☺️ Birde son e2 in kaçtı canım? Maşlllah baya güzel sayı çıkmışşş inşallahh dolu doludur😍
İnşallah canım bakalım ..çatlatma iğnesini vurduğum günün sabahı 2500 falandı

Anladım canım hayırlısı inşallah..bende bu gece vurucam çatlatma iğnesini
Ayy varyaa iyi ki bu mesajı yazmışsın ve ben de okumuşum çünkü benim p.tesi opu var ve pazargunu çatlatma iğnesi vurucam sanıyordum 😱 senin mesajı okudum kalktım kağıda baktım bu gece vuracakmışım. Beni kurtardın valla kuzu 😅

Ayy varyaa iyi ki bu mesajı yazmışsın ve ben de okumuşum çünkü benim p.tesi opu var ve pazargunu çatlatma iğnesi vurucam sanıyordum 😱 senin mesajı okudum kalktım kağıda baktım bu gece vuracakmışım. Beni kurtardın valla kuzu 😅
Ayyy inanmıyorum iyiki yazmışım gerçekten canım yaa😂😂 hatta ben unuturuz diye saatimi kurdum bide az önce atlamıyım diye ödüm kopuyorr 😂😂

Back
X