Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Merhaba hanimlar benimde tedavim aralik ayinda basladi son adet tarihim 14 aralik 26 aralik yumurta toplama islemim yapildi ama ben dun yine adet oldum 31 aralikta yani yarin doktora gidecegim 36 yumurtam toplanmis 4 tanesi 5. Gun embroysu donduruldu polikistik overim oldugu icin doktorum bir ay dinlendirip dondurulmus embryo transferi yapacagiz dedi ayni ay icinde 2 kez adet gormus oldum varmi aranizda benim gibi olan endislenmelimiyim acaba
Evet canım hiç korkma yumurta toplamadan sonra 1 hafta 10 gün içinde kanama başlıyor ve adet görüyoruz. Taze transfer olmayacaksa bu kanamayı yaşamak normal.

Geçmeyen enfeksiyonlara vitamin takviyesi olarak Cranberry öneriliyor inşallah şifa bulursunuz Solgar’ınkini tavsiye ederim ben çok memnunum
Peki hamilelikte de kullanılabiliyor mu ? Tavsiye için çok teşekkür ederim 😍

pastelmom pastelmom cnm slm nasıl gidiyor ?
Selam canım ben bekleme modundayım.. embriyolarım pgt de dönmelerini bekliyorum😌 transfer için de bir sonraki adetten sonra başlanacak şubat sonuna doğru ben de transferimi olmuş olurum inşallah🌼 sen hangi aşamadasın canım transfer hazırlıkları tamamlandı mı ❣️

Selam canım ben bekleme modundayım.. embriyolarım pgt de dönmelerini bekliyorum😌 transfer için de bir sonraki adetten sonra başlanacak şubat sonuna doğru ben de transferimi olmuş olurum inşallah🌼 sen hangi aşamadasın canım transfer hazırlıkları tamamlandı mı ❣️
Ben de pgt den döndü mü ne durumda diye seni aklımdan geçirmiştim iyi bakalım blok sanirlar diliyorum 🤭🤭 cnm bana 8 ocağa randevu verdiler gittiğimde rahim kalinligima bakıp eğer bir sıkıntı yoksa transfer için gün vereveklermiş 😍 kan aldılar E2 9.75 çıktı progesteron da 0 çıktı bu test adetimin 3. Günü yapıldı normal mi ki

Ben de pgt den döndü mü ne durumda diye seni aklımdan geçirmiştim iyi bakalım blok sanirlar diliyorum 🤭🤭 cnm bana 8 ocağa randevu verdiler gittiğimde rahim kalinligima bakıp eğer bir sıkıntı yoksa transfer için gün vereveklermiş 😍 kan aldılar E2 9.75 çıktı progesteron da 0 çıktı bu test adetimin 3. Günü yapıldı normal mi ki
Canım inan hiç bilmiyorum bende bu testlere yumurta geliştirme aşamasında bakıldığı için yanılma olabilir 😬 çook sevindim senin adına 1 haftaya bebeğine kavuşacaksın ne güzel🤰 darısı başımıza inşallah🌼

Evet canım hiç korkma yumurta toplamadan sonra 1 hafta 10 gün içinde kanama başlıyor ve adet görüyoruz. Taze transfer olmayacaksa bu kanamayı yaşamak normal.
Tesekkur ederim canim bilgi icin taze transfer olmayacak ben ayni ay icinde 2. Kanama oldugu icin diye biraz korktum acikcasi

Canım inan hiç bilmiyorum bende bu testlere yumurta geliştirme aşamasında bakıldığı için yanılma olabilir 😬 çook sevindim senin adına 1 haftaya bebeğine kavuşacaksın ne güzel🤰 darısı başımıza inşallah🌼
İnslah cnm inşallah şimdi hiiçç oraları düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünürsem kafayı yiycem gibi oluyorum tek embriyo var tutar mı tutmaz mi tekrar endeksiyon kapar miyim vs vs ... Ben de hayatımda asla yapmam yapamam dediğim şeyi yaptım hobi edindim makrome yapıyorum hahah kafamı öyle dağıtıyorum 🤭🤭🤭

Eklentiler

• IMG_20201231_232204.webp
    IMG_20201231_232204.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 29
Tesekkur ederim canim bilgi icin taze transfer olmayacak ben ayni ay icinde 2. Kanama oldugu icin diye biraz korktum acikcasi
Yok canım korkulacak hiç bir şey . Transfere bir adım daha yaklaştığımızın ispatı 🌺

Tek kelimeyle ha ri ka canım ellerine kollarına sağlık ne kadar güzel bir hobi edinmişsin bak❣️Benim el becerim sıfır:KK43: o yüzden ben de eve iş getirip evde pc basında vakit geçiriyorum🤭🤭
Teşekkür kuzu 😍 ben de tam bir iş manyağıyim ve bunlara becerim olabileceğini hiç bilmiyordum çünkü benim de senin gibi sıfırdı yani 😂😂 bunu yapmaya başladım başlayalı işi fln boş verdim hahahah

Canım...😔 3.gün için 10.gün erken değil mi ?hcg sonucun kaçtı? 0 ın üzerindeyse bence 2 gün sonra tekrar kan vermelisin ..
Yok 0.100 canım erken değildir heralde herkes bu zamanlarda yapmış çıkmış hiç ümidim yok ama yinede 4 Ocak test günumdu o gün kan verip bakicam tekrar

Teşekkür kuzu 😍 ben de tam bir iş manyağıyim ve bunlara becerim olabileceğini hiç bilmiyordum çünkü benim de senin gibi sıfırdı yani 😂😂 bunu yapmaya başladım başlayalı işi fln boş verdim hahahah
Ne güzel valla imrendim sana 😊😊 ellerine sağlık tekrardan gerçekten çok hoş görünüyor..

Yok 0.100 canım erken değildir heralde herkes bu zamanlarda yapmış çıkmış hiç ümidim yok ama yinede 4 Ocak test günumdu o gün kan verip bakicam tekrar
Anladım canım.böyle olumsuz haberlerde ne yazacağımı inan şaşırıyorum çünkü hiçbir teselli cümlesi yaşanılan acıyı hafifletmiyor ateş düştüğü yeri yakıyor.çok iyi bilirim 2 negatifim var 🥺 ama pes etmek yok biraz dinlenip kendimizi hazır hissedip yavrumza kavuşmak için elimizden geleni yapacağız 🌺

Back
X