- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Hatrladm cnm nerelerdesn sn yaaCanmm seninle baska bi topikte konusuyorduk hatrliyormusunn tup bebk yaptirdin sanirim bende bu ay basladiim inşallah pozitif olur sonucun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatrladm cnm nerelerdesn sn yaaCanmm seninle baska bi topikte konusuyorduk hatrliyormusunn tup bebk yaptirdin sanirim bende bu ay basladiim inşallah pozitif olur sonucun![]()
Aynen kuzum onlar da kayboldularHatrladm cnm nerelerdesn sn yaaKardelen vardı birde maviçiçek sanrm
![]()
Tatlm bnmde ultrasonda 6 görüyolardı ama 2 çıktı İkisi de ikinci güne kadar. Gitte ama üçüncü güne giden sağlıklı bir tanesi de onu verdiler Ve bugün yedinci günümAynen kuzum onlar da kayboldularben napayim aşilama yapicaktik OHSS oldum birden tup bebege gectk ani bi kararla inşallah guzel olur her şey
senin kac yumurtan oluştu 3mu 5.gun mu oldu
Hafif agrm olmştuSelam bayanlar, çatlatma iğnesi sonrası çok ağrınız oldu mu? Bu aşamayı atlatanlar bilgi verebilir mi?
Ayy inşallahh pozitif olur canimmTatlm bnmde ultrasonda 6 görüyolardı ama 2 çıktı İkisi de ikinci güne kadar. Gitte ama üçüncü güne giden sağlıklı bir tanesi de onu verdiler Ve bugün yedinci günüm![]()
Hyrlısı olsn insallah bni de haberdar et embryolarn gelişimndenAyy inşallahh pozitif olur canimmbenimde dun yumirta toplandi martta transferim inşallah
![]()
Valla bugün bana bisey demediler . Yarin haberdar edicz dediler doktoruma sordum yarin belli olur dedi. Yanımda ki bayanın sesini duydum yumurta cikmamis onda opu olmuş uyanmasını bekliyorlardı. Sonuçta opuda yumurta görülünce yapılan bisey yumurtası hiç olmasaydı doktor opu yaparmydi bilmiyorum. Yada kalitesizdi o yüzden yumurta çıkmadı dendi bilmiyorum tam. O zaman cok şükür ettim dedim ki Allahim bi tane bile olsa üzülüyoruz ya bu arkadaş napsin .
Selam bayanlar, çatlatma iğnesi sonrası çok ağrınız oldu mu? Bu aşamayı atlatanlar bilgi verebilir mi?
Verdiler kuzum 10 taneden 6 tane dollenmis yarin transfer gününü söyleyecekler.Haber verdiler mi cnm?
Verdiler kuzum 10 taneden 6 tane dollenmis yarin transfer gününü söyleyecekler.
Dua edin kizlar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunÇok sevindim, güzel haberlerini bekliyoruz cnm![]()
Dua edin kizlar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Sabır ve tevekkül en büyük desteğimiz olacak bu dönemde. Hakkımızda hayırlısıAmin inş ilk denememiz tutmadı 3 embriyo kaldı geriye
Amin inşSabır ve tevekkül en büyük desteğimiz olacak bu dönemde. Hakkımızda hayırlısı![]()
19yumurta toplandi 18tanesi dollendi yarin da 3.gune gidenler için arayacaklar inşallah her şey yolunda giderHyrlısı olsn insallah bni de haberdar et embryolarn gelişimnden![]()
Kesinlikle . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunBütün dualarım burada anne olmak isteyen ve maddi manevi bir sürü yükün altına giren hanımlar için olsunBizi bizden iyi kimse anlayamaz
Oooo masallah kuzucm sağlıcaklı olsnlar insallah19yumurta toplandi 18tanesi dollendi yarin da 3.gune gidenler için arayacaklar inşallah her şey yolunda gider![]()