Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Hatrladm cnm nerelerdesn sn yaa ☺️ Kardelen vardı birde maviçiçek sanrm☺️
Aynen kuzum onlar da kayboldular😊 ben napayim aşilama yapicaktik OHSS oldum birden tup bebege gectk ani bi kararla inşallah guzel olur her şey😍 senin kac yumurtan oluştu 3mu 5.gun mu oldu

Aynen kuzum onlar da kayboldular😊 ben napayim aşilama yapicaktik OHSS oldum birden tup bebege gectk ani bi kararla inşallah guzel olur her şey😍 senin kac yumurtan oluştu 3mu 5.gun mu oldu
Tatlm bnmde ultrasonda 6 görüyolardı ama 2 çıktı İkisi de ikinci güne kadar. Gitte ama üçüncü güne giden sağlıklı bir tanesi de onu verdiler Ve bugün yedinci günüm🤗🙈

Valla bugün bana bisey demediler . Yarin haberdar edicz dediler doktoruma sordum yarin belli olur dedi. Yanımda ki bayanın sesini duydum yumurta cikmamis onda opu olmuş uyanmasını bekliyorlardı. Sonuçta opuda yumurta görülünce yapılan bisey yumurtası hiç olmasaydı doktor opu yaparmydi bilmiyorum. Yada kalitesizdi o yüzden yumurta çıkmadı dendi bilmiyorum tam. O zaman cok şükür ettim dedim ki Allahim bi tane bile olsa üzülüyoruz ya bu arkadaş napsin .

Haber verdiler mi cnm?

Benim bugün OPU günüydü. 6 yumurta çıktı. Biraz az gibi. Bakalım yarın ne diyecekler, çok merak ediyorum

Kizlar transfer edilecek embriyo sayisini doktormu belirliyor yoksa iki tane transfer edilmek istesek secimi bize birakiyorlarmi?

Back
X