Aralık bebeklerimizin cicisleri :)

Buarada bisey sorcam hanimlar siz olsaniz bu biberonla rahat rahat disarda bebeginize sut verebilirmiydiniz.
Ben sorun gormuyorum ama esim bunu sadece evde kullanabilirsin disarda kullandirmam diyorda
Fikirlerinizi merak ettim

Neden rahatsizlik duydunuz ki sonucta bir biberon. Belki yeri gelecek insanlar icinde emzirmek zorunda bile kalicaz.

Neden rahatsizlik duydunuz ki sonucta bir biberon. Belki yeri gelecek insanlar icinde emzirmek zorunda bile kalicaz.

Ben rahatsizlik duymadim
Esimin pek hosuna gitmedi
Ben heryerde bebegimi emzirebilcek bir kadinim asla rahatsizlik duymam
Erkek olmayan her ortamda kizimi rahatca emzirdim ama disarda yada babamin yaninda bu biberonu nasil kullancaksin diye sorunca kafam karisti

Erkekler ve garip takintilari :) emzik kısmı meme başına benzedigi icin kendince dert edinmis olabilir.
Ben emzirirdim beni de rahatsiz etmez ama benim esim boyle bir sey deseydi azıcık ustune giderdim dusuncesini degistirmesi icin ama inada bindirirse de tamam hayatim der gecerdim zamani geldiginde o biberonu gormeyecek bile bebiş emerken

Aslinda aksamlari ve beraber disardayken bebisle esim ilgilencek bende kizimla ilgilenicem biyle anlastik.
Sagma makinasini sirf esim bebisle vakit gecirsin diye alicam.
Kiziyla pek vakit geciremedi bunda sorumluluk vercem onada.
Bu biberonu siparis vericem dedim bunu elime almam kimsenin yaninda hevesin varsa al sadece ev icinde kullaniriz dedi :)
Havlu atsin istemiyorum simdiden sanirim avent almak daha mantikli duruyo :)

Eline sağlık güzel olmuş gerçekten benim hem vaktim yok bu tarz şeylere hem de pek anlamıyorum. Bu da benim lohusa terliğim :)

Aaa o zaman istediği biberonu secmesine izin verin :) valla en guzelini yapmissiniz. Benim ilk bebegim olacak ama simdiden esime diyorum doğurduktan sonra bebis sende sadece emzirmeye alirim diye bakalim ne kadar gerceklestirebilicez bu sozu:))

Kızlar günaydın,
Hayırlı olsun yeni topiğimiz. Cicilerin hepsi şahane. Allah kullandığımız günleri görmeyi de nasip etsin. Benim de aldıklarım var, fırsat bulunca resim yükleyeceğim.
gitti gidiyor Moda kids ten aldım birkaç tulum, hastane çıkışı, inekli, kurbağalı, arılı :) Sepette ayrıca %30 indirim yaptılar. Ayrıca yine gittigidiyor dan lansinoh aldım 40ml 23,5 TL idi kargo dahil. LCW de de indirimden bayağı bişey aldım. Hepsi çok şirinler :) Asıl alışverişler bayramda kısmetse

Eki Görüntüle 1879464
Iyi günlerde kullansın bebeğin aldıklarını canım internetten mi alışveriş yapıyorsunuz merak ettim

bebek araası ne düşünüyorsunuz kızlar. bir sürü model ve marka var..

yanı bende olsam cekınırdım gogus ucu gıbı cunku

Eki Görüntüle 1879464

Iyi günlerde kullansın bebeğin aldıklarını canım internetten mi alışveriş yapıyorsunuz merak ettim
Teşekkür ederim canım. Ben KKTC 'de olduğum için oldukça fiyat farkı oluyor. O nedenle genelde netten alıp anneme İstanbul'a gönderiyorum. SOnra da oradan getiriyorum. Burada herşey çok pahalı çünkü.

Teşekkür ederim canım. Ben KKTC 'de olduğum için oldukça fiyat farkı oluyor. O nedenle genelde netten alıp anneme İstanbul'a gönderiyorum. SOnra da oradan getiriyorum. Burada herşey çok pahalı çünkü.
Anladım canım mantıklı tabi iyi yapıyorsun bende dışarda gezemiyorum o sıkıntı var tansiyonum düşüyor alışverişden bişey anlamıyorum internetten yapayım az az diyorum

battaniye kaç tane olmalı ve nasıl olmalı kızlar?
Bır kalın dışarısı için, bır de penye içerisi için (hastane çıkışında olan) yetiyor aslında. Kardeşim pazen dikmişti. Oğlumda onu çok kullandım. BIR de annemin sakladığı bebeklik battaniyem. Hediye de geliyor. BIR sürü yedek oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…