Aralık bebeklerimizin cicisleri :)

Cok dusundum arastirdim sordum, ilk aylarda da baston kullanan arkadaslar olmus bir de kış bebegi olacagi icin disari cikarmak icin birkac ay gecmesi gerekecek diye düşündüm. Sanirim ikinci bebeginiz sizce dogru mu dusunuyorum?
Evet benim iki. Oğluma önce pierre cardinin çift yönlü puset tipi arabasını aldım. AMA arabanın ağırlığı, bebek büyüdükçe işi zorlaştırdı, kapanınca büyük yer tutuyordu, bır de kaldırım çıkma gibi manevralar daha zordu. ÇIft yönün pek bi avantajını görmedim. 1 yaşına yakın daha basit bi baston aldım memnunum. Tam yatan, tentesi tam kapanan hafif bir baston yeni doğandan itibaren uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum. Bana göre yani :)

Ay cok sevindim valla ayni dusuncede olmamiza
Ikinci bebisin cinsiyeti ne? Arada kac yas fark olacak?

Ben sanırım sadece baston alicam simdilik travel sistem dusunmuyorum. Chicco liteway 2 gordum gecen gun cok hosuma gitti muhtemelen onu alicam.
SIMdi baktım seçtiğiniz arabaya. Ağırlığı yeni doğandan itibaren kullanım Vs özellikleri ile çok güzel bir araba bence uzun zaman konforlu olarak kullanırsınız. Tente olayını da yağmurlukla çözebilirsiniz. Zaten yağmurluksuz olmuyor

Arkadaşlar bizim aracımız yok ama bundan almak gerekir mi acaba hastaneden çıkınca bebeği içine koymak güvenli galiba hiç bir fikrim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• tripper-gr0-oto-koltugu-humbi-gri39669_1616173432.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar bizim aracımız yok ama bundan almak gerekir mi acaba hastaneden çıkınca bebeği içine koymak güvenli galiba hiç bir fikrim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Evet cnm bunu hem ilk Zaman'lar hastaneye götürüp getirirken filan kullanıyorsun hem de evde ana kucağı niyetine kullanıyorsun . Bi de Bebek arabası ile takım olarak satıldığında Bebek arabasının üstüne monte edebiliyorsun :)

Teşekkür ederim aydınlattığın için canım almak şart yani ama ben dışarda araçta kullanıcam eve ana Kucağı beğendim bu hafta cicili ondan alıcam

Iyi geceler arkadaşlar. BENim ikinci çocuğum. KIZım doğana kadar, oğlum 4 üne iki ay adım atmış olacak. ŞU an bizi idare eden yaşlı baston arabamız var. Ömrünü tamamlayana kadar kullanmak niyetindeyim. BEN de ergo babynin kangurusunu almayı düşünüyorum, iki çocukla pratik olarak dışarı çıkabilmek için. BIR yıl kullanırım sanırım. BIRININ elinden tutarım, biri kucakta :) oğlum 20 günlük olduğundan beri yaz kış hergün çıkmıştık. AYNISINI kızımı ilave ederek sürdürmeyi düşünüyorum. BEBEĞI arabaya koysam, diğerinin elinden tutamam, kanguru ile daha güvenli oluruz diye düşünüyorum. Halen düşünüp araştırıyorum. KANguru kullanan veya almayı düşünen var mı?

Eklentiler

• 69071337_tn30_0_1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 122
Ben sanırım sadece baston alicam simdilik travel sistem dusunmuyorum. Chicco liteway 2 gordum gecen gun cok hosuma gitti muhtemelen onu alicam.

Araba konusunda benim de kafam karisik. Diger topikte de sormustum ama bir kisi cevap verdi sadece.
Baston aldiginda ilk 6 ay nasil oluyor oto koltugu ile mi kullanmayi düsünüyorsun?

Ben aldim Ergobaby nin kangurusunu. Icine yenidogan eklentisini de alip ilk haftalardan itibaren kullanilabiliyor.

Ya da pusete yapilan eklentilerden alabilirsin söyle

Yok zaten cocuk nisana kadar falan disari gezmeye cikamaz diye dusunuyorum malum havalar soguk daha kucuk olacak. E 4-5 aylik olacak havalar ısınana kadar o yuzden diyorum baston alayim diye bir de baktigim model rahat 3 ya da 4 aylikken de rahat edebilecegi bir araba.

Ben aldim Ergobaby nin kangurusunu. Icine yenidogan eklentisini de alip ilk haftalardan itibaren kullanilabiliyor.

E bebekte denedim hoşuma gitti. HAFif, yumuşak ve vücudumu iyi kavrıyordu. Sağlam ve rahat geldi. Ben de öyle yapayım diyorum. İlk dört ay yenidoğan aparatı ile...
NEreden aldınız?

baston araba tam yatırılıp, kilitlendiginde güvenli bir şekilde taşınır bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…