- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Evet benim iki. Oğluma önce pierre cardinin çift yönlü puset tipi arabasını aldım. AMA arabanın ağırlığı, bebek büyüdükçe işi zorlaştırdı, kapanınca büyük yer tutuyordu, bır de kaldırım çıkma gibi manevralar daha zordu. ÇIft yönün pek bi avantajını görmedim. 1 yaşına yakın daha basit bi baston aldım memnunum. Tam yatan, tentesi tam kapanan hafif bir baston yeni doğandan itibaren uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum. Bana göre yani :)Cok dusundum arastirdim sordum, ilk aylarda da baston kullanan arkadaslar olmus bir de kış bebegi olacagi icin disari cikarmak icin birkac ay gecmesi gerekecek diye düşündüm. Sanirim ikinci bebeginiz sizce dogru mu dusunuyorum?
Ay cok sevindim valla ayni dusuncede olmamizaEvet benim iki. Oğluma önce pierre cardinin çift yönlü puset tipi arabasını aldım. AMA arabanın ağırlığı, bebek büyüdükçe işi zorlaştırdı, kapanınca büyük yer tutuyordu, bır de kaldırım çıkma gibi manevralar daha zordu. ÇIft yönün pek bi avantajını görmedim. 1 yaşına yakın daha basit bi baston aldım memnunum. Tam yatan, tentesi tam kapanan hafif bir baston yeni doğandan itibaren uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum. Bana göre yani :)
SIMdi baktım seçtiğiniz arabaya. Ağırlığı yeni doğandan itibaren kullanım Vs özellikleri ile çok güzel bir araba bence uzun zaman konforlu olarak kullanırsınız. Tente olayını da yağmurlukla çözebilirsiniz. Zaten yağmurluksuz olmuyorBen sanırım sadece baston alicam simdilik travel sistem dusunmuyorum. Chicco liteway 2 gordum gecen gun cok hosuma gitti muhtemelen onu alicam.
Ikinci kız :) araları 38 ay olacakAy cok sevindim valla ayni dusuncede olmamiza
Ikinci bebisin cinsiyeti ne? Arada kac yas fark olacak?
Ne guzel hem oglunuz hem kızınız var :) hem kiz hem oglan anneligini de tadacaksinizIkinci kız :) araları 38 ay olacak
ÇOK teşekkürler. :) Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah...Ne guzel hem oglunuz hem kızınız var :) hem kiz hem oglan anneligini de tadacaksiniz
Allah saglikla kavustursun kiziniza:)
C&A. Civil , gittigidiyor gibi sitelerden yapıyorlar canımBen de öyle düşünüyorum ama hangi siteden yapiyorsunuz
C&A ya giremedim bi türlü online alışveriş adresineC&A. Civil , gittigidiyor gibi sitelerden yapıyorlar canım
Evet cnm bunu hem ilk Zaman'lar hastaneye götürüp getirirken filan kullanıyorsun hem de evde ana kucağı niyetine kullanıyorsun . Bi de Bebek arabası ile takım olarak satıldığında Bebek arabasının üstüne monte edebiliyorsun :)Arkadaşlar bizim aracımız yok ama bundan almak gerekir mi acaba hastaneden çıkınca bebeği içine koymak güvenli galiba hiç bir fikrim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim aydınlattığın için canım almak şart yani ama ben dışarda araçta kullanıcam eve ana Kucağı beğendim bu hafta cicili ondan alıcamEvet cnm bunu hem ilk Zaman'lar hastaneye götürüp getirirken filan kullanıyorsun hem de evde ana kucağı niyetine kullanıyorsun . Bi de Bebek arabası ile takım olarak satıldığında Bebek arabasının üstüne monte edebiliyorsun :)
Ay cok tatliymis nerden aldiniz bunu?Bu da çok hoşuma gitti galiba bunu almak daha mantıklı kış olduğu için korumalı hem.
Ben sanırım sadece baston alicam simdilik travel sistem dusunmuyorum. Chicco liteway 2 gordum gecen gun cok hosuma gitti muhtemelen onu alicam.
Iyi geceler arkadaşlar. BENim ikinci çocuğum. KIZım doğana kadar, oğlum 4 üne iki ay adım atmış olacak. ŞU an bizi idare eden yaşlı baston arabamız var. Ömrünü tamamlayana kadar kullanmak niyetindeyim. BEN de ergo babynin kangurusunu almayı düşünüyorum, iki çocukla pratik olarak dışarı çıkabilmek için. BIR yıl kullanırım sanırım. BIRININ elinden tutarım, biri kucakta :) oğlum 20 günlük olduğundan beri yaz kış hergün çıkmıştık. AYNISINI kızımı ilave ederek sürdürmeyi düşünüyorum. BEBEĞI arabaya koysam, diğerinin elinden tutamam, kanguru ile daha güvenli oluruz diye düşünüyorum. Halen düşünüp araştırıyorum. KANguru kullanan veya almayı düşünen var mı?
Iyi geceler arkadaşlar. BENim ikinci çocuğum. KIZım doğana kadar, oğlum 4 üne iki ay adım atmış olacak. ŞU an bizi idare eden yaşlı baston arabamız var. Ömrünü tamamlayana kadar kullanmak niyetindeyim. BEN de ergo babynin kangurusunu almayı düşünüyorum, iki çocukla pratik olarak dışarı çıkabilmek için. BIR yıl kullanırım sanırım. BIRININ elinden tutarım, biri kucakta :) oğlum 20 günlük olduğundan beri yaz kış hergün çıkmıştık. AYNISINI kızımı ilave ederek sürdürmeyi düşünüyorum. BEBEĞI arabaya koysam, diğerinin elinden tutamam, kanguru ile daha güvenli oluruz diye düşünüyorum. Halen düşünüp araştırıyorum. KANguru kullanan veya almayı düşünen var mı?
Yok zaten cocuk nisana kadar falan disari gezmeye cikamaz diye dusunuyorum malum havalar soguk daha kucuk olacak. E 4-5 aylik olacak havalar ısınana kadar o yuzden diyorum baston alayim diye bir de baktigim model rahat 3 ya da 4 aylikken de rahat edebilecegi bir araba.Araba konusunda benim de kafam karisik. Diger topikte de sormustum ama bir kisi cevap verdi sadece.
Baston aldiginda ilk 6 ay nasil oluyor oto koltugu ile mi kullanmayi düsünüyorsun?
Ben aldim Ergobaby nin kangurusunu. Icine yenidogan eklentisini de alip ilk haftalardan itibaren kullanilabiliyor.
Ben aldim Ergobaby nin kangurusunu. Icine yenidogan eklentisini de alip ilk haftalardan itibaren kullanilabiliyor.
:) güzelmişYa da pusete yapilan eklentilerden alabilirsin söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?