- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
- Konu Sahibi Serpil8989
-
E bebekte denedim hoşuma gitti. HAFif, yumuşak ve vücudumu iyi kavrıyordu. Sağlam ve rahat geldi. Ben de öyle yapayım diyorum. İlk dört ay yenidoğan aparatı ile...
NEreden aldınız?
baston araba tam yatırılıp, kilitlendiginde güvenli bir şekilde taşınır bebek.
ÇOK İYİ almışsıniz. SAHIBINDEN.com sitesinde gördüm sıfır, paketli, orjinal yenidoğan aparatı ile 230liradan başlıyor. FENa değil gibi. ALMANYAdan belki ayarlayabilirim. Iyi oldu bu bilgi, teşekkür ederim...Evet ergobaby icin kullananlarin yorumlari iyi. Genelde sirt agrisi olmamis ve rahatmis. Ben internetten aldim, kendi sitesinden. Almanyadayim. Bu arada türkiyedeki fiyatlari sanirim cok pahali. Ben burada organik olanini 57 euroya aldim. Eger tanidiklariniz varsa buradan getirtin.
Almadım henüz canım araştırıyorum ama böyle bişey alıcam internette buldum bunuAy cok tatliymis nerden aldiniz bunu?
Cok guzel umarim bulursunuz. Ben de bulabilirsem haber veririmAlmadım henüz canım araştırıyorum ama böyle bişey alıcam internette buldum bunu
Canım bebek arabası r bebekte kampanyadaydı 3 tekerlı olması beni biraz düşündürdü memnunsun diğer ciciler de çok tatlı hayırlısıyla gıyın minnakEki Görüntüle 1878982 Eki Görüntüle 1878983 Eki Görüntüle 1878984 Eki Görüntüle 1878985 Eki Görüntüle 1878986 Eki Görüntüle 1878988 Eki Görüntüle 1878989 Eki Görüntüle 1878990
Aralik anneleri topiginde paylasmistim ama burayada eklemek istedim oglusun cicilerini.
Merak edenler icin C&A ve e-bebekten aldim
Bedenleri 62 _68 arasi aldim
Gecen hafta pazar gunu bebek arabamizida aldik 699 liradan 199 liraya inmisti pierre cardin model bebek arabasi e bebek bostanci subesinden
Temsili resim paylasiyorum keza halla kutusundan acmadm.
Ayrica kizimdan kalan bebek arabamiz var pusetli ilk zamanlar onu kullanicam
Eki Görüntüle 1878991
EMZiği bilmiyorum ama biberonunu kullandım. Natural modelini. ANNE göğsü gibi olan. Gaz açısından ve bebek biberona bağlanıp anneyi emmeyi bırakmıyor diye tavsiye ediliyordu. Memnun kaldım. DOğacak olan bebeğim içinde aynısını aldım.kızlar bir de philips avent biberon ve emzik nasıldır acaba ???
c&a da 3 al 2 öde kampanyası varmış bayrama özel ben hafta sonu bakacağımKızlar c&a ya giremiyorum bi türlü
kucagına alıp sarmalayıp cıkmak eskı usuldekı gıbı en ı sı ben de odlguu halde ben oyle yaptım bundada oyle yapcam almana gerek yok bence cunku ılk aylar pusetın ıcı cok serın oldugu ıcın zaten ııcını doldurmadan kullanılamıyorArkadaşlar bizim aracımız yok ama bundan almak gerekir mi acaba hastaneden çıkınca bebeği içine koymak güvenli galiba hiç bir fikrim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
bundan da olur yok sa benım paşa gıbı senın paşada buyumus annesı oda arabadan tutup yuruyebılır mazarat degılse tabiii :) :)Iyi geceler arkadaşlar. BENim ikinci çocuğum. KIZım doğana kadar, oğlum 4 üne iki ay adım atmış olacak. ŞU an bizi idare eden yaşlı baston arabamız var. Ömrünü tamamlayana kadar kullanmak niyetindeyim. BEN de ergo babynin kangurusunu almayı düşünüyorum, iki çocukla pratik olarak dışarı çıkabilmek için. BIR yıl kullanırım sanırım. BIRININ elinden tutarım, biri kucakta :) oğlum 20 günlük olduğundan beri yaz kış hergün çıkmıştık. AYNISINI kızımı ilave ederek sürdürmeyi düşünüyorum. BEBEĞI arabaya koysam, diğerinin elinden tutamam, kanguru ile daha güvenli oluruz diye düşünüyorum. Halen düşünüp araştırıyorum. KANguru kullanan veya almayı düşünen var mı?
Anladım canım ben böyle bişey alayım diyorum sence nasılkucagına alıp sarmalayıp cıkmak eskı usuldekı gıbı en ı sı ben de odlguu halde ben oyle yaptım bundada oyle yapcam almana gerek yok bence cunku ılk aylar pusetın ıcı cok serın oldugu ıcın zaten ııcını doldurmadan kullanılamıyor
ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin. Yaşları yakın. BAKALIM iki numaralar gelince ne yapacaklar. :) EVET arabadan da tutar, bu da alternatif.bundan da olur yok sa benım paşa gıbı senın paşada buyumus annesı oda arabadan tutup yuruyebılır mazarat degılse tabiii :) :)benım paşa da 3,5 yasında olcak cunku
BENce hastane çıkışı 1 takım yeterli. Sadece bir ay anca kullanılıyor çünkü. ÇOK çabuk büyüyorlar ALlah sağlık versin. Tulum, ikili takımlar (62 beden)çeşitli olarak alınabilir.Bu hafta 2.posta bi alışverişe çıkayım diyorum liste hazırladım sizce daha eksikler neler?
10 lu hastane çıkışı (1 tane yeterli mi)
Kalın battaniye
Alt açma minderi
Ağız bezleri ,omuz bezi
2 kalın çorap (3 de normal var e bebek den almıştım)
Kundak
Şampuan
Bebe yağı
Deterjan
Maşrafa
Küvet
Tırnak makası
Tarak seri
Derece
Termometre
1 adet yeni doğan bez ile 1 adet 2 numara prima
Ev tipi ana Kucağı
Bebeği dışarda koruma amaçlı taşımak için ne deniyor bilmiyorum paylaştım ama ondan alıcam
Şimdilik bunlar aklıma gelen kızlar sizce eksikler vardır nedir ?
Sling şal gibi bişey mi kullandınız. BEN de çok heveslendim ona ama rahat kullanabilir miyim, pratik olur mu diye bilemedim. SICACIK sarılır anneye hem dışarıda emzirmek zorunda kalıncada örtü olur.kucagına alıp sarmalayıp cıkmak eskı usuldekı gıbı en ı sı ben de odlguu halde ben oyle yaptım bundada oyle yapcam almana gerek yok bence cunku ılk aylar pusetın ıcı cok serın oldugu ıcın zaten ııcını doldurmadan kullanılamıyor
BENce hastane çıkışı 1 takım yeterli. Sadece bir ay anca kullanılıyor çünkü. ÇOK çabuk büyüyorlar ALlah sağlık versin. Tulum, ikili takımlar (62 beden)çeşitli olarak alınabilir.
Ay çok güzeller. ÇItçıtlılarla beraber yeterli bence. Ihtiyaç oldukça alınır zaten. Hem zevkli de oluyor hâlâ alınabilecek bişeylerin olması. Hediye de çok geliyor, fazla fazla kıyafeti oluyor.Eki Görüntüle 1880785 Eki Görüntüle 1880786
Birde çıtçıtlı yarım ve uzun kollu atletleri var onlar hata veriyor yükleyemedim acaba bunlar yeterli mi başka almasam birde hastane çıkışı ilave alcam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?