Aralık bebeklerimizin cicisleri :)

Evet ergobaby icin kullananlarin yorumlari iyi. Genelde sirt agrisi olmamis ve rahatmis. Ben internetten aldim. Almanyadayim. Bu arada türkiyedeki fiyatlari sanirim cok pahali. Ben burada organik olanini 57 euroya aldim. Eger tanidiklariniz varsa buradan getirtin.

Son düzenleme:
ÇOK İYİ almışsıniz. SAHIBINDEN.com sitesinde gördüm sıfır, paketli, orjinal yenidoğan aparatı ile 230liradan başlıyor. FENa değil gibi. ALMANYAdan belki ayarlayabilirim. Iyi oldu bu bilgi, teşekkür ederim...

Canım bebek arabası r bebekte kampanyadaydı 3 tekerlı olması beni biraz düşündürdü memnunsun diğer ciciler de çok tatlı hayırlısıyla gıyın minnak

kızlar pijama takımlarını kaç aylık almalıyız ? 1 ay küçük olur gibi geldi 3 aylık alsak mı daha iyi olur ???

kızlar bir de philips avent biberon ve emzik nasıldır acaba ???
EMZiği bilmiyorum ama biberonunu kullandım. Natural modelini. ANNE göğsü gibi olan. Gaz açısından ve bebek biberona bağlanıp anneyi emmeyi bırakmıyor diye tavsiye ediliyordu. Memnun kaldım. DOğacak olan bebeğim içinde aynısını aldım.

Arkadaşlar bizim aracımız yok ama bundan almak gerekir mi acaba hastaneden çıkınca bebeği içine koymak güvenli galiba hiç bir fikrim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
kucagına alıp sarmalayıp cıkmak eskı usuldekı gıbı en ı sı ben de odlguu halde ben oyle yaptım bundada oyle yapcam almana gerek yok bence cunku ılk aylar pusetın ıcı cok serın oldugu ıcın zaten ııcını doldurmadan kullanılamıyor

bundan da olur yok sa benım paşa gıbı senın paşada buyumus annesı oda arabadan tutup yuruyebılır mazarat degılse tabiii :) :) benım paşa da 3,5 yasında olcak cunku

Anladım canım ben böyle bişey alayım diyorum sence nasıl

Eklentiler

• 95948595706548667399.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 113
Bu hafta 2.posta bi alışverişe çıkayım diyorum liste hazırladım sizce daha eksikler neler?
10 lu hastane çıkışı (1 tane yeterli mi)
Kalın battaniye
Alt açma minderi
Ağız bezleri ,omuz bezi
2 kalın çorap (3 de normal var e bebek den almıştım)
Kundak
Şampuan
Bebe yağı
Deterjan
Maşrafa
Küvet
Tırnak makası
Tarak seri
Derece
Termometre
1 adet yeni doğan bez ile 1 adet 2 numara prima
Ev tipi ana Kucağı
Bebeği dışarda koruma amaçlı taşımak için ne deniyor bilmiyorum paylaştım ama ondan alıcam
Şimdilik bunlar aklıma gelen kızlar sizce eksikler vardır nedir ?

bundan da olur yok sa benım paşa gıbı senın paşada buyumus annesı oda arabadan tutup yuruyebılır mazarat degılse tabiii :) :) benım paşa da 3,5 yasında olcak cunku
ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin. Yaşları yakın. BAKALIM iki numaralar gelince ne yapacaklar. :) EVET arabadan da tutar, bu da alternatif.

BENce hastane çıkışı 1 takım yeterli. Sadece bir ay anca kullanılıyor çünkü. ÇOK çabuk büyüyorlar ALlah sağlık versin. Tulum, ikili takımlar (62 beden)çeşitli olarak alınabilir.

Sling şal gibi bişey mi kullandınız. BEN de çok heveslendim ona ama rahat kullanabilir miyim, pratik olur mu diye bilemedim. SICACIK sarılır anneye hem dışarıda emzirmek zorunda kalıncada örtü olur.

BENce hastane çıkışı 1 takım yeterli. Sadece bir ay anca kullanılıyor çünkü. ÇOK çabuk büyüyorlar ALlah sağlık versin. Tulum, ikili takımlar (62 beden)çeşitli olarak alınabilir.

Birde çıtçıtlı yarım ve uzun kollu atletleri var onlar hata veriyor yükleyemedim acaba bunlar yeterli mi başka almasam birde hastane çıkışı ilave alcam zaten.

Kizlar biz de bugun buyuk parca alisverise çıktık. Normalde sadece araba koltugu dusunmustum 0-25 kglik ama 36 kgye kadar cocuklarin araba koltuğunda oturmasi gerekiyormus bu yuzden simdilik 13kgye kadar kullanilan hem taşıma hem de oto koltugu olarak kullanilan pusetlerden aldim.
Park yatakta sonunda karar kildim 2 model arasinda kalmistim ama satis danismani arkadas sagolsun bebegin yatacagi ara kat fermuarli olduğu icin sorun yasayan müşteriler oldugunu soyleyince tırnaklı ara kati olan modeli tercih ettim.
Kuzumun anneannesi de cok islevli harika bir mama sandalyesi aldi. Kesinlikle tavsiye ederim cok cok kullanisli bir model.
Bir de okudugum ve duydugum tavsiyeler uzerine dr brown cam biberon ve tek kullanimlik lohusa kilodu aldim.
Sadece park yatagin yatagi, küvet, gogus pompasi ve lohusa geceligi kaldi almadığım. Onlari da son bir gayretle çıkıp alicam insallah..

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-03-18-53-45.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2016-09-03-18-56-53.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2016-09-03-18-54-54.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 117
Ay çok güzeller. ÇItçıtlılarla beraber yeterli bence. Ihtiyaç oldukça alınır zaten. Hem zevkli de oluyor hâlâ alınabilecek bişeylerin olması. Hediye de çok geliyor, fazla fazla kıyafeti oluyor.
Bi de oğluma civilden zıbın almıştım iki takım. AMa şu ince pamuk kumaşdan, düz beyaz, basit. Kaliteside fiyatıda güzeldi.içine giymişti iki ay kadar. Kızıma da kullanırım diyorum, yine kış bebeği :) ekledim fotoğrafını şapka ve eldivenleri var bi de...

Eklentiler

• IMAG2337_1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…