- 14 Aralık 2014
- 1.558
- 710
- 333
- 36
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Hicbirsey kalmamış yaaKızlar e bebekte iç zıbınlar 4 tl, ayaksız altlar 7 tl bilginiz olsunn
Super bilgilendirme icin tesekkurlerKızlar e bebekte iç zıbınlar 4 tl, ayaksız altlar 7 tl bilginiz olsunn
Ben bir takım aldım bi baby markası %50 indirim vardı 10lu takımı 50 tlye aldım. Ama bitanede sade alıp süslemek istiyorum bakalımKızlar hastane çıkısi aldınız mı nerden alcaksiniz
Ben de henüz almadım.doğumdan sonra alırım ihtiyaç varsaKizlar göğüs pompasi alacak misiniz? Ben cok kararsizim o konuda illaki gerekecek mi acaba?
Kizlar göğüs pompasi alacak misiniz? Ben cok kararsizim o konuda illaki gerekecek mi acaba?
Ben de henüz almadım.doğumdan sonra alırım ihtiyaç varsa
Ben de ayni sekilde düşündüm dogumdan sonra ihtiyac olursa alirim diyordum ama etrafimda alan cok olunca illaki dogum cantasinda olmali acaba diye kafam karıştı.Eğer doğumdan sonra çalışacaksanız mutlaka alın diyorlar, eğer çalışma durumu yoksa yenidoğan döneminde eğer ihtiyaç olunursa zaten alınır. Hatta sürekli kullanılmayacaksa hastaneler kiralıyormuş, o yüzden çalışmıyorsanız çok da gerek yok bence
Ben de ayni sekilde düşündüm dogumdan sonra ihtiyac olursa alirim diyordum ama etrafimda alan cok olunca illaki dogum cantasinda olmali acaba diye kafam karıştı.
Dogumdan sonra hemen baslamicam çalışmaya. Calismaya basladigim zaman ya da dogumdan sonra illaki ihtiyac olursa alayim o zaman.
Evet mantıklı aslinda. O kadar cok sey almak gerekiyor ki ben de fuzuli masraf yapmaktan yana degilim acikcasi o yuzden cok arastirip soruyorum alacagim her seyi. Bir de evin gereksiz, kullanilmayan seylerle dolmasina da sinir olmusumdur hep.Bende alacak oldum bir arkadasım beni durdurdu sağ olsun, hastanede gerekirse zaten onların pompaları daha güçlü çekiyormuş, ordan verirler dedi, o prematüre doğum yaptı, ilk Zaman aldığı pompa hiç işe yaramamış, hastane tipi pompayla gelmiş sütü. Acele etme dedi, bir de çok pahalı şimdi o masrafa girmek istemedim erkenden.
BENce de ihtiyaç olursa alınabilir. Evdeyken lazım olmuyor. BAZEN süt fazla olup ağrı yapıyor o zamanda elle masaj yapılarak sağlabiliyor.Kizlar göğüs pompasi alacak misiniz? Ben cok kararsizim o konuda illaki gerekecek mi acaba?
Canim artik dogumdan sonra karar vereyim dedim cunku sut durumum ne olur bebegim ne kadar emer ya da ememez gozlemleyip ona gore alayim dedim.BENce de ihtiyaç olursa alınabilir. Evdeyken lazım olmuyor. BAZEN süt fazla olup ağrı yapıyor o zamanda elle masaj yapılarak sağlabiliyor.
Ayy cok şıkmış bayildim. Gule gule giy canim. Siparisin geldiginde kalitesi hakkinda bilgilendirir misin beni? O sitede ben de birkac model begendim ama guvenemedim.Eki Görüntüle 1895558 Eki Görüntüle 1895559 Kızlar bunu aldım netten inş güzeldir
Tabi cnm haber veririmAyy cok şıkmış bayildim. Gule gule giy canim. Siparisin geldiginde kalitesi hakkinda bilgilendirir misin beni? O sitede ben de birkac model begendim ama guvenemedim.
Olacak canim az kaldı poz poz fotograf cekilicez insallah miniklerimizle.Tabi cnm haber veririmteşekkür ederim inşallah bebeğim kucağımda resim çekilmek de nasip olur
kızlar bebek arabası ne aldınız
kızlar bebek arabası ne aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?