- Konu Sahibi Serpil8989
-
tulumlarin içine ne giydircez peki cnm nasıl zıbın olucak??? Bir de ilk 3 ay için 1 hastane çıkısi zibinlar 2_3 tulum yeter li mi
Sling salda çok hoşuma gitmişti. Kış günü sıcacık sarılır anneye :) ergo baby yeni doğan aparatıyla aldık. DAHA pratik ve uzun süreli kullanırım diye düşünüyorum. AMAzona bakayım. Teşekkürler. BELKi uygun kumaş bulursam sling yapmaya da niyetim var :) bakalım...merhaba,
ben ilk oglumda mei tai kullanmistim,yenidoganlar kullanabiliyor.
simdi ikinci geliyor ve ben ilk etapta wrap sling kullanmayi dusunuyorum yani siparisini verdim bile.
okudugum butun yorumlar ilk 5-6 ay wrap sling kullanilmasinin daha saglikli oldugu yonunde,sonrada oglumdan kalan tasiyiciyi kullanirim diyorum.
wrap icin boba`dan siparis verdim,amazonun tum sitelerinde(abd,uk,alman) en ovulen bu,fiyatida uygun.
burdaki video moby wrap kullanilarak cekilmis,ben minyon bi tipim moby bana gore cok buyuk kalacakti bu oyuzden boba tercih ettim,ama bebegi slingin icine yerlestirmek hepsinde ayni mantikta.
bu da elimdeki tasiyiciEki Görüntüle 1888414
Sling salda çok hoşuma gitmişti. Kış günü sıcacık sarılır anneye :) ergo baby yeni doğan aparatıyla aldık. DAHA pratik ve uzun süreli kullanırım diye düşünüyorum. AMAzona bakayım. Teşekkürler. BELKi uygun kumaş bulursam sling yapmaya da niyetim var :) bakalım...
Sling salda çok hoşuma gitmişti. Kış günü sıcacık sarılır anneye :) ergo baby yeni doğan aparatıyla aldık. DAHA pratik ve uzun süreli kullanırım diye düşünüyorum. AMAzona bakayım. Teşekkürler. BELKi uygun kumaş bulursam sling yapmaya da niyetim var :) bakalım...
ÇOk güzelmiş. GÜle güle kullanın...tasiyici mont buna benziyor,buldum resim,benimki bunun moru
Nerden aldınız çok güzeller Güle güle giysin bebisBayıldımm aldıklarınızaa bende dışarıya çok çıkarmıyorum internetten sipariş veriyorum genelde toplu alışverişide bu ay sonun yaparım diyorum bi çıkıp bitiririm
tasiyici mont buna benziyor,buldum resim,benimki bunun moru
Bi çoğunu trendyola açılan bebek mağazalarından aldım . Chicco, soobe, mothercare felan açılıyo ordan sipariş veriyorum inşallah sağlıkla giyer hepimizinNerden aldınız çok güzeller Güle güle giysin bebis
Ayakkabı kaç numara acaba ne zaman giydirceksiniz nerden aldınız çok soru sordum :))Bayıldımm aldıklarınızaa bende dışarıya çok çıkarmıyorum internetten sipariş veriyorum genelde toplu alışverişide bu ay sonun yaparım diyorum bi çıkıp bitiririm
ONuda trendyoldan aldım 17 numara aldım 2 ayşık bi bebek var ona giydirdim oldu galiba giyer o aylarda nasip ederseAyakkabı kaç numara acaba ne zaman giydirceksiniz nerden aldınız çok soru sordum :))
Ya ben bir süredir bunlari arastiriyorum. Hangi marka sizin aldiginiz? Hangi ülkedesiniz?
ben linki size ozelden atayim olur mu?
abd`ye bile gonderim yapiyorlar,avrupa`daysaniz haydi haydi gonderim yaparlar,sahibi ingilizce biliyor,cok tatli bi kadin,isteginize gore dikimde yapiyor ama ben zaten kendisini cok yaratici buluyorum.
bide tasiyici sweatshirt almak istiyorum ben,eylul sonu gibi yeni modelleri olcak onu bekliyorum.
Tasiyici sweatshirt de ayni linkte mi acaba? Bana da linki atabilir misiniz?ben linki size ozelden atayim olur mu?
abd`ye bile gonderim yapiyorlar,avrupa`daysaniz haydi haydi gonderim yaparlar,sahibi ingilizce biliyor,cok tatli bi kadin,isteginize gore dikimde yapiyor ama ben zaten kendisini cok yaratici buluyorum.
bide tasiyici sweatshirt almak istiyorum ben,eylul sonu gibi yeni modelleri olcak onu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?