- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Kızlar bebegim in odasını aldık yatak odama ayrı 0_2 yaş a kadar olandan aldım
Bizde bugün kizimin odasini aldik kizlar1 ay sonra teslimat. Yatak odasinada ikeadan anne yani besik alicaz kismetse ilk aylar için. Eki Görüntüle 1884096
Ne güzel şeyler paylasmissiniz benim bebis dusmeseydi bende güzel şeyler paylaşabilirdımhayırlı olsun Allah içinizè sindirsin
Biz de bayramdan sonra tasiniyoruz ev koliden gecilmiyor hamile halle ev toplamak gercekten cok zorluyor. Allah kolaylik versin.Kizlar yeni kesfettim burayi, herkes burda :) ne harika seyler paylasmissiniz, gule gule giysin bebisler. Biz bu aydin sonunda tasiniyoruz, alisverislere ondan sonra baslicam insallah.
Biz de bayramdan sonra tasiniyoruz ev koliden gecilmiyor hamile halle ev toplamak gercekten cok zorluyor. Allah kolaylik versin.
Tesekkurler canım.Aynen canim cok zor. Sizede kolay gelsin
Canim kış donemi olacagi icin ben baston tipi chicco lite way 2 aldım. Hava duzelene kadar gezmeye cikmayiz, hava duzeldiginde de 4-5 ayi tamamlamis oluruz diye düşündüm. Agir hantal bebek arabasindan mumkun oldugunca kaçınmaya çalıştım ama haklı miyim haksız miyim görücez bakalim minigimiz bir dogsunKızlar bebek arabasi ne düşünüyorsunuz
Kızlar bebek arabasi ne düşünüyorsunuz
Takima 1750 verdik canim yatagi cibinligi icinde sizinkide hayirli olsun Allah iyi gunlerde kullanmak nasip etsinCanim hayırlı olsun bizde aldık bugün ne kadara da aldınız siz
Arkadaşlar aldıklarımın bir kısmı paylaşıyorum. Eksiklerim konusunda kararsız kaldım Halbuki ikinci çocuk
Kizlar ya tam olarak kıyafet neler alınması lazım ve en önemlisi kaç beden almalıyız yok mu tecrübeli anneler??
Iyi geceler arkadaşlar. BENim ikinci çocuğum. KIZım doğana kadar, oğlum 4 üne iki ay adım atmış olacak. ŞU an bizi idare eden yaşlı baston arabamız var. Ömrünü tamamlayana kadar kullanmak niyetindeyim. BEN de ergo babynin kangurusunu almayı düşünüyorum, iki çocukla pratik olarak dışarı çıkabilmek için. BIR yıl kullanırım sanırım. BIRININ elinden tutarım, biri kucakta :) oğlum 20 günlük olduğundan beri yaz kış hergün çıkmıştık. AYNISINI kızımı ilave ederek sürdürmeyi düşünüyorum. BEBEĞI arabaya koysam, diğerinin elinden tutamam, kanguru ile daha güvenli oluruz diye düşünüyorum. Halen düşünüp araştırıyorum. KANguru kullanan veya almayı düşünen var mı?
tulumlarin içine ne giydircez peki cnm nasıl zıbın olucak??? Bir de ilk 3 ay için 1 hastane çıkısi zibinlar 2_3 tulum yeter li miarkadaslardan yazan olmus,bende yazayim..
beden beden penye sapkalardan alin bidefa,en azindan 0-3 ve 3-6 ay olsun elinizin altinda,sacli dogsada en cok kafadan isi kaybi yasar bebekler,evde kullanirsiniz.
ben ogluma cok kullandim penye sapka.
yelek elinizin altinda surekli olsun bikac cift,ilk zamanlar cok kusar bebekler,emdigi fazla gelir vs..
kis bebegi olacagi icin alttan citcitli penye tulumlar (tulumun ic kismindan yada ustunden ayagina da bi kat corap giydirin) beli acilmaz,usumez rahat edersiniz.alt degistirmesi de kolay.
ilk aylar icin minik eldivenler,gercekten yuzlerine gozlerine vurup ciziyorlar kendilerini ya da uyurken uyandiriveriyorlar bi samarla
benim ikincisi kiz olacagi icin tayt filanda aldim bu kez,sordugum arkadaslarim rahat kullandiklarini soyledi,deneyip gorcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?