Aralık bebeklerimizin cicisleri :)

Ne güzel şeyler paylasmissiniz benim bebis dusmeseydi bende güzel şeyler paylaşabilirdım hayırlı olsun Allah içinizè sindirsin

Kizlar yeni kesfettim burayi, herkes burda :) ne harika seyler paylasmissiniz, gule gule giysin bebisler. Biz bu aydin sonunda tasiniyoruz, alisverislere ondan sonra baslicam insallah.
Biz de bayramdan sonra tasiniyoruz ev koliden gecilmiyor hamile halle ev toplamak gercekten cok zorluyor. Allah kolaylik versin.

Hepiniz çok güzel şeyler almışsınız güle güle giyinsin bebişleriniz inşallah...benim ikinci kızım geliyo daha hiç bişey almadım bayramdan sonra bş ablamızdan ne kalmış ne var ne yok bakıp sonra başlıycaz inşallah

Kızlar bebek arabasi ne düşünüyorsunuz
Canim kış donemi olacagi icin ben baston tipi chicco lite way 2 aldım. Hava duzelene kadar gezmeye cikmayiz, hava duzeldiginde de 4-5 ayi tamamlamis oluruz diye düşündüm. Agir hantal bebek arabasindan mumkun oldugunca kaçınmaya çalıştım ama haklı miyim haksız miyim görücez bakalim minigimiz bir dogsun

Güzel anneler aldıklarınız hayırlı olsun. Bende aldıklarımı paylaşmak istiyorum. Hoş telefondan girdiğimde foto yükleyemiyorm. Şimdi bayram tatilindeyz eve geçince paylaşırm Bende. Bu grup ta insan daha da heyecanlanyo alınanları görünce

Arkadaşlar aldıklarımın bir kısmı paylaşıyorum. Eksiklerim konusunda kararsız kaldım Halbuki ikinci çocuk

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 131
Diğer kalan kısım bunlar
Bebek arabası ve ana kucağını aldık paketlerinde isimlerini yazayım.
Arabamız Concord Neo
Ana kucağı Joie

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar aldıklarımın bir kısmı paylaşıyorum. Eksiklerim konusunda kararsız kaldım Halbuki ikinci çocuk

Güle güle kullansin :)) Cok tatlilar
Bisi sorcam sen tecrübelisin ilk cocuktan dolayi, senin aldigin kadar body lazim oluyor mu? Ben cok fazla almadim cünkü herkes cabuk büyüyorlar giyemiyorlar dedi.

Bizim evimiz soğuk oluyor biraz.
Bebeklerde hassas oluyor.
Oğlumda çok kullandım beli açılmıyor rahatça kullanıyor.
Birde bedenleri de farklı 0-3 ay ve 3-6 ay bol bol kullanırım.

Kizlar ya tam olarak kıyafet neler alınması lazım ve en önemlisi kaç beden almalıyız yok mu tecrübeli anneler??

arkadaslardan yazan olmus,bende yazayim..
beden beden penye sapkalardan alin bidefa,en azindan 0-3 ve 3-6 ay olsun elinizin altinda,sacli dogsada en cok kafadan isi kaybi yasar bebekler,evde kullanirsiniz.
ben ogluma cok kullandim penye sapka.
yelek elinizin altinda surekli olsun bikac cift,ilk zamanlar cok kusar bebekler,emdigi fazla gelir vs..
kis bebegi olacagi icin alttan citcitli penye tulumlar (tulumun ic kismindan yada ustunden ayagina da bi kat corap giydirin) beli acilmaz,usumez rahat edersiniz.alt degistirmesi de kolay.
ilk aylar icin minik eldivenler,gercekten yuzlerine gozlerine vurup ciziyorlar kendilerini ya da uyurken uyandiriveriyorlar bi samarla
benim ikincisi kiz olacagi icin tayt filanda aldim bu kez,sordugum arkadaslarim rahat kullandiklarini soyledi,deneyip gorcem.

merhaba,
ben ilk oglumda mei tai kullanmistim,yenidoganlar kullanabiliyor.
simdi ikinci geliyor ve ben ilk etapta wrap sling kullanmayi dusunuyorum yani siparisini verdim bile.
okudugum butun yorumlar ilk 5-6 ay wrap sling kullanilmasinin daha saglikli oldugu yonunde,sonrada oglumdan kalan tasiyiciyi kullanirim diyorum.
wrap icin boba`dan siparis verdim,amazonun tum sitelerinde(abd,uk,alman) en ovulen bu,fiyatida uygun.
burdaki video moby wrap kullanilarak cekilmis,ben minyon bi tipim moby bana gore cok buyuk kalacakti bu oyuzden boba tercih ettim,ama bebegi slingin icine yerlestirmek hepsinde ayni mantikta.

bu da elimdeki tasiyici

tulumlarin içine ne giydircez peki cnm nasıl zıbın olucak??? Bir de ilk 3 ay için 1 hastane çıkısi zibinlar 2_3 tulum yeter li mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…