Aralık doğumlular

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.969
3.744
333
Merhaba hanımlar Aralık ayı doğumluyum bu sebeple yaşım dan dolayı hep bi anlaşmazlık oluyor , şöyleki aralık 92 doğumlu internette yazınca 25 çıkıyor bu günlerde 26 olcam yani , ama herkes bana 27 olacaksın diyor dert mu demeyin yeni yaşıma bu saçma döngüyle girdim yıllardır ,son noktayı siz koyun

Evet aynısını söyleyince gülüyorlar küçült kendini diye
ciddiye alma boşver şöle basit bi hesap 92 aralıktan 2018 aralığa 26 yıl yaşadın yani 26 yaşındasın ve 27den gün alıyorsun. bende aralık doğumluyum ve seni çok iyi anlıyorum her söylenene takılma matematik bilmiyordur belki :)

Diyelim ki 21 Aralık 1992 doğumlusun.21 Aralık'ta 26 yaşını doldurup 27 den gün almaya baslayacaksin.21 Aralık 2019 da 27 dolmuş olacak :) :)

Velhasıl biten yaş söylenir :)

Doğum gününüzden 1 gün sonra “26 yaşında ve 1 günlüğüm” diyebilirsiniz. Yani dolu dolu 26 yaşında olup, 27’den gün almaya başlayacaksınız.

Ama tartışma yaşamak istemiyorsanız direkt 27 diyin, bu sefer hesaplayıp aslında 26’sın derler, o daha iyi.

İlkokulda hesaplamayı öğretmişlerdi,
Bügünün tarihinden doğduğun tarihi gün ay yıl olarak çıkarınca yaş ortaya çıkıyor.
Ben de ekim doğumlu olduğum için ocakta doğanla aynı muameleyi görüyorum.
Hiç üşenmeden bu hesabı yapıyorum ve gösteriyorum.
Amaç yaş küçültmek değil, cehalete karşı duruş

Ben ben ben

Amannn çokta tın ben hala 25 diyom
Sonuçta ben 10 aralık 1993 doğumluyum .
10 aralık 2019 da 26 derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…