Kızlar ben gündüz uyuyorum gece uyuyamıyorum saat kaç oldu? Bugünlerimi arıcam ama uyuyamıyorum...
Normal canım şimdi o düzene girecek gece de uyumaya başlayacaksın. Meraklanma... Zaten şimdi istediğin kadar uyu bebek doğduktan sonrasına faydası yok o işin :)
Dogru hele benim hiç öyle bi şansım yok :):)
Neden senin hiç yok anlamadım :)
Bir taneyle zaten ımkansız ıkı tane olunca sence mümkünmü
Benim eşimin de ikizi var kayınvalidem hiç zorlanmadım diye anlatıyordu ilk gebeliğimde. Benim de başta ikizdi ya. Ama her bebek aynı olmuyot inşallah uslu olurlar. Benim biri yeni yürüyo olacak kardeşine ne eziyetler yapacak kim bilir. Gözüm çok korkuyor valla. Allah hepimize yardım etsin. Şimdiden düşünmek de istemiyorum yaşamadan göremiycez.
Amin yani yaşamadan bilemeyiZ az kaldı başkamış iş bitmiştir şunun şurasında ne kaldı dimip
Merhaba arkadaslar , araniza yeni katildim bende aralik annesiyim 15 haftalik hamileyim bi oglumuz olacak insallah fakat ufak bir sorunumuz var amerika da yasiyoruz ve isim bulmakta zorlaniyoruz her ismi koyamiyoruz malesef bu ulkeye gore isim koymak durumundayiz turk ismi olacak sizlerden oneri istiyorum
Tesekkur ederim , kiz olsa ismi hazirdi bile Lara yada Ayda olacakti ama erkek icin zor isim bulmak deniz olabilir dedik dennis diye geciyor burda o da klasik biraz farkli olsun istiyoruz isin icinden cikamadik :)Hayırlı uğurlu olsun. Kız olsa çok var da emel mesela emily falan oluyo da erkek sıkıntı biraz :) düşünelim. Var mı sizin aklınızda hiç fikir?
Tesekkur ederim , kiz olsa ismi hazirdi bile Lara yada Ayda olacakti ama erkek icin zor isim bulmak deniz olabilir dedik dennis diye geciyor burda o da klasik biraz farkli olsun istiyoruz isin icinden cikamadik :)
İsim çok cnm ama hep klasik oluyo adem adam oluyo yusuf joseph oluyo çok var ama modern bişey zor. Düşünelim bakalım ne bulabiliriz.
Merhabalar,
Ben de aralik hamilesiyim.Su an 13. haftadayim. Geçen hafta rengimiz de belli oldu, bir kızımız olacak:)) Allah herkese istediği zamanda nasip eder inşallah harika bir duygu.
Süperrr! :) şanslı annenin kızı olurmuş:) hoşgeldin aramıza.
Merhabalar,
Ben de aralik hamilesiyim.Su an 13. haftadayim. Geçen hafta rengimiz de belli oldu, bir kızımız olacak:)) Allah herkese istediği zamanda nasip eder inşallah harika bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?