Aralık Hamileleri

Kızlar merhaba bende hala bi bulantı yok ama birşeyler farklı gidiyor vücudumda bunun farkındayım göğüsler akıntılar bunlar güzel telaşlar testlerimiz takiplerimiz herşey yolunda allahıma bin şükür.... Kızlar benim 2 ay ara ile evlendiğim eltim var biz aynı anda bırakmıştık korunmayı meğersem oda hamileymiş düşük tehlikesi olduğundan benide etkilememek için söylememiş ama şimdi oda tehlikeyi atlatmış ve sölediler ve işin ilginçi oda İKİZ:):):) yani aileye 4 tane bebek gelcek allahımızın izniyle valla bu heyecanları beraber yaşamak gerçekten çok güzel oluyor devamlı bebeklerden konuşuyoruz, hayaller kuruyoruz cinsiyetleri aynı anda öğrencez bakalımm...Ben konuşacak birini bulunca siİ biraz ihmal ettim galiba dimi:):):) çok dua edin kızlar allah yardımcımız olsun hepimiinde öpuyorum...

Ben de eltimle hamileyim aramızda 1 ay var. Onunda ikinci çocuğu olacak inşallah. O düşük tehditinden değil de nazar değmesin diye söylememiştir bence :) hayırlısı olsun ikiz zor Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıklı doğurursanız inşallah büyütmesi kolay. Sende bize dua et.

Sincan koru dimi canim? Hayirlisi olsun.. bendefolik asiti biraktim ama elevit e baslamadik biz 4. Aya kadar bisey kullanma dedi bana.. kilo alirim diye korkuyo heralde :))

Ben 2 kilo vermişim ilkinde 3 kilo vermiştim ilk 12 haftada. Ben bi taraftan da emzirdiğim için elevit en başta başkamıştık. 4. Aydan sonra demir başlayacak, en azından ilkinde başlamıştı. Evet canım sincan koru.

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde düşeni şununki düşmüş vs demeyin demiştim ondan sölemediler biz eltimle çocukluk arkadasıyız sıradan eltiler gibi değiliz yani 3 yaşından beri bi aradayız bız kendımızden önce bırbırımızı düşünürüz o yuzden solemedığını ben biliyorum... Valla ayrı bi heyecan ya evde ikimizde ikiz bekliyoruz çok güzel bir duygu bence bide cinsiyet öğrenseydık ikiz ler biraz daha geç öğrenilirmiş siz daha öğrenmediniZ mi? İlk çocugunu ne zaman öğrenmiştim sen..

13. Haftada öğrendim

Ayy canim bu kilo olayi benim kabusum yaaa.. zaten zayif degilfim, hamile kakinca iki kilo verdim sonra onu almisim, ustunede bi kilo daha almisim, toplamda 3 kilo yani, cok korkuyorum, ilkinde toplam 23 kilo almistim, dogum oncesine donmem 1 seneyi bulmustu... dogum oncesi dedigimde 69_70 yani... simdi normal kilomunda uzerinde hamile kaldim..neyse ya boyle konusuncada kixiyorum kendime, bebisim saglikli oldun gerisi onemli degil diyorum ama simdiden kendimden ve kilolarimdan hic memnun degilimmm ((

Canim eltinede hayirli olsun o zaman.. keyifli bi surec olur sizin icin...

Canım ilk önce bebişler tabi ki ama kendine de dikkat etmelisin ne kadar az kilo olursan doğum o kadar kolay ve sağlıklı olur o yüzden çok haklısın kızma kendine. Ben de tam normale dönüyorum derken hamile kaldım bi kaç kilo fazlam kalmıştı doğumdan sonra sıkıntı olacak bana. 2 3 önceden vardı 3 4 de bundan kalır o 6 7 kilo nasıl verilir bilmiyorum valla. Offf bol spor dengeli beslenme hallolacak da 2 bebekle nasıl olacak onu bilmiyorum işte!

Canim eltinede hayirli olsun o zaman.. keyifli bi surec olur sizin icin...

Valla sorma canım hemde ne keyif o bi yandan araştırıyor ben bi yandan şöle yapcakmısız böyle olacakmıs... Yıllar once coxukluk arkadasımla eltı olacagıma zaten ınanmazdım bıde ıkımız aynı anda ıkız hamıle olacagımıza hıcc yani ama çok güzel bir duygu hepimizin saglıkla kucaklarımıza alalım ınsallahhhh... Sende ne var nasıl gidiyor mıgde duzeldımı??

Elti olsun arkadaş olsun forumdaş olsun bu güzellikleri paylaşmak muhteşem gerçekten. Hele ki sizinki gerçekten çok hoş olmuş. Başkalarının negatiflerine kulak kapatmak gerektiğine ben de inanıyorum. Kıskandım valla ne yalan söyleyim benim de 2 eltim var üçümüz beraber kalalım dedik hep aralıklı oldu. Allah tamamına erdirsin inşallah ikinz de sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi. Doktorlarınız da aynı hastanede mi?

Aynen başta benim annem bilebu dostluğumuza zarar gelecek diye çok korkmuştuu.. Onu da kızı gibi seviyor ama yinede içinde elti olunca gemisi yürümez derler ya çok şükür biz birbirimizi tanıdığımızdan yürütüyoruz... Aynı hastane hatta geçen gün bana sölememişlerdi daha kontrolum vardı bende gelcem dedi iyii gel ben kalktım giyınıyorum bi baktım bu yatıyor noldu tansıyonunmu dustu dedimheveslendim bide benimkine baksın dedi saçmalama kalk diyorum yok dr güldü bakalım hadi heveslenmis eltisi kıskanmış seni dedi evcilikmi oynuyoruz dememe kalmadı çat ekranda görünce BENİM GÖRÜNTÜMMÜ O. Dedim düşün!!! Heyecan gerçekten süper allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin artık bi müddet bizimle kimse görüşmez 4 tane çocuk sonucdaa😃

Görüşürler görüşürler görüşmeyene de uğurlar olsun valla

Görüşürler görüşürler görüşmeyene de uğurlar olsun valla

Offf.. cok yoruldum sabah beri kosturuyorum, is guc bitmedi, daha bi dunya utum var yapilacak... bide ustune midemde iki gundur kotu yine... ya canim biz iki cocukla napicaz, nasil yeyisecez bu islere guclere yaa.. beni bi korku sardi valla.. simdi yetisemiyorum, bebek olunca napicam.. bazen diyorum, neyime guvendimde kalkistim bu ise

Canım Allah kısmet eder de bi sıkıntı çıkmazsa yatılı birini bulucam ben. Ben sabah beri oturuyorum hiç bir iş yapamadım bi kahvaltı masasını toparladım o kadar. İş bi şekilde yapılır da bebişlere yazık ilgi lazım onlara

Kizlar merhaba beni de araniza alir misiniz ? ben sizin 1 ay gerinizden geliyorum tecrubelerinize ihtiyacim var bugun 7+1 olduk dun bebegi gormeye gittim fakat goremedik ne zaman gorebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…