Aralık Hamileleri

Bana kalırsa platesi evde yapma ama yoga yap çok güzel cdler var akif manaf'ın yoga akademi nin cdleri. Çok da faydalı bence ben aldım geçen sene.

Canim bisey sorucam, nurturia yi kullaniyomusun sen, senin adinda biri var ama emin okamadim hatta mesaj attim..

Genelde ilk 8 hafta tehlikeliymiş çoğul gebelikde uzmanlar öle diyorlar vardır hayırlısı hem o iki olsaydı bıde şimdiki düşün halını vardır bi hayır dimi:)
Ya ben normalde 3 ekadar oturur 8 de zıbkın gibi kalkardım... Uykuda ömür geçirmeyi sevmem ama bu hamilelik böyle oLacak demekkki
Allah bebegıne ömür versin karnındakınıde sag salım kucagına alırsın ınsallah belki buda ikizdir bellimi olur:):):)

Yok canım belli bu tek amin oğluma ve doğacak olana hayırlı uzun ömürler versin Rabbim. Ben 3 tane olacaklardı diye değil de bu gelenin o kalbi duran olduğunu düşünmek istiyorum o şekilde çok mutlu oluyorum. "Ona noldu peki? Doğumda çıktı mı? " vs diye soruyorlardı. Şimdi soranlara " bakın geliyor" diye cevap veriyorum. Allah nefes verirse, yiyecek ekmeği içecek suyu varsa gelecek inşallah meleğim. Ya biliyo musun canım, çok da takılmamak lazım. Bizim bebeklerimiz onları biz taşıyoruz ama Rabbimin kulları onlar en nihayetinde ve o isterse doğacaklar. Allahım güzel yazı yazsın evlatlarımıza.

Evet o benim canım :) girip bakmadım bayadır mesajına cevap yazarım. Sen nasıl buldun beni ya :)

Nurturia arkadas oneriyo ya, asagida cikiyo, orda ciktin, ismin ayni olunca merak edip baktim.. bu arada dun ikili testimiz vardi, genel olarak iyiydi, sonuc yarin cikacak, dojtor %51 buda erkek dedi.. Ama kesin degil tabiii... Hayirlisi...

Nurturia arkadas oneriyo ya, asagida cikiyo, orda ciktin, ismin ayni olunca merak edip baktim.. bu arada dun ikili testimiz vardi, genel olarak iyiydi, sonuc yarin cikacak, dojtor %51 buda erkek dedi.. Ama kesin degil tabiii... Hayirlisi...

Hadi bakalım hayırlısı canım bunlar kız olsa iyiydi :) ben ayın 5inde gidicem inşallah.

Saat 15 de dr gidicem kızlar. Doğum yapıcağım dr ye değil de eve yakın bi jinekolog var oraya gidicem. İlk bebeğimde de gidiyordum oğlumun cinsiyetini ilk o söylemişti. Bakalım ilk hangisi görecek bu sefer :)

Saat 15 de dr gidicem kızlar. Doğum yapıcağım dr ye değil de eve yakın bi jinekolog var oraya gidicem. İlk bebeğimde de gidiyordum oğlumun cinsiyetini ilk o söylemişti. Bakalım ilk hangisi görecek bu sefer :)

Hadi bakalim hayirlisi gelince yaz mutlaka.. nurturiadan arkadaslik istegi hondermistim sanirim.. orasi daha guxel aslinda yaa.. toplasip orada takilsak ya.. ordaki adim, gunesimata

Hadi bakalim hayirlisi gelince yaz mutlaka.. nurturiadan arkadaslik istegi hondermistim sanirim.. orasi daha guxel aslinda yaa.. toplasip orada takilsak ya.. ordaki adim, gunesimata

Canım sıkıntımız yok çok şükür kıpır kıpırız. 3- 3,5 hafta sonra cinsiyet söylicem dedi. Oğlumu da 13. Haftada görmüştü zaten. İsteğini kabul etmiştim zaten tabi sen olduğunu bilmeden :) orası karışık biraz bura daha derli toplu ama ikisinde de takılıyorum ben

Hayirli evlatlar nasip etsin Allah. Bugun yakin bir arkadasimin dusuk yaptigini, ogrendim ve cok uzuldum, allak bullak oldum.. Allah once evlatlarimiza saglikli uzun omurler versin sonra da, hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Hayattaki en buyuk zenginlik bu...

Zor bi durum Allah yardımcısı olsun ama hamilelik böyle birşey işte doğuma kadar garantin yok. Herşeyin hayırlısı olsun canım kendimi de üzme. Bak bi arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı ve onunla aynı dönem 3 tanıdık daha hamile kaldı. Biri boş gebelikmiş küretaj oldu, birinin kalbi durdu küretaj oldu biri de eşine sinirlendi gitti aldırdı. 4 kişiden 1 i doğurdu sadece. Yani herkes doğurabikecek diye bişey yok, öyle bişi olursa üzülüp kahretmeye de gerek yok. Allahtan herşeyin hayırlısı.

Dogru canim haklisin, Allah herseyin hayirlisini versin..

Slm kızlar ne durumdasınız?

Ben hala bulantilarla savasiyorum.. gecmedi henuz.. bide gobegim acayio buyudu ya.. oglumda 5 aya kadar belli olmamisti, bu sefer 3 ayliktan itibaren hamile kiyafeti giymeye basladim :)) Sizlerde ne var ne yok...

Ben hala bulantilarla savasiyorum.. gecmedi henuz.. bide gobegim acayio buyudu ya.. oglumda 5 aya kadar belli olmamisti, bu sefer 3 ayliktan itibaren hamile kiyafeti giymeye basladim :)) Sizlerde ne var ne yok...

Bende doktora gittim bugün. Koru hastanesine devam edicem artık. Doktordan da hastaneden de memnun kalmıştım ama bu doktoru ilk bebekte çok istemiştim yer değiştirdiği için vazgeçmiştim. Şimdi kadın koruya geçmiş. Hastaneyi çok beğendim. Doğumhane ve odaları gezemedim eşimin acelesi vardı. Artık önümüzdeki aya inşallah. 2 li tarama için kan verdim. Bebeğin genel durumu iyi ense kalınlığı iyi folik asiti kestik elevit e devam ediyorum. Emzirmeye devam et bırakma dedi. Cinsiyeti fln önümüzdeki ay söylicem dedi. İşte benden haberler bu kadar. :)

Sincan koru dimi canim? Hayirlisi olsun.. bendefolik asiti biraktim ama elevit e baslamadik biz 4. Aya kadar bisey kullanma dedi bana.. kilo alirim diye korkuyo heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…