Bende aralık ayında hamıle kaldım suan 7+4 ün içindeyiz bakalım supruz yaptı birazda bebişim iz Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın
Ayyy aynı anda bebıs ler gelecek demekki benım 5.haftaya kadar hicbirsey yoktu ancak 5 biter bitmez cok kotu gece gunduz bulantı ve kusmalarım basladı ama hafıf degildi gece 2 bucuk tan 6 ya kadar kustugumu bılıyorum bi ilac verdi doktor artık ılac tan mı yoksa gececksın demi bılmıyorum 5 gundur cooook ıyım kafamı kaldıramıyordum cok hasta gıbıydım ilk defa bugun kustum sabah 5 gun sonra ama ıyım halsizlik var sadece bebısı gorduk 5.haftada gosterdı kalp atıslarını da aynı sekilde hemen doktora gıt harıka bısı ilk Bebeyin mı canım
Bazen ovülasyon tarihi tam bilineniyor özellikle ilk haftalarda umudunu yitirme haftaya görünecek bak da görbenim bebegimin kalp atisi gorulmedi. doktor haftaya gel dedi ama umudum yok. 7haftalikken vajinal ultrasonda bide mutlaka gorunurdu. ilkide dusmustu buda boyle oldu nasip degilmis
Bazen ovülasyon tarihi tam bilineniyor özellikle ilk haftalarda umudunu yitirme haftaya görünecek bak da gör
vajinal ultrason olmasaydi umudum birazolurdu belki de hic yok.
Keseyi gördünüz mü cnm kaç haftalıksınız? Kalp atışı kese ortaya çıktıktan 15 gün sonra gözüküyo yani 8. Hafta başı 7. Hafta sonu gibi. Vajinal de de görünme şansı yok bekle telaşlanma bebeğini üzme sıkıntı yok bence bekle 1 hafta daha
canim kese de bebek te var gordum. sat a gore 7+5 haftalikti. haftaya bidaha kontrole gidecem olmazsa kurtaj olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?