Benim ilk hamileliğimde hiç olmadı zaten her gebelikte de olmuyor kiminin çok zor geçiyor kimi çok kolay geçiriyor. 1 2 haftadır var bulantım. İnşallah geçer ilk hamileliğim muhtelemdi 12 kilo aldım doğumdan 2 ay sonra eski kiloma döndüm normak doğumla çok kolay doğum yaptım. Darısı bunun başına.
Valla mıllet sole bole anlatıyor bende hiç bişey yok sadece yumurtlamadan sonra kasıgımda bı agrı oldu o baska hıcbı agrı bulantı yasamadım gogsumde şişmedii ınternette bakınca bende anormal mı dıye dusundum yani ama sızdede olmamıs içimi rahatlattınız. Buda rahat olur sızın için inşallah hem bebekle ugrasmakdan anlamazsınız bıle kosturmacadann ıkız gıbı olurlar buyuyuncede ıkısıde cıkar sanslısınız valla
İnşallah dediğin gibi olur. Sen herkesin dediğine bakma herkesin hamileliği ayrı oluyor onu bırak 5 kere doğuruyorlar biri diğerini tutmuyor. Aslında o an vücudunun gebelik hormonlarına olan hassasiyetiyle alakalı, bi yerde de bulantının sebebinin vitamin mineral eksikliği olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru bilmem. Şu an bulanmıyor diye bulanmayacak anlamına da gelmez. Ya ben oğluma hamileyken zırt pırt doktora gidiyordum. Doktor en sonunda okulda hocasının dediğini söyledi. Gebelikte ölüm hariç herşey normal demiş. Biz yaklaşık 15 kişiydik topikte ve hiç birimizin yaşadığı diğerininkine benzemedi. Doğumlarımız bile.. O yüzden herkese bakıp aklını genel geçer şeylerle karıştırma. Herşey yolunda ve sağlıklı bir bebeğin olacak. Bu şekilde düşünürsen hamileliğin güzel geçer. Ben öyle yaptım.
Bugün 7. Haftama girdim. Cumartesi güm güm kalp atışını dinledik. Ayyyy çok tatlı. Her gittiğimde gözyaşlarıma hakim olamıyorumm. Kuzuuuum çok tatlı
Günaydın canım
Hıc kımsede ses seda yokk bebekler bıraz buyumesını beklıyolar galıba sen napıosun
Bana da öyle geliyo. Napayım temizlik vardı bugün kadın yeni gitti. pazartesi oğlanın sünnet mevlüdünü okutucam evde ona hazırlık var. Onun dışında mide bulantısı falan işte. Cuma günü doktora gidicem daha kalp atışını duymadım ben. Bakalım bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın başladı mı bulantı falan?
allah kabul etsın hayırlı ugurlu olsun allah damatlıgınıda göstersin. valla ultrason resmı olmasa kalp atışı olmasa hamılelıkle ılgılı hıc bır belırtım yok mıgde bulantısı vs de yok normal ben yanı
Herkese Günaydin baya olmuş siteye girmeyeli bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz iyi ki de bakmışım içim rahatladı doğrusu yazdıklarınızı görünce :) bende de hamileliğe dair hiç belirti yok sinirimin bozulması dışında :) cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır dua edelim birbirimize
İnşallah canım yolunda olsun herşey. Ben ilk hamileliğimde zırt pırt doktora gidiyordum valla bunda o kadar heyecanlı değilim ama merak var tabi. Özellikle cinsiyet konusunda. Bu sefer kız olsun istiyorum. Tabi ki ilk öncelik sağlıklı hayırlı bir evlat olması.
Sen birde beni sor cinsiyet konusunda :) int.te buldugum tum olasılıkları deniyorumtestlere gore %75 etrafimdakilerin hislerine gore %90 kız bakalım hayırlısı
Maşallah bebeğine annesi...Bizde seni gördüğümüze mutlu olduk.? Daha şimdiden ağlıyosan ohoo çekeceğimiz var senden. Daha elini ayağını göreceksin, yüzünü, cinsiyetini e tekmeler, hıçkırıklar da var. Daha ne gördün ki?
Sen birde beni sor cinsiyet konusunda :) int.te buldugum tum olasılıkları deniyorumtestlere gore %75 etrafimdakilerin hislerine gore %90 kız bakalım hayırlısı
Ben her gün başka bir şey hissediyorum:) Bir gün kalkıyorum kız, ertesi gün yok yok oğlan bu oğlan diyorum :)
Bende de aynısı oluyor henüz kesin bisey hissetmiyorum ama cevremdekiler jinekolog kesildiler masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?