Kimse kontrole falan gitmediyse tabi yazacak bişey de olmuyo demek ki
selamlar ya siz şimdi daha tecrübelisiniz ben adetim 3 gün geçikmesine rağmen hafif kasık apğrıları ve beyaz akıntı görüyorum onun dışında hiçbir belirti yok sizce gebe miyim
Canım aslında Allah bilir de kolay bi yolu var regl geciktiyse bi teste bakar. Eczaneden bi test al bakalım sonuç ne çıkacak.
idrar testim negatif çıktı canım kan testindende hayal kırıklığı yaşayacağım diye korkuyorum
Ben de aralık 8 de test yaptim pozitifti 17 sinde doktora gittik 5 hafta 5 günlük dedi doktorumuz.simdi hangi ay annesiyim ben
teşekkürler son regl 8 kasım ise yani ben kasım ayı annesiyim öyle mi :)
7 haftalik hamileyim bende 2. bebegime. Bu kez zorlaniyorum biraz mide bulantilari cok yoruyor olsun tamamina ersinde
Bbegımın kalp atıslarını duyduk hersey yolundaymıs pıt pıtt pıtların vıdeosunu cektım ızleyıp ızleyıp duruyorum darısı szlere kızlar
Gözün aydın canım
Cok tesekkur ederım ne bulantı ne gogus sızısı hiç bi belırtım yoktu korkuodum hamıle degılmıyım acaba dıe ama pıtpıtları duyunca tamam dedımm sizde varmı belırtı vs?
Canım mide bulantısı var başka bişi yok çocukla ilgilenmekten kendimi dinleyeniyorum ki.
Canım mide bulantısı var başka bişi yok çocukla ilgilenmekten kendimi dinleyeniyorum ki.
Ne zaman basladı szde bulantı gogus hassasıyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?