Aralık Hamileleri

Kimse kontrole falan gitmediyse tabi yazacak bişey de olmuyo demek ki

selamlar ya siz şimdi daha tecrübelisiniz ben adetim 3 gün geçikmesine rağmen hafif kasık apğrıları ve beyaz akıntı görüyorum onun dışında hiçbir belirti yok sizce gebe miyim

Canım aslında Allah bilir de kolay bi yolu var regl geciktiyse bi teste bakar. Eczaneden bi test al bakalım sonuç ne çıkacak.

Ben de aralık 8 de test yaptim pozitifti 17 sinde doktora gittik 5 hafta 5 günlük dedi doktorumuz.simdi hangi ay annesiyim ben

Aa yok kasımda kalmışsın pardon :) son reglinin ilk günü ne zamansa ao gün gebeliğinin ilk günü oluyo canım

Son düzenleme:
7 haftalik hamileyim bende 2. bebegime. Bu kez zorlaniyorum biraz mide bulantilari cok yoruyor olsun tamamina ersinde

Bbegımın kalp atıslarını duyduk hersey yolundaymıs pıt pıtt pıtların vıdeosunu cektım ızleyıp ızleyıp duruyorum darısı szlere kızlar

Cok tesekkur ederım ne bulantı ne gogus sızısı hiç bi belırtım yoktu korkuodum hamıle degılmıyım acaba dıe ama pıtpıtları duyunca tamam dedımm sizde varmı belırtı vs?

Canım mide bulantısı var başka bişi yok çocukla ilgilenmekten kendimi dinleyeniyorum ki.

Ne zaman basladı szde bulantı gogus hassasıyeti?

Benim ilk hamileliğimde hiç olmadı zaten her gebelikte de olmuyor kiminin çok zor geçiyor kimi çok kolay geçiriyor. 1 2 haftadır var bulantım. İnşallah geçer ilk hamileliğim muhtelemdi 12 kilo aldım doğumdan 2 ay sonra eski kiloma döndüm normak doğumla çok kolay doğum yaptım. Darısı bunun başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…