Aralık hamişleri buraya

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar naber?bize yeni bir topik lazımdı.birbrimizden haberdar olmamız için.test sonrası herkes dağıldı.şimdide bebişlerimizi,hamileliğimizi paylaşmalıyız.ebi,hilalila tarte ve diğerleri..hamiş olmasada hamiş adayı gel hepinizi merak ediyorum ne alemdesiniz.hangi aşamadasınız günleriniz nasıl geçiyor.artık doğuma kadar bu topikten birbirimizden haberdar olalım.

senin adınla topik açıldığını görünce hemen baktım bende de bahsetmişsin ben şimdilik biliyorsun dinlenme dönemindeyim doktorum 2 ay ara verdi kendi doktorumu hastanemi çok seviyorum ve çok memnun kaldım tamam sonuç negatif ama onlar ellerinden geleni yaptı o yüzden tekrar aynı doktorla devam edicem ve 2. adetimle tekrar denemeyi düşünüyorum çokmu erken sence salında kararsızımda ama bir yandanda sabırsızlanıyorum yani aynen senin bana ilk gün söylediğini yaşıyorum gün sayıyorum burada benim adet günüm 5 ocaktı biliyorsun o kabus günü bugün 8 ocak ama halen adet olmadım keşke kendiliğinden olsa gerçi hayal ama çok sevinirim benim durumıum bu sen neler yaptın peki nasıl gidiyor

ıyı yapmıssın mersınlı elıne saglık böylece haberdar olabılırız bırbırımızden :CüvCüv:

bende varım aralıkta başlamıştım tedaviye
ee nasıl gidiyor gebelik tek çift

senin adınla topik açıldığını görünce hemen baktım bende de bahsetmişsin ben şimdilik biliyorsun dinlenme dönemindeyim doktorum 2 ay ara verdi kendi doktorumu hastanemi çok seviyorum ve çok memnun kaldım tamam sonuç negatif ama onlar ellerinden geleni yaptı o yüzden tekrar aynı doktorla devam edicem ve 2. adetimle tekrar denemeyi düşünüyorum çokmu erken sence salında kararsızımda ama bir yandanda sabırsızlanıyorum yani aynen senin bana ilk gün söylediğini yaşıyorum gün sayıyorum burada benim adet günüm 5 ocaktı biliyorsun o kabus günü bugün 8 ocak ama halen adet olmadım keşke kendiliğinden olsa gerçi hayal ama çok sevinirim benim durumıum bu sen neler yaptın peki nasıl gidiyor

bende beni yalnız bırakmayacağınızı bildiğim için açtım topiği.topik açıpta senden bahsetmezmiyim kader arkadaşım.bence sen eğer hazırsan hemen başla.hem maddi hem manavi açıdan uygun olmak gerekir.merkezindende memnunsan süper.inş.kendiliğinden olur.olan çok..dua et hayırlısını iste RABBİMDEN.

ıyı yapmıssın mersınlı elıne saglık böylece haberdar olabılırız bırbırımızden :CüvCüv:

napıyosunuz canım?nasıl gidiyor hamileliğin.bulantı,çıkarma varmı?bu arada kabızlık problemin varmı?varsa napıosun?ben perişan oldum ya..kilo aldınmı?ben almaya başladım.eşim çok güzelleştin diyo ama kıyafetlerime pek yakında girmemeye başlıcam galiba.ama kabızlıktan ve progestanın yaptığı şişkinlikte var tabi.

bende varım aralıkta başlamıştım tedaviye
ee nasıl gidiyor gebelik tek çift

pardon canım senide biliyorum ismini yazmadım ama kusuruma bakma.güzel gidiyor.bulantı dışında.bide evde yemek pişiremiyorum.ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum.ebiyede dediğim gibi kabızlık problemim var.tekmiş canım.kese tekti.kalp atışıda tekti.RABBİM kalbime göre verdi.senin ne alemde hamileliğin?tekmi seninde?

selamlar herkese...herkes iyidir inşallah 9+5 olduk biz. heyecanla 22 şubatı bekliyorum en son kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik. benim 7. hafta çok zor geçmişti. şimdi hafif bulantılar var onlarda 3 ayı bitirince geçer inşallah. valla hamilelik sağlıkla geçsinde ben her gün kusmaya razıyım arkadaşlar :))

zaten şikayet ettiğimde eşim hemen bu anı yaşamak için ne emekler verdiğimizi hatırlatıyor.gerçekten öyle.bulantılara,hamilelik kıyafetlerine,şişmanlamaya bile ne kadar özenirdim.RABBıME binlerce şükür.isteyen herkese nasip olsun bu duygular.

kızlar bende aralık hamişiyim...tam tedaviye başlıyacakken kendiliğinden geldi meleğim...işte biraz sorunlarımız var...geç döllenmeden dolayı haftamız geride gidiyor..şimdi 6 hafta 5 günlük olduk...normalde 7. haftamızda olmamız gerek...bu hafta yeni bebeği gördük..haftaya tekrar istedi kalp atışı için bi var dedi yavaş birde duyamadım dedi aklım çok karışık rabbim bebeğime sağlık ver onu koru..sen bebeğimi bana bağışla...aminnnnnnnnn..hiç çevrenizde böyle birisini duydunuzmu...

geç döllendiği için tabi herşeyi geç öğreniyorsun canım.bence hiç üzme kendini.herşey yolundadır inş.hem çok şanslısın kendiliğinden olmuş.bizim gibi bu kadar stres yaşamadın.o kadar büyük bir şansmışki.RABBıM bebeğini ve bebeklerimizi korusun.

amin canım amin...inanki şu hayatımda hiçbirşeyi kolay kazanmadım..çoğu insan hamileliğinde bukadar kontrole gitmemiştir....herhafta...rabbim sağlık versinde önemli değil yeterki bebeğim benimle olsun...sen duydunmu kalp atışını en son ne zaman adet görmüştün...belirtilerin neler....

ben ses olarak duymadım alttan muayene ettiler kalp atışını gördük dedi dr.o kadar heyecanlıydımki hatırlamıyorum bile.herşey yolunda dedi.ve 1 ay sonraya randevu verdi.en son adet tarihim 10 aralıktı.9.haftamdayım yani.bende bulantı oldu.istifra etmedim ama kokulara karşı duyarlı oldum.yemek pişiremiyorum evde.eskiden taş gibi kadındım şimdi hemen yoruluyorum.ciddi kabızlık problemim vardı gece yatamıyordum.ama dün drum bi ilaç verdi şükür kurtuldum.

zaten şikayet ettiğimde eşim hemen bu anı yaşamak için ne emekler verdiğimizi hatırlatıyor.gerçekten öyle.bulantılara,hamilelik kıyafetlerine,şişmanlamaya bile ne kadar özenirdim.RABBİME binlerce şükür.isteyen herkese nasip olsun bu duygular.

aminnn canım allah isteyen herkese yaşatsın inş hamilelerde sağlıkla kucaklarına alsınlar inş

kızlar bende aralık hamişiyim...tam tedaviye başlıyacakken kendiliğinden geldi meleğim...işte biraz sorunlarımız var...geç döllenmeden dolayı haftamız geride gidiyor..şimdi 6 hafta 5 günlük olduk...normalde 7. haftamızda olmamız gerek...bu hafta yeni bebeği gördük..haftaya tekrar istedi kalp atışı için bi var dedi yavaş birde duyamadım dedi aklım çok karışık rabbim bebeğime sağlık ver onu koru..sen bebeğimi bana bağışla...aminnnnnnnnn..hiç çevrenizde böyle birisini duydunuzmu...

canım sende sorun neydi hiç tüp bebek denedinmi bende ilk tüp bebek tedavimin negatifimi geçen ay aldım bu ayda gecikme yaşıyorum tüp bebeğin arkasından doğal yolla olma ihtimali var deniliyor aslında bana imkansız geliyor ama bilemiyorum işte çok istedidiğim için herhalde yinede merak ediyorum test yapmak istemiyorum bıktım testlerdeki negatifi görmekten iyice gecikmeden yapmıcam

canım gelciğim geçensene bu zamanlar tüp bebek denedik olmadı..bizimki sebepsiz infertilite...rabbim senesinde bebeğimi kendiliğinden verdi..tedavisiz oldu..olmaz diye birşey yok...yani 1 sene sonra oldu....inşallah rabbim bebeğimi bana bağışlar....onu kucağıma alacağım günleride nasip eder....inşallah..herkese....

Back
X