Oyy kuzum hayirli olsun evet hamilesin hayirlisiylaHamile miyim acaba kesin
İnşallah canım benim yarın kan testi yapıcam hayırlısı neyse o olsun inşallah boşa ümitlenmemOyy kuzum hayirli olsun evet hamilesin hayirlisiyla
Bende kaygı problemi var son günlerde daha da şiddetlendi doktor hamileliği ertele tedaviye devame edelim dedi ama bugün testim böyle cıkınca sok oldum yarın kan testi yaptırıcam inşallah cok teşekkür ederim canım benim inşallah bu hastalığı atlatabilirim sonucumu da yazarım inşallah:)Hayırlı olsun canım bu test pozitif. Antidepresan yerine bitkisel çözümler üretirsin.. çaylar, masaj yağları Allah ne verdiyse :) bebek geliyor kızzz
Tatlim bendede anksiyete bozuklugu var. Biraz maneviyata yonelmeni tavsiye ederim.sukurler olsun eskisi gibi degilim takmiyorum artik hicbirseyi .dualarla kendimi guclu hissediyorumİnşallah canım benim yarın kan testi yapıcam hayırlısı neyse o olsun inşallah boşa ümitlenmem
Ayyy masallahh masallah hayirli olsunnn canimmm. Antideprasinin rahminde sekerim. Sukredip kendini yavruna baglican. Hayirlisiyla al kucaginaArkadaslar bugun bat günüm testim böyle cıktıVe antidepresan kullanıprum napıcam bilemiyorum
Ne guzel demissin valla aynen antidepresani gobusunde .darisi bize :)Ayyy masallahh masallah hayirli olsunnn canimmm. Antideprasinin rahminde sekerim. Sukredip kendini yavruna baglican. Hayirlisiyla al kucagina
Cok net pozitif cikmis canimArkadaslar bugun bat günüm testim böyle cıktıVe antidepresan kullanıprum napıcam bilemiyorum
Tebrikler senin antidepresanı değiştirme vakti gelmiş bile :) gayet net çıkmış umarım sağlıkla kucağına alırsın.Arkadaslar bugun bat günüm testim böyle cıktıVe antidepresan kullanıprum napıcam bilemiyorum
Icimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo.icimdeki ses yanilmaz kolay kolay beni .kuzum insallah hamilesindirKizlarrr simdi ben yarin sabah son idrar testimi yapsam olurmu azcik akil verin. Bat 2 aralik . Yarin cuma ben c.tesi olcam sanirim
Ya insan herkese mantikli cevap veriyo aciklama yapiyoda su şapşik kalbimize niye bisy anlatamiyoruzKizlarrr simdi ben yarin sabah son idrar testimi yapsam olurmu azcik akil verin. Bat 2 aralik . Yarin cuma ben c.tesi olcam sanirim
Ay senin o icindeki sesi dinlerimmm ahh ahhh. Insallah arkadasim inssallahhh hayirlisiysa gelsin bebisim. Hepimizin bebisi gelsinnnIcimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo.icimdeki ses yanilmaz kolay kolay beni .kuzum insallah hamilesindir
Benim gozlerim sisti iki gundur. Aglarsin da siser ya ole. Acep niyeki migren agrimdan da olabilir belkim. Heves yok heves yok vqzgectimAy senin o icindeki sesi dinlerimmm ahh ahhh. Insallah arkadasim inssallahhh hayirlisiysa gelsin bebisim. Hepimizin bebisi gelsinnn
Ayy bugun annemde yuzun gozun sismis hamilemisin dedi :))) birde az once bi yorum okudum bayagi umitlendim .diyorki yumurtlamadan sonra en erken 12 gunden sonra kanda bhcg cikar ondan once cok dusuk ihtimal .benim daha 12 olmadikiBenim gozlerim sisti iki gundur. Aglarsin da siser ya ole. Acep niyeki migren agrimdan da olabilir belkim. Heves yok heves yok vqzgectim
Bak şimdi icime kurt dusurdun. Allah icon yoksa ben hic heveslenmemistim. Hep senden ötürü: D acep teati yapsammi simdiIcimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo.icimdeki ses yanilmaz kolay kolay beni .kuzum insallah hamilesindir
Yok bacim sabahki ilk idrarinla yap bence .yada yap :) merak ettimBak şimdi icime kurt dusurdun. Allah icon yoksa ben hic heveslenmemistim. Hep senden ötürü: D acep teati yapsammi simdi
Ay insallaaahhh insallahh sis gozlerle de raziyim bi belirti olsun daAyy bugun annemde yuzun gozun sismis hamilemisin dedi :))) birde az once bi yorum okudum bayagi umitlendim .diyorki yumurtlamadan sonra en erken 12 gunden sonra kanda bhcg cikar ondan once cok dusuk ihtimal .benim daha 12 olmadiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?