Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım bu test pozitif. Antidepresan yerine bitkisel çözümler üretirsin.. çaylar, masaj yağları Allah ne verdiyse :) bebek geliyor kızzz
Bende kaygı problemi var son günlerde daha da şiddetlendi doktor hamileliği ertele tedaviye devame edelim dedi ama bugün testim böyle cıkınca sok oldum yarın kan testi yaptırıcam inşallah cok teşekkür ederim canım benim inşallah bu hastalığı atlatabilirim sonucumu da yazarım inşallah:)

İnşallah canım benim yarın kan testi yapıcam hayırlısı neyse o olsun inşallah boşa ümitlenmem
Tatlim bendede anksiyete bozuklugu var. Biraz maneviyata yonelmeni tavsiye ederim.sukurler olsun eskisi gibi degilim takmiyorum artik hicbirseyi .dualarla kendimi guclu hissediyorum

Kizlarrr simdi ben yarin sabah son idrar testimi yapsam olurmu azcik akil verin. Bat 2 aralik . Yarin cuma ben c.tesi olcam sanirim

Kizlarrr simdi ben yarin sabah son idrar testimi yapsam olurmu azcik akil verin. Bat 2 aralik . Yarin cuma ben c.tesi olcam sanirim
Icimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo.icimdeki ses yanilmaz kolay kolay beni .kuzum insallah hamilesindir

Ya insan herkese mantikli cevap veriyo aciklama yapiyoda su şapşik kalbimize niye bisy anlatamiyoruz

Icimden bi ses senin hamile oldugunu soyluyo.icimdeki ses yanilmaz kolay kolay beni .kuzum insallah hamilesindir
Ay senin o icindeki sesi dinlerimmm ahh ahhh. Insallah arkadasim inssallahhh hayirlisiysa gelsin bebisim. Hepimizin bebisi gelsinnn

Ay senin o icindeki sesi dinlerimmm ahh ahhh. Insallah arkadasim inssallahhh hayirlisiysa gelsin bebisim. Hepimizin bebisi gelsinnn
Benim gozlerim sisti iki gundur. Aglarsin da siser ya ole. Acep niyeki migren agrimdan da olabilir belkim. Heves yok heves yok vqzgectim

Benim gozlerim sisti iki gundur. Aglarsin da siser ya ole. Acep niyeki migren agrimdan da olabilir belkim. Heves yok heves yok vqzgectim
Ayy bugun annemde yuzun gozun sismis hamilemisin dedi :))) birde az once bi yorum okudum bayagi umitlendim .diyorki yumurtlamadan sonra en erken 12 gunden sonra kanda bhcg cikar ondan once cok dusuk ihtimal .benim daha 12 olmadiki

Bak şimdi icime kurt dusurdun. Allah icon yoksa ben hic heveslenmemistim. Hep senden ötürü: D acep teati yapsammi simdi

Ayy bugun annemde yuzun gozun sismis hamilemisin dedi :))) birde az once bi yorum okudum bayagi umitlendim .diyorki yumurtlamadan sonra en erken 12 gunden sonra kanda bhcg cikar ondan once cok dusuk ihtimal .benim daha 12 olmadiki
Ay insallaaahhh insallahh sis gozlerle de raziyim bi belirti olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…