- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
Hic belli olmaz yukselebiliyo forunlarda okuyoruz senin gibi olup test gunu yuksek cikanlariBugn transferin 7.gunu sabah kan verdim bhcg 3.29 cikti.5.gun 2 tane embriyo transfer edildi ama deger cok dusuk yukselmez galiba
Benimde 25i bende ne hissettigimi bilmiyorum ne yasarsak yasayalim sonuc gununde her sey belli olcak bol duabenim de 25i test günüm, umudumu hiç yüksek tutmuyorum devamlı hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum çünkü. 6 yıldır bekliyorum
Hangi klinikmis oSelam kızlar bende bugün transfer olacaktım ama herşeyde bi hayır var dün doktor aradı kliniği lağam basmış transfer yapılması mümkün değil embriyoları dondurucaz dedi yarın donduracaklarmış 4 tane 6. Gün embriyosu olacak adet olduktan sonra başlıcaz işte transfer için hepinizin ilk tüp bebeği mi
Benimde 12sinde oldu transfer 10 gun sonra kanda baktir demisti dr um oda 22 si oluyoBenimde 25i bende ne hissettigimi bilmiyorum ne yasarsak yasayalim sonuc gununde her sey belli olcak bol dua
Amin insallah canimmmm once sen sonra bizler arka arkaya guzel sonuclar alalim insallahBenımde ılk transferım 5.gun embrıyosu ve suan 8. GunumdeyımPersembe gunu kan vermeyı dusunuyorum allah hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın Insallah
Neden bakildi acaba bana ilaclari verdi sadece adetin 2. Gunu bakilmisti hormon olarak e2 lh ve progesteron a..Ben de 12 sinde transfer oldum. Bugün e2 ve progesteron değerime baktılar transfern 5.günü e2 : 569 progesteron 49 sizce nasıl değerler progesterona baktıran var mı kan tahlili için 26sında gel dedilef
Sanırım az çıkarsa takviye yapıcaktı bana yarım doz ovitrelle yap dedi bugünNeden bakildi acaba bana ilaclari verdi sadece adetin 2. Gunu bakilmisti hormon olarak e2 lh ve progesteron a..
Anladim canim vardir dr un bildigi bisey elbet. Bende perisanim iki gundur bu progestan igneden cok yakiyo canimi 10. Haftaya kadar kullanacakmisim birde nasil olacaksa sonucu alalimda diycem dr a inanilmaz yakiyo yagli bi ilacmisSanırım az çıkarsa takviye yapıcaktı bana yarım doz ovitrelle yap dedi bugün
Ozaman senin 5. Gun embriyosudur benim 3. GunBenimde 12sinde oldu transfer 10 gun sonra kanda baktir demisti dr um oda 22 si oluyo
Canım ben progestan ıcın aglıyodum resmen doktorum bana bı hfta once oksapar verdı dedımkı sukurler olsun progestana o yuzden beterın beterı var canım bır yanıyo sana anlatamam tuzlu su gıbı allahım hepımızın yardımcısı olsunAnladim canim vardir dr un bildigi bisey elbet. Bende perisanim iki gundur bu progestan igneden cok yakiyo canimi 10. Haftaya kadar kullanacakmisim birde nasil olacaksa sonucu alalimda diycem dr a inanilmaz yakiyo yagli bi ilacmis
Evet canim ilk denemem ve 5. Gun embriyosu bugun 5. Gun inanilmaz heycanliyimOzaman senin 5. Gun embriyosudur benim 3. Gun
Benim once bi kaybim oldu tedavisiz kalmistim kan sulandiricidan kacamazsin demisti dr onu da kullaniyorum oksaparinki acimi progestandan sonra hic bi igne canimi yakamaz herhaldeCanım ben progestan ıcın aglıyodum resmen doktorum bana bı hfta once oksapar verdı dedımkı sukurler olsun progestana o yuzden beterın beterı var canım bır yanıyo sana anlatamam tuzlu su gıbı allahım hepımızın yardımcısı olsun
Canım oksafar varya progestana sukredersın tuzlu su sıkıyorsun gıbı full yakıyo ve ben suan progestan vurulurken hıssetmıyorum bıle acısınıBenim once bi kaybim oldu tedavisiz kalmistim kan sulandiricidan kacamazsin demisti dr onu da kullaniyorum oksaparinki acimi progestandan sonra hic bi igne canimi yakamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?