Aralik İlk Yarisi Transferi olup sonuç bekleyenler

benim de 25i test günüm, umudumu hiç yüksek tutmuyorum devamlı hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum çünkü. 6 yıldır bekliyorum

Hangi klinikmis o

Ben de 12 sinde transfer oldum. Bugün e2 ve progesteron değerime baktılar transfern 5.günü e2 : 569 progesteron 49 sizce nasıl değerler progesterona baktıran var mı kan tahlili için 26sında gel dedilef

Benımde ılk transferım 5.gun embrıyosu ve suan 8. Gunumdeyım Persembe gunu kan vermeyı dusunuyorum allah hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın Insallah

Benımde ılk transferım 5.gun embrıyosu ve suan 8. Gunumdeyım Persembe gunu kan vermeyı dusunuyorum allah hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın Insallah
Amin insallah canimmmm once sen sonra bizler arka arkaya guzel sonuclar alalim insallah

Ben de 12 sinde transfer oldum. Bugün e2 ve progesteron değerime baktılar transfern 5.günü e2 : 569 progesteron 49 sizce nasıl değerler progesterona baktıran var mı kan tahlili için 26sında gel dedilef
Neden bakildi acaba bana ilaclari verdi sadece adetin 2. Gunu bakilmisti hormon olarak e2 lh ve progesteron a..

Sanırım az çıkarsa takviye yapıcaktı bana yarım doz ovitrelle yap dedi bugün
Anladim canim vardir dr un bildigi bisey elbet. Bende perisanim iki gundur bu progestan igneden cok yakiyo canimi 10. Haftaya kadar kullanacakmisim birde nasil olacaksa sonucu alalimda diycem dr a inanilmaz yakiyo yagli bi ilacmis

Evet direk o tarafın felç o gün üstüne oturamıyosun ama o kadar çok şeye katlandık ki artık fazla gelmiyo inan acısı

Anladim canim vardir dr un bildigi bisey elbet. Bende perisanim iki gundur bu progestan igneden cok yakiyo canimi 10. Haftaya kadar kullanacakmisim birde nasil olacaksa sonucu alalimda diycem dr a inanilmaz yakiyo yagli bi ilacmis
Canım ben progestan ıcın aglıyodum resmen doktorum bana bı hfta once oksapar verdı dedımkı sukurler olsun progestana o yuzden beterın beterı var canım bır yanıyo sana anlatamam tuzlu su gıbı allahım hepımızın yardımcısı olsun

Benim once bi kaybim oldu tedavisiz kalmistim kan sulandiricidan kacamazsin demisti dr onu da kullaniyorum oksaparinki acimi progestandan sonra hic bi igne canimi yakamaz herhalde

Bende oyle hem ogrenmek istiyorum hemde ogrenmekten korkuyorum ya olmazsa suanki halimden daha kotu hissedersem kendimi ama takdir yaa Allah ne verirse hayirlisini versin demekten baska caremizde yok cumartesi yada pazar baktircam normalde 10. Gun pazar ama dayanamam diye korkuyom

Benim once bi kaybim oldu tedavisiz kalmistim kan sulandiricidan kacamazsin demisti dr onu da kullaniyorum oksaparinki acimi progestandan sonra hic bi igne canimi yakamaz herhalde
Canım oksafar varya progestana sukredersın tuzlu su sıkıyorsun gıbı full yakıyo ve ben suan progestan vurulurken hıssetmıyorum bıle acısınıOlsun bebıslerımızı kucagımıza alalımda hersey bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…