Aralik İlk Yarisi Transferi olup sonuç bekleyenler

Bende persembe gunu gıdıcem ınsallah allahım guzel haberler alırız ınsallah

Ne adet agrısı ne meme hassasiyetı var.atesimde 37.1 di kacgundur 36.9 a dustu cumartesi test gunu sıfır moral

Merhabalar arkadaşlar bugün 7.gunum dayanamayıp tahlil yaptım 16.21 değerim artmazsa diye çok korkuyorum biraz da olsa rahatladım aslında ama tedirginim inşallah hayirla sonuçlanır hepimizin transferi

Hiçbir belirtim yok inanın ben 2 defa daha gördüm pozitifii onlarda da olmamıştı sadece bir his bence oldu dedi basindan beridir. Onun dışında fiziksel hicbirsey yasamadim

Hiçbir belirtim yok inanın ben 2 defa daha gördüm pozitifii onlarda da olmamıştı sadece bir his bence oldu dedi basindan beridir. Onun dışında fiziksel hicbirsey yasamadim
adet olacakmış gibi ağrı meme hassasiyeti benim önceki transferimde olmuştu bunda yok sizde bu belirtiler de yok değil mi valla rahatlıcam

Merhabalar arkadaşlar bugün 7.gunum dayanamayıp tahlil yaptım 16.21 değerim artmazsa diye çok korkuyorum biraz da olsa rahatladım aslında ama tedirginim inşallah hayirla sonuçlanır hepimizin transferi
Canim benim bence artar ayy cok heycanli 2 gun gecmez simdi sana heycandan ♡ hepimiz pozitif alalim yaa hepimizeeeee tatli tatli bebisler nasip olsun ♡♡♡

Ne adet agrısı ne meme hassasiyetı var.atesimde 37.1 di kacgundur 36.9 a dustu cumartesi test gunu sıfır moral
Moral cok onemli kuzuummm her seyde bazen bi aksilik oluyo buda nazar boncugu olsun icini ferah tut insallah guzel olacak her sey

Canim benim bence artar ayy cok heycanli 2 gun gecmez simdi sana heycandan ♡ hepimiz pozitif alalim yaa hepimizeeeee tatli tatli bebisler nasip olsun ♡♡♡
Amin canım benim ne hoşsun inşallah hepimiz yazalım teker teker buraya

adet olacakmış gibi ağrı meme hassasiyeti benim önceki transferimde olmuştu bunda yok sizde bu belirtiler de yok değil mi valla rahatlıcam
Canım ben hicbirsey hissetmiyorum diyorum ya içimden bir ses oldu dedi hep yoksa inanki normal sanki transfer olmamış gibi geçirdim 1 haftayı yani birşey olduğu için vermedim teati nolur rahat ol sen de ve karnına odaklan o hal orada tutunmaya çalışıyor emin ol

3.gün embriyosu sizce ne zaman kandan bakmak lazım 14 gün snra bakılcak ama benm de dayanablrmym ben de blmyrm

Kızlarr herkese selamlar ve bol şanş Ben de 15 Aralık’ta transfer oldum 3. Günümdeyim ve tabii ki hiçbir belirtim yok Bnm 5. Gün embriyosuydu , acaba kaç saat içinde tutunuyor tahminen, bilen var mı hiç ? Ben artk kastırmayı bıraktım zaten tuttuysa tuttu tutmadıysa tutmadı diyerek devam ediyorum hayatıma

merhaba günlerimiz aynı, ben de beklemedeyim
2. gün tutunuyor ve 7. gün ile kan değeri değişmeye başlıyormuş
5. gün embriyosuysa 25 aralık test günü demişlerdir

merhaba günlerimiz aynı, ben de beklemedeyim
2. gün tutunuyor ve 7. gün ile kan değeri değişmeye başlıyormuş
5. gün embriyosuysa 25 aralık test günü demişlerdir
Evet 5. Gün benimki de , bana da 24 Aralık dediler ben 22 gibi fln kendim bi bakarım bencebelirti fln var mı sizde bende pek yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…