hayır hiç belirtim yokEvet 5. Gün benimki de , bana da 24 Aralık dediler ben 22 gibi fln kendim bi bakarım bencebelirti fln var mı sizde bende pek yok da
Canim benim hic uzme Allahin izniyle daha guzel kapilar acilacak elbet ben hep oyle dusunuurum bundada var bi hayir evet zor hemde cook kimileri cocugunu sokaklara atiyo sahip cikmiyo siddet uyguluyo bak bunlarin hepsi sinav bizim sinavimiz evladimiz yok ama Allahtan olsa da hayirlisiyla hayirli olarak yetistirsek diyebiliyoruz ya bu bilincte bile olamasaydik evet kolay olsa belki kiymetini bu kadar bilemicektik hic uzme kendini bizler her zaman senin yanindayiz bunun icin burdayiz birbirimize destek olalim diye..Rabbim gucunu arttirsin canim benimm iyi ol guzel ol kalbi guzel insan elbet sanada bizlerede nasip olacak elbet vaktimiz var onu bekliyoz..Kızlar sonucum negatıfhayırlısı dıcez bundan sonra allah kımsenın kucagını bos bırakmasın Bekleyenler ınsallah olumlu sonuc alır benım tedavım suanda bıttı
maşallah Hayırlı olsun..kaçıncı gün embriyosuydu ve idrar testi yapmışmıyşdınızMerhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
abbim tüm
5. gündü 11 aralıkta transfer olmuştum çok şükür bin şükür. idrar da bakmadım umudum kırılmasın diye bi cesaret kimsenin haberi yokken kan verdim bugünmaşallah Hayırlı olsun..kaçıncı gün embriyosuydu ve idrar testi yapmışmıyşdınız
O zaman bende baktirsam mi yarinnnn5. gündü 11 aralıkta transfer olmuştum çok şükür bin şükür. idrar da bakmadım umudum kırılmasın diye bi cesaret kimsenin haberi yokken kan verdim bugün
Ayrica gozun aydin saglicakla ilerlesin insallah bizlere de dua etMerhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çokkk sevndmmmmMerhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallahİkiz olabilir mi acaba yüksek çıkmış
Canim yarin 8. Gun 12sinde oldu transferimSenin kaçıncı günün
Gözünüz aydın :) Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin, inş biz bekleyenlerin de sonuçları güzel olur :)Merhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahGözünüz aydın :) Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin, inş biz bekleyenlerin de sonuçları güzel olur :)
En az 8. Güne kadar beklemelisinidrar testinde kaçıncı gün sonuç çıkardayanamıcam sanırım artık, 5 gün oldu benim 5. gün embriyosuydu idrar testi yaptırsam çıkar mı
Belli olmuyor o kadar çok mesaj okudum ki kimi çıkıyor kiminin çıkmıyor. Ben Bi cesaret yaptım sende yaparsan çıkar büyük ihtimal aramızda 1 gün varmışCanim yarin 8. Gun 12sinde oldu transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?