Aralik İlk Yarisi Transferi olup sonuç bekleyenler

Merhaba 3 aşılamanın ardından ilk defa 10unda transfer yapıldı. Aynı zamanda çikolata kistimde var bir defa ameliyat oldum. Pazartesi test günü heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. İnşallah herkesten güzel haberler gelir

Kızlar , 15 inde transfer oldum ve sona yaklaşırken sıfır belirti ile devam ediyorum, sizde nasıldurumlar
Bende 10unda transfer oldum sadece sağ kasığımda kasılma var ilaçlardandır diyorum ama hayırlısı. Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum güzel haberler veririz inşallah

kızlar eğer ikiz olursa hamilelik hormonu daha yüksek salgılanıp belirtiler daha erken mi çıkıyor? onu da merak ettim.

Bende 10unda transfer oldum sadece sağ kasığımda kasılma var ilaçlardandır diyorum ama hayırlısı. Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum güzel haberler veririz inşallah
Sonucun çıktı mı tatlım

Belirti zaten istersen hepsi oluyo ben de anlamıyom çok dinlemiyim kendimi diyosun ama o lekelenmeler olmadı hiç bende de mesela benm test günüm perşembe daha çok var

Belirti zaten istersen hepsi oluyo ben de anlamıyom çok dinlemiyim kendimi diyosun ama o lekelenmeler olmadı hiç bende de mesela benm test günüm perşembe daha çok var
Bana kalsa kasılmadan dolayı kesin tuttu demiştim canım ama belirti arayınca buluyorsun demek ki. Hiç kafana takma belirti yok diye

Canim ayni gun transfer olumsuz ben iki gun once idrar bugunde kanda baktirdim hamileyim bence yaptir artik cikar zaten Allahin izniyle tutunmussa bebisin ❤

Canim ayni gun transfer olumsuz ben iki gun once idrar bugunde kanda baktirdim hamileyim bence yaptir artik cikar zaten Allahin izniyle tutunmussa bebisin ❤
Yaa ciddi misin korkuyom yaptıramıyom bi türlü ama en geç salı baktırcam artık

Benim de yarın test günü çok heyecanlıym

Belirti var mı sende arkadaşım
Cuma günü çok şiddetli bel ağrısı ve bacağıma vuran kasık ağrısı yaşadım 2gündür sabah 6da aynı ağrıyla uyanıyorum bu ne anlama geliyor bilmiyorum Göğüslerim 2haftadır çok şişti ağrıyordu ama şuan o ağrı hassasiyet yok gibi belirti tam olarak ne bilmiyorum

Bende bilmiyorum belirti olmalı mı olmamalı mı anlamadım valla arkadaşım hayırlısıyla pozitif sonuç almak bize de nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…