Yarın tekrar yap dedi ama burdan donmez kiAslında 5in üstünde 2 gün sonra tekrarla doktorun ne dedi bilmiyorum ama
Sen yarın tekrarla testi inşallah yükselir değerinYarın tekrar yap dedi ama burdan donmez ki
İnşaallah ama minik bike umudum yokSen yarın tekrarla testi inşallah yükselir değerin
aynı gündeyiz. ara ara ağrım oluyor ama ilaçlardan mı, adet olacağım için mi, tutma ağrısı mı, yorgunluktan mı bilmiyorumKızlar , 15 inde transfer oldum ve sona yaklaşırken sıfır belirti ile devam ediyorum, sizde nasıldurumlar
Bende 10unda transfer oldum sadece sağ kasığımda kasılma var ilaçlardandır diyorum ama hayırlısı. Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum güzel haberler veririz inşallahKızlar , 15 inde transfer oldum ve sona yaklaşırken sıfır belirti ile devam ediyorum, sizde nasıldurumlar
Sonucun çıktı mı tatlımBende 10unda transfer oldum sadece sağ kasığımda kasılma var ilaçlardandır diyorum ama hayırlısı. Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum güzel haberler veririz inşallah
Bende 16sında oldum bende de sıfır belirtiKızlar , 15 inde transfer oldum ve sona yaklaşırken sıfır belirti ile devam ediyorum, sizde nasıldurumlar
Olmadı ne yazık ki inşallah sizlerden güzel sonuç gelirSonucun çıktı mı tatlım
Bana kalsa kasılmadan dolayı kesin tuttu demiştim canım ama belirti arayınca buluyorsun demek ki. Hiç kafana takma belirti yok diyeBelirti zaten istersen hepsi oluyo ben de anlamıyom çok dinlemiyim kendimi diyosun ama o lekelenmeler olmadı hiç bende de mesela benm test günüm perşembe daha çok var
Canim ayni gun transfer olumsuz ben iki gun once idrar bugunde kanda baktirdim hamileyim bence yaptir artik cikar zaten Allahin izniyle tutunmussa bebisin ❤Ben de 12sinde transfer olmştm 3.gün embriyosu bakalım pzrtesi sabah ilk idrarla denicem çünkü doktor yanıltıcı olur deyince kafam karıştı ama forumdan anladığım kadarıyla da bu şekilde çıkanlar genelde olumlu dönüş alınmış
Yaa ciddi misin korkuyom yaptıramıyom bi türlü ama en geç salı baktırcam artıkCanim ayni gun transfer olumsuz ben iki gun once idrar bugunde kanda baktirdim hamileyim bence yaptir artik cikar zaten Allahin izniyle tutunmussa bebisin ❤
Benim de yarın test günü çok heyecanlıymMerhaba 3 aşılamanın ardından ilk defa 10unda transfer yapıldı. Aynı zamanda çikolata kistimde var bir defa ameliyat oldum. Pazartesi test günü heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. İnşallah herkesten güzel haberler gelir
Belirti var mı sende arkadaşımBenim de yarın test günü çok heyecanlıym
Cuma günü çok şiddetli bel ağrısı ve bacağıma vuran kasık ağrısı yaşadım 2gündür sabah 6da aynı ağrıyla uyanıyorum bu ne anlama geliyor bilmiyorumBelirti var mı sende arkadaşım
Bende bilmiyorum belirti olmalı mı olmamalı mı anlamadım valla arkadaşım hayırlısıyla pozitif sonuç almak bize de nasip olur inşallahCuma günü çok şiddetli bel ağrısı ve bacağıma vuran kasık ağrısı yaşadım 2gündür sabah 6da aynı ağrıyla uyanıyorum bu ne anlama geliyor bilmiyorumGöğüslerim 2haftadır çok şişti ağrıyordu ama şuan o ağrı hassasiyet yok gibi belirti tam olarak ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?