Ilk denemem 10. Gun dedi dr ben en iyisi bekleyim simdiden Panik olmayim dusuk filan cikar yada cikmaz durduk yere canimi sıkmayım ..insanda merak ediyo iste nese sen atlattin insallah sira bizdeBelli olmuyor o kadar çok mesaj okudum ki kimi çıkıyor kiminin çıkmıyor. Ben Bi cesaret yaptım sende yaparsan çıkar büyük ihtimal aramızda 1 gün varmış
Gununu bekle bence canim bol bol dua etYa arkdşlar karnımda müthiş bi ağrı var gaz sancısı gibi bi terslik olabilir mi doktora gitmeye değer mi sizce 3.gün embriyosu bugün 8.gün şimdi kanda çıkmaz belki serum falan takatlar diye korkyrm
Dayanılmaz bir şey var mı?Ya arkdşlar karnımda müthiş bi ağrı var gaz sancısı gibi bi terslik olabilir mi doktora gitmeye değer mi sizce 3.gün embriyosu bugün 8.gün şimdi kanda çıkmaz belki serum falan takatlar diye korkyrm
Böyle gaz sancısı olup olumlu sonuç alanları okumuştum burda, inşallah öyledirYaani geçmiyoo bir türlü dayanmaya çalışıcam olmadı yarın iğnem var o sıra da geçmezse test de yaptırırım baktırım inş önemli bişey yoktur sonçta kanama falan yok
Ben 15 inde olmuştum transferi ve bugün 5.gününde idarara baktımidrar testinde kaçıncı gün sonuç çıkardayanamıcam sanırım artık, 5 gün oldu benim 5. gün embriyosuydu idrar testi yaptırsam çıkar mı
Bende bıraz belırtı olmustu son donemde ama 8. Gun ıdrar testı yapmıstım hıc cıkmadı ama ben anlamıstım sılık bıle olsa cıkması gerekırdı sonra dayanamayıp 9. Gun kan testı vermeye gıttım yanı dun normalde 10. Gun bugun neyse teste gıttım negatıf cıktı degerım resmen 0 cıktı muhtemelen hıc tutmamıs benım fıkrım yanı az bıle olsa bısey cıkardı hıc bısey cıkmadı moralım cok bozuk kımseye yansıtmamaya calısıyorum ama ancak bunları kendı yasayan bılır yasayan anlar cok cok zor surec ayrı zor pskolojısı ayrı zor canım ınsallah sen olumlu sonuc alırsın degerın yukselır 2020 de bebegını kucagına alırsınGünaydın kızlar benimde transfer dahil 5 günümde ultra erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı( erken yapmanızı tavsiye etmiyorum çünkü bu seferde test doğru acaba diyorsunuz) akşamına kan verdim değerim 10 çıktı . 16 saat sonra artış var mı diye tekrar baktırdığımda değerim 19 (transfer dahil 6. Normal 5. Gün) çıktı. Neyse kızlar ben transfer oldum bende tık yok bi tek belim ağrıyor ama belimin ağrımasın da açıklarım transfer günü tam transfer için yattım hemşire bacağımı düzeltmek istedi bacağıma kramp girdi ben o şekilde dişimi sıktım bitmesini normalde belinde sıkıntı olan bi insanım. Ondan sonra solumda bi ağrı kaldı her iğne vurulduğumda ağrı arttı o yüzden belirti saymadım belirti de değildi çünkü. Bide jelim hem turuncu gibi geldi. O kadar moralim bozuktu ki eşimle tartışmıştım zaten olmadı diye moralim bozuk o gazla yaptım şok oldum. Tabi sevinmiyorum çünkü başımdan normal yolla bi kimyasal geçti . Yarın iki kat baktırcam ve asıl test günü yapıp sonucumu dr göndercem. Testi yapmış olmamın tek şeyi niye belirti yok olmadı gibi tiplerden kurtuldum. Bu sefer artacak mı diye başlıyorsun ama ben öncesine göre biraz daha moralim düzeldi . Asıl test günüm 25 aralık 14 Aralıkta transfer olmuştum
İnşallah canımhem üzme kendini bakarsın rabbim tez vakitte normal yoldan olur . Bi dr bi yazısına denk gelmiştim tüp bebekte biz olmamasına neden olan sıkıntılar düzeltip şansı artırıyoruz. En iyi ortamda olsa en iyi embriyoda olsa bazen rabbim dediği oluyor diye. Bizler elimizden geleni yapıyoruz . Burdaki herkesini sorunu farklı derdi ortak. Unutma rabbim dermanı olmayan dert vermezmiş. Hiç üzme kendini vakti zamanı gelince sende güzel bi anne olacaksın..Bende bıraz belırtı olmustu son donemde ama 8. Gun ıdrar testı yapmıstım hıc cıkmadı ama ben anlamıstım sılık bıle olsa cıkması gerekırdı sonra dayanamayıp 9. Gun kan testı vermeye gıttım yanı dun normalde 10. Gun bugun neyse teste gıttım negatıf cıktı degerım resmen 0 cıktı muhtemelen hıc tutmamıs benım fıkrım yanı az bıle olsa bısey cıkardı hıc bısey cıkmadı moralım cok bozuk kımseye yansıtmamaya calısıyorum ama ancak bunları kendı yasayan bılır yasayan anlar cok cok zor surec ayrı zor pskolojısı ayrı zor canım ınsallah sen olumlu sonuc alırsın degerın yukselır 2020 de bebegını kucagına alırsın
Canım ne kadar guzel yazmıssın ıcıme su serptın vallahıİnşallah canımhem üzme kendini bakarsın rabbim tez vakitte normal yoldan olur . Bi dr bi yazısına denk gelmiştim tüp bebekte biz olmamasına neden olan sıkıntılar düzeltip şansı artırıyoruz. En iyi ortamda olsa en iyi embriyoda olsa bazen rabbim dediği oluyor diye. Bizler elimizden geleni yapıyoruz . Burdaki herkesini sorunu farklı derdi ortak. Unutma rabbim dermanı olmayan dert vermezmiş. Hiç üzme kendini vakti zamanı gelince sende güzel bi anne olacaksın..
Tabi ki üzülme desende bende olsam bende üzülürüm daha güçlü ol ve dik dur bi gün olacak:)Canım ne kadar guzel yazmıssın ıcıme su serptın vallahıUzulmuyorum ama ınsan tabıkı uzulmeden edemıyo ama ınsallah bı sonrakınde olur hayırlısı dıyelım
canım bana merkezden böyle dayanılmaz ağrın olursa mutlaka gelin demişlerdi istersen bi doktoruna ulaşYaani geçmiyoo bir türlü dayanmaya çalışıcam olmadı yarın iğnem var o sıra da geçmezse test de yaptırırım baktırım inş önemli bişey yoktur sonçta kanama falan yok
Albenden de o kadar ben de yaptım ve sonç bu sennki silik belli oluyo peki benmkiBugun 8. Gun dayanamayip idrar testi yaptim sabah basta tek cizgi sandim tekrar baktigimda sanirim ikinci cizgi biraz silikte olsa var acaba ben mi yaniliyorum o yuzden sizlere atmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?