Canimmmm evettt durdukca Dana cok belli oluyo dedim ya once ben tek sandim hic umursamadim erken Yptim filan diye kendimi doldurdum asil kanda belli olacak insallah ama bu bile insani inanilmaz mutlu ediyoBekledkçe koyulaşıyo sanki allahım inş güvenilirdir test
Canım kaç günlük embriyoydu benimde 8. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle çıktı kan da pazar günü vereceğim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza aldığımız günü de görürüz inşallahMerhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
çok üzüldüm, defalarca negatif sonucu görmüş biri olarak anlayabiliyorum. geç değiBende bıraz belırtı olmustu son donemde ama 8. Gun ıdrar testı yapmıstım hıc cıkmadı ama ben anlamıstım sılık bıle olsa cıkması gerekırdı sonra dayanamayıp 9. Gun kan testı vermeye gıttım yanı dun normalde 10. Gun bugun neyse teste gıttım negatıf cıktı degerım resmen 0 cıktı muhtemelen hıc tutmamıs benım fıkrım yanı az bıle olsa bısey cıkardı hıc bısey cıkmadı moralım cok bozuk kımseye yansıtmamaya calısıyorum ama ancak bunları kendı yasayan bılır yasayan anlar cok cok zor surec ayrı zor pskolojısı ayrı zor canım ınsallah sen olumlu sonuc alırsın degerın yukselır 2020 de bebegını kucagına alırsın
bu bana bariz ikinci çizgi var geldi, hamileyseniz hayırlı olsun. kaçıncı gününüzdeydiniz transferinBilemedm silik belli mi
Canimmmm seninle ayniyiz ♡Canım kaç günlük embriyoydu benimde 8. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle çıktı kan da pazar günü vereceğim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza aldığımız günü de görürüz inşallah❤
Evet tatlimmmcim 12si transfer ve bende bugun test yaptim ama tabi kan gercek sonucu verecek belki ilaclardan diye tamda sevinemiyom idraraYaaa transfer günü olarak mı?Sende test yaptın mı
Valla ben Sabah ilk idrarla yapmadım ya kesin çıkmayacak yada çok silik dedim ama yine de iyi çıktı bide yarın sabah ilk idrarla yapacağım onu merak ediyorum ilaçların etkisi kalmadı artık kullandıklarımizin da böyle bir etkisi yokEvet tatlimmmcim 12si transfer ve bende bugun test yaptim ama tabi kan gercek sonucu verecek belki ilaclardan diye tamda sevinemiyom idrarabenimde ikinci cizgi silik cikti
Evet canimmm pazar gunu insallah heycandan ölmezsemValla ben Sabah ilk idrarla yapmadım ya kesin çıkmayacak yada çok silik dedim ama yine de iyi çıktı bide yarın sabah ilk idrarla yapacağım onu merak ediyorum ilaçların etkisi kalmadı artık kullandıklarımizin da böyle bir etkisi yokpazar günü mü vereceksin sende kan?
Transfer gunumyz ayni canim seninle de insallah pozitif aliriz hepimizde.. iste ben o yuzden dedim ya belki ilaclarinmi etkisi oluyo diye normalde sabredecektim 10. Gune kadar baktim hep idrar testi yapan olmus sirf merakimdan yaptim bende tabi kani baz almak lazimProgestanlar falan neden olmuş olabilir mi sişik ikinci çizgi çıkmasına acaba ben crino jel hem de 2gündr bir progesteron iğne vurunuyorum
Evet canım progestan i fitil olarak oksapar i iğne olarak kullanıyorum önceden düşüğüm olduğu için bide bunlara ek olarak coraspirin ve folik asit var bakalım kanda pozitif alınca eklenecekler olacak mı ilaçlaraEvet canimmm pazar gunu insallah heycandan ölmezsemsen progestan filan kullanmiyomusun kan sulandirici ??
Aslinda benimde oldu gelisimi durdu kurtaj oldum ama bana coraspin vermedi omega3 or mega vitamin icerikli bi takviye verdi tedvainin basimdan beri kullaniyorum baska ne eklenir hic bilmiyorum benim ilk denemem canimmmEvet canım progestan i fitil olarak oksapar i iğne olarak kullanıyorum önceden düşüğüm olduğu için bide bunlara ek olarak coraspirin ve folik asit var bakalım kanda pozitif alınca eklenecekler olacak mı ilaçlara
Benimde öyle canım herşeyin hayırlısı olsun inşallahAslinda benimde oldu gelisimi durdu kurtaj oldum ama bana coraspin vermedi omega3 or mega vitamin icerikli bi takviye verdi tedvainin basimdan beri kullaniyorum baska ne eklenir hic bilmiyorum benim ilk denemem canimmm
Aslında 5in üstünde 2 gün sonra tekrarla doktorun ne dedi bilmiyorum ama3.gun embriyosu 11.gun kan testi 6.cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?