Aralik İlk Yarisi Transferi olup sonuç bekleyenler

Bekledkçe koyulaşıyo sanki allahım inş güvenilirdir test
Canimmmm evettt durdukca Dana cok belli oluyo dedim ya once ben tek sandim hic umursamadim erken Yptim filan diye kendimi doldurdum asil kanda belli olacak insallah ama bu bile insani inanilmaz mutlu ediyo

Merhaba kızlar. Benim bugün 8. günüm çok şükür ki 258 sonucum :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım kaç günlük embriyoydu benimde 8. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle çıktı kan da pazar günü vereceğim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza aldığımız günü de görürüz inşallah

Eklentiler

• IMG_20191220_165340_272.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 40
Valla akşam gittim doktora test vermedi yalancı pozitif çıkabilir dedi bekle dedi ben idrar testi yaptım diyemedim valla korktum da

çok üzüldüm, defalarca negatif sonucu görmüş biri olarak anlayabiliyorum. geç deği
Bilemedm silik belli mi
bu bana bariz ikinci çizgi var geldi, hamileyseniz hayırlı olsun. kaçıncı gününüzdeydiniz transferin

Canimmmm seninle ayniyiz ♡

Ben Pazartesi kan vercem kızlar bugün 12.günüm ama 2gün önce evde test yaptım negatif çıktı

Yaaa transfer günü olarak mı?Sende test yaptın mı
Evet tatlimmmcim 12si transfer ve bende bugun test yaptim ama tabi kan gercek sonucu verecek belki ilaclardan diye tamda sevinemiyom idrarabenimde ikinci cizgi silik cikti

Evet tatlimmmcim 12si transfer ve bende bugun test yaptim ama tabi kan gercek sonucu verecek belki ilaclardan diye tamda sevinemiyom idrarabenimde ikinci cizgi silik cikti
Valla ben Sabah ilk idrarla yapmadım ya kesin çıkmayacak yada çok silik dedim ama yine de iyi çıktı bide yarın sabah ilk idrarla yapacağım onu merak ediyorum ilaçların etkisi kalmadı artık kullandıklarımizin da böyle bir etkisi yok pazar günü mü vereceksin sende kan?

Evet canimmm pazar gunu insallah heycandan ölmezsem sen progestan filan kullanmiyomusun kan sulandirici ??

Ben de 12sinde transfer olmştm 3.gün embriyosu bakalım pzrtesi sabah ilk idrarla denicem çünkü doktor yanıltıcı olur deyince kafam karıştı ama forumdan anladığım kadarıyla da bu şekilde çıkanlar genelde olumlu dönüş alınmış

Progestanlar falan neden olmuş olabilir mi sişik ikinci çizgi çıkmasına acaba ben crino jel hem de 2gündr bir progesteron iğne vurunuyorum

Progestanlar falan neden olmuş olabilir mi sişik ikinci çizgi çıkmasına acaba ben crino jel hem de 2gündr bir progesteron iğne vurunuyorum
Transfer gunumyz ayni canim seninle de insallah pozitif aliriz hepimizde.. iste ben o yuzden dedim ya belki ilaclarinmi etkisi oluyo diye normalde sabredecektim 10. Gune kadar baktim hep idrar testi yapan olmus sirf merakimdan yaptim bende tabi kani baz almak lazim

Aynen valla ben de öyle yaptm ve ters çıkanı da pek görmedm burda ama doktor dediğim gibi yanltıcı olur diye kan testi bile yapmadı ama ben güzel hissetmeye devam edicem benm test günüm 26 aralık

Evet canimmm pazar gunu insallah heycandan ölmezsem sen progestan filan kullanmiyomusun kan sulandirici ??
Evet canım progestan i fitil olarak oksapar i iğne olarak kullanıyorum önceden düşüğüm olduğu için bide bunlara ek olarak coraspirin ve folik asit var bakalım kanda pozitif alınca eklenecekler olacak mı ilaçlara

Aslinda benimde oldu gelisimi durdu kurtaj oldum ama bana coraspin vermedi omega3 or mega vitamin icerikli bi takviye verdi tedvainin basimdan beri kullaniyorum baska ne eklenir hic bilmiyorum benim ilk denemem canimmm

Takviyeler ve progesteronlar çok çok önemliymiş gerçekten sakın aksatmayalım

Aslinda benimde oldu gelisimi durdu kurtaj oldum ama bana coraspin vermedi omega3 or mega vitamin icerikli bi takviye verdi tedvainin basimdan beri kullaniyorum baska ne eklenir hic bilmiyorum benim ilk denemem canimmm
Benimde öyle canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…