Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar benim de Bat 6 aralık ama dün lekelenme başladı ben de olmadığını düşünüyorum bugün daha gelen bir şey yok 6sı gibi başlar büyük bir ihtimal ki zaten bu ay beklentim yoktu ovü testleri aldım gelecek adet sonrası takibini hep birlikte yaparız artık Topik sahibi olarak ilk elenmekte ne bileyim

Merhaba kızlar, ben henüz bebiş için deneyemiyorum ama aranızda olmak istedim. 15 haftalık bebeğimi kaybedeli bugün 37 gün oldu. 40 ımın çıkmasını ve regli görmeyi bekliyorum. Bu gebeliğimden hemen önce bir de kimyasalım olmuştu. Bazı testler yapıldı şu an onların sonuçlarını bekliyorum uzun bir süreç. Ocak ayında yeniden denemeye başlar mıyız bilmiyorum. Yine de sohbetlerinize dahil olmak istedim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Sat 8 Kasım
Bat 7 Aralık

D denizadamasal

Yerleşme olma ihtimali hiç mi yok

İnovita mi sipariş verdin bende onu sipariş vericem beraber yapar fikir alırız

Merhaba beni ekler misiniz sat 24 kasım , bat 24 aralık. 2 aydır tedavi oluyorum. Bu ay ümitliyiz.

sizinle aynı durumdayız benim sat 16 kasım bat 16 aralık 25 kasımda rahim filmi çektirdim 30 kasımda pik gördüm. Bence ovülasyon testine bakmadan değerlendirin 2-3 güne bir nolur nolmaz.

Canım ben rahim filminden sonra döngümün 21.gününde pik görmüştüm. Sen testini yapmaya devam et istersen. Geç yumurtlayabilirsin.

Sat 13 Kasım bat 13 Aralık ekler misin canım

Kızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah

merhaba evet ben kullandım bu ay 5 gün cumartesi kontrolüm var sizin kaçıncı gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…