- 10 Mayıs 2016
- 277
- 258
- 103
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Merhaba beni ekler misiniz sat 24 kasım , bat 24 aralık. 2 aydır tedavi oluyorum. Bu ay ümitliyiz.
Canım ben rahim filminden sonra döngümün 21.gününde pik görmüştüm. Sen testini yapmaya devam et istersen. Geç yumurtlayabilirsin.
Sat 13 Kasım bat 13 Aralık ekler misin canım
Hoş geldiniz girllllsssssKızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah
rica ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah benimde 23 aralık batMerhaba sağol cevap verdiğin için canım benim de bat 22 Aralık
Ben daha dün kullandım :) kontrolüm haftaya. İnşallah güzel sonuç alırsınız. Sonuçlandığında banada bilgi verirseniz çok mutlu olurummerhaba evet ben kullandım bu ay 5 gün cumartesi kontrolüm var sizin kaçıncı gününüz
Amin canım hadi bakalım gelsin çift çizgiler inşallahrica ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah benimde 23 aralık bat
Süper çok iyi yapmışsınAhaha evet onu aldım takip ederiz tabii
Bende öyle düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı maalesef hala kafaya takıyorumNasılsa tüp bebeğe başlayacağız diye salıcaksın kafadan atacaksın ya çok iyi gelecek canımpcos mu vardı sen de bi de yaşın kaçtı
Hoş geldin canım. Umarım bu topik şans getirir.Herkese merhaba pcosluyum, daha önce 3 ay femara kullandım 3. Ay hamile kaldım 7. Haftada boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 14 Eylülde. İki regl beklemek istedim. Sat 28 kasım. Bat 28 Aralık civarı diyebilirim. Bu ay hiçbir şey kullanmadan hiçbir şey takip etmeden korunmayı bırakacağım. Umarım doğal yollarla ve sağlıklı bir gebelik yaşayabilirim. Bu topic hepimize şans getirsin
Yinede umut kesilmez hala regl olana kadar ümit var benceAz önce kasım aralık topiğinde birinde öyle olmuş ama sanmıyorum
Hoş buldum canımHoş geldiniz girllllsssssumarım şans getirir.
Yarına pik olur az kalmışKızlarrr ya bu ovulasyon testi pik mi giderek koyulaşıyor sanki az önce yaptım bi bakar mısınız
Umarım canım bugün yine hafif pembeli bir akıntım oldu ama şuan yine bir şey yok ama kesin hamile değilim çünkü memelerdeki o şişlik indiYinede umut kesilmez hala regl olana kadar ümit var bence
Tam pik değil sanki ama bu konuyu tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabiKızlarrr ya bu ovulasyon testi pik mi giderek koyulaşıyor sanki az önce yaptım bi bakar mısınız
Değilsen de sağlık olsun hayırla regl olasın.Umarım canım bugün yine hafif pembeli bir akıntım oldu ama şuan yine bir şey yok ama kesin hamile değilim çünkü memelerdeki o şişlik indi
Hoş geldin canım, ekledim bile.Sat 16 kasim bat 14 aralik
Öyle tabii. İlk denememde olacağını düşünmüştüm neyse 2025e belki hediyem olurDeğilsen de sağlık olsun hayırla regl olasın.
Tam pik değil sanki ama bu konuyu tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabiCanım b
Kayıpların için çok üzgünüm canım..Bende öyle düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı maalesef hala kafaya takıyorumevet canım pcos var. Yaşım 23 ama uzun yıllardır olmuyor 28 haftada ikiz erken doğumum var. Yaşım genç ama olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?