- 2 Aralık 2024
- 333
- 148
- 18
- 27
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık
Merhaba nasıl tabloya ekleyeceğim
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık
USER=1127892]@senon[/USER 30 Kasım 3 ocak
Genelde tekrar koyulaşma gebelik belirtisi de olabilir her şey olabilirCanım beklemeden çektim fotoğrafı attım şuan daha koyu ben tekrar mı yumurtluyorum hahahha
Merhaba siz yazın ben ekliyorumMerhaba nasıl tabloya ekleyeceğim
Teşekkür ederim 30 Kasım son adet tarihimMerhaba siz yazın ben ekliyorum
Birde yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim tam olarak doktor anlatmıştı ama ben 35 günde bir oluyorum ortalama bu yüzden kafama oturtamadımMerhaba siz yazın ben ekliyorum
Ay heyecanlandım yaGenelde tekrar koyulaşma gebelik belirtisi de olabilir her şey olabilir
Öncelikle hoş geldinBirde yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim tam olarak doktor anlatmıştı ama ben 35 günde bir oluyorum ortalama bu yüzden kafama oturtamadım
Erken gebelik testin varsa onunla dene istersen. Topiğin ilk gebesi mi geliyor acabaAy heyecanlandım yareglime 6/7 gün kaldı bu koyulaşmayıda değerlendirsemmi belki yumurtlamadır
Merhaba .Teşekkür ederim bilgilendirme içinÖncelikle hoş geldin
Eğer ovülasyon belirtileri ile anlayabiliyorsan sıkıntı yok uygulamadan da takip edebilirsin fakat uygulamayla aynı şekilde ilerlemiyorsa ovülasyon testleri alıp onlarla takip edebilirsin. Benim ilk denememde olmadı ki adetlerim düzenli ve ovülasyon günü akıntısıyla anlıyorum ama bu ay testlerle takip edeceğim.
Aslında benimde pek bilgim yok ama sitede biraz gezinince aklımdaki bir çok şeyin cevabını buldum. Ben internetten istedim yarın gelecek. Aslında 2 güne 1 yaparsanız teste de ihtiyaç yok ama insan yine de görmek istiyor ve evet çift çizgi öncesi, o gün ve sonraki gün silikleşene kadar devam edilmeliymiş bende bu ay deneyimleyeceğim hep beraber takip ederizMerhaba .Teşekkür ederim bilgilendirme için.Eczaneden mi satın alacağım acaba .Ve mesela ovulasyon testi yaptım ya çift çizgi çıkınca ilişki için en uygun gün mü oluyor .Bu konularda yeni olduğum için çok bilgim yok
Erken gebelik testin varsa onunla dene istersen. Topiğin ilk gebesi mi geliyor acaba
Tamamdır çok sağolun .Yarın alacağım bendeAslında benimde pek bilgim yok ama sitede biraz gezinince aklımdaki bir çok şeyin cevabını buldum. Ben internetten istedim yarın gelecek. Aslında 2 güne 1 yaparsanız teste de ihtiyaç yok ama insan yine de görmek istiyor ve evet çift çizgi öncesi, o gün ve sonraki gün silikleşene kadar devam edilmeliymiş bende bu ay deneyimleyeceğim hep beraber takip ederiz
Aynen şuan gençken bile olmuyor ilerledikçe belki daha da zor olacak. Klomen kullanmıştım canım çift yumurta ikiziydi. İnşallah zamanı geldiğinde kavuşuruzKayıpların için çok üzgünüm canım..cennette seni bekliyorlar evet yaşın gençmiş ama eğer daha yaşım genç diye denemeseydin yıllar geçseydi daha yorucu bir süreç olurdu daha tahammülsüz belki. İkizlerin tüp müydü canım
Merhaba beni de eklermisin sat 3 Aralık bat 3 Ocak.
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık senon 30 Kasım 3 Ocak
İnşallah canımAynen şuan gençken bile olmuyor ilerledikçe belki daha da zor olacak. Klomen kullanmıştım canım çift yumurta ikiziydi. İnşallah zamanı geldiğinde kavuşuruz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık senon 30 Kasım 3 Ocak madamma 3 Aralık 3 Ocak
Sat 2aralık bat 30 aralıkDiğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olurliste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu
Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olurliste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu
Beni de ekleyebilir misiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık P prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık senon 30 Kasım 3 Ocak madamma 3 Aralık 3 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?