- 24 Temmuz 2009
- 643
- 41
- 123
canım ondan emin değilim istersen sitede var bir araştırBier sorcam. zencefil ve zerdeçalı mide rahatsızlığı olanlar kullanabilir mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ondan emin değilim istersen sitede var bir araştırBier sorcam. zencefil ve zerdeçalı mide rahatsızlığı olanlar kullanabilir mi acaba?
bence atla canım çok eğlenceli oluyor ben bi de havaya girmek için rocky müziğini açıyorum.Ben bugün hastanedeydim kızlar bütün gün kosusturdum öğlen adana yedimbugün ip atlayabilir miyim bilmiyorum ama deniyecegim
metobolizma hızlandırıcı yoğurt ,pulbiber ve sirke şimdi öğle yemeğim yerine koca kase yedim çokta güzeldi
diyete devammmmmmmmmmm kızlarrrrrr
çok sempatik bi yüzün var hemde hiç öyle kilolu durmuyon valla güzelim :)evet canım benim
Teşekkür ederim canım güzel yorumun içinçok sempatik bi yüzün var hemde hiç öyle kilolu durmuyon valla güzelim :)
hoşbuldum :) 165 sanırım kilom da 70-72 arasıdır yurtta kaldığım için şuan boyumu nasıl ölçemedim ama kilom da o civarlardadır 15 kilo vermek istiyorum ama yılbaşına kadar 3-4 kilo gitse süper olucakHoşgeldin canım. Boyun kilon kaç ?
hoşbulduk canım kilolar gitsin diyorum ama ben yemekten pek kısamıyorum yurtta kalıyorum can sıkıntısından abur cubura saldırıyorum bi de alışkanlık yaptı ki sorma gitsinhoşgeldin canım sende katıl aramıza
Hoşgeldin diyelim o zaman :)bir kaç gündür günlük kilo bildirimi yapıp yarışma psikolojisiyle yılmadan zayıflamak için topiklere bakıyorum.18 mart eşimin doğum günü... O güne kadar 16 kilom var verilmesi gereken.eğer kabul ederseniz 24 şubata kadar sizinle olmak istiyorum.75.5 kiloyum şu an.24 şubatta hedefim 63 kilo olmak.
hoşgeldin canım benimde 7 kilom var hep beraber veririz inşbir kaç gündür günlük kilo bildirimi yapıp yarışma psikolojisiyle yılmadan zayıflamak için topiklere bakıyorum.18 mart eşimin doğum günü... O güne kadar 16 kilom var verilmesi gereken.eğer kabul ederseniz 24 şubata kadar sizinle olmak istiyorum.75.5 kiloyum şu an.24 şubatta hedefim 63 kilo olmak.
Bozma moralini canım. Kaçamak yapmamaya çalış. O hamburgerlerin inanılmaz kalorisi var kesinlikle yeme bence. Ah ah ben de çok özledm hatta tadını unuttum ama bi başlayınca devamı geliyor diye tadına bile bakamıyorum. Geçen burda okudum çok hoşuma gitti. Bir ablamız şöyle diyordu: ya istediini yiyeceksin ya da istediğini giyeceksin. Tercihimizi istediğimizi giymekten yana kullanalım bence. Çok daha mutlu olacağımıza inanıyorum o şekildekızlar ya spordan geldim şimdi çok az yaptım ama of ya2 haftada 5 kilo gidicek kızlar hırs yaptım! umarım zayıflayabilirim çok moralim bozuldu
![]()
aynen aynen 1.71 68 kilo bir an once zayıflamak istiyorumcanım ben 1.70 boyundayım
en son salı günü tartıldım 68.400 düm hedefim en az 60 olmak inş hep beraber veririz
3 aylik zayiflama seruvenimizi, diyetlerle sporlarla, gun gun burada paylasalim..
Sende 3 aylik maratona Katilmak istersen cizelgedeki bilgilerini vermen yeterli
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kamp Citirlari[/td]
[td]boy[/td]
[td]topikte başlangıç kilosu[/td]
[td] 24 kasim[/td]
[td] 1 Aralik [/td]
[td] 24 Subat 2015 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]h kubra[/td]
[td]1.69[/td]
[td]77.1[/td]
[td]77.1[/td]
[td]?[/td]
[td]65.0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]psikohayris [/td]
[td]1.68[/td]
[td]78[/td]
[td]75[/td]
[td]?[/td]
[td]63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilay20 [/td]
[td]1.62[/td]
[td]87[/td]
[td]87[/td]
[td]?[/td]
[td]70[/td]
[/tr]
[tr]
[td]damla2000 [/td]
[td]1.70[/td]
[td]68.4[/td]
[td]68.4[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya27 [/td]
[td] 1.52 [/td]
[td] 58.7 [/td]
[td] 58.7 [/td]
[td]? [/td]
[td] 48[/td]
[/tr]
[/table][tr][/tr]
Öncelikle hoşgeldin aramızabende geldim :) 1.70 boy 68 kilo . ama ne yapmam lazım ?