• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Kızlar ya dün de söyledim ama şu liste işini kim yapabilir ? ben biraz uğraştm da yapamadım

Kızlar ya dün de söyledim ama şu liste işini kim yapabilir ? ben biraz uğraştm da yapamadım​

Ben hic beceremiyorum ya

bende varım arkadaşlar boyum 168 kilom 79 hedefim 60 inşallah:110:
HOşgeldin canım. Listeye ekleyelm diyecem de liste yapma işini beceremedik henüz. Hedeflerimiz aynı aslında. Sadece ben 3 ay içinde o kadar kilo veremem sanırım. Başarılar dilerimm. :)

Kızlar yapmayı öğrenene kadar listemiz olamyıversin artık napalım :)
Biz bildirimlerimizi yapalım da önce:KK51:

sabah:
bir kaç kaşık menemen z.yağlı
çay
ara:
yeşil çay
akşam:
yoğurt çorbası
yine sabahtan kalma birkaç kaşık menemen
yatana kadar 2 lt su içerim
ve bitki çaylarımı içerim

Kızlar ben şu
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 ye başlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte başlamak isteyen var mı? Bayağı etkiliymiş. Biraz araştırdım da 1 ayda epey sıkılaşma oluyormuş. Ne dersiniz ?

Bu haftaya 65,5 la başladım bakalım haftaya nasıl bir sonuç olacak
sabah yarım ananas yarım kivi 1,5 kaşık yulaf 1 kaşık yoğurtlu sabah kahvaltımı yaptım.
Yulafı herkese tavsiye ederim acaip tok tutuyor.

Bu haftaya 65,5 la başladım bakalım haftaya nasıl bir sonuç olacak
sabah yarım ananas yarım kivi 1,5 kaşık yulaf 1 kaşık yoğurtlu sabah kahvaltımı yaptım.
Yulafı herkese tavsiye ederim acaip tok tutuyor.
Canım yulaf kepeği mi yiyorsun ?

günaydın arkadaşlar;
sabah meyveli yoğurt hazırladım kendime
öğlene yeşil çay ve belki birkaç kaysı yerim
akşam;
ızgara yada fırınlanmış balık yiyicem
bol bol bitki çayı ve su
hadi ama arkadaşlar çok durgun burası biraz canlanın

günaydın arkadaşlar;
sabah meyveli yoğurt hazırladım kendime
öğlene yeşil çay ve belki birkaç kaysı yerim
akşam;
ızgara yada fırınlanmış balık yiyicem
bol bol bitki çayı ve su
hadi ama arkadaşlar çok durgun burası biraz canlanın
Valla ben gayet canlıyım canım :KK6::KK6::KK6:
Bugün hastaneye gittim endoskopi yaptırmak için. Toplamda 2 saate yakın yürüdüm. Kar yağıyordu ama sıkı giyindm çok da güzel oldu. Henüz bişey yemedim. Şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlayacam. Topiği canlandıralm canım da sık sık uğramamız gerekiyor bunun için. Bi gelen bi daha gelmiyor ki. Ben kararlıyım hiçkimse uğramasa da her gün birkaç defa buraya uğramaya devam edecem. Diyete de tam gaz devam ediyorum. Bugün hastanede bi arkadaşımla karşılaştım. Süzülmüşsün sen çok farkediyor dedi. Nası mutlu oldum anlatamam. İnsanlardan iltifat duymayalı epey olmuştu. Acayip iyi geldi. Daha da gaza geldim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:Bu kilolar gidecek arkadaş. Forumda gezerken aralıklı oruç diye bişey okudum dün gece. Ama araştıramadım. Ona da bi bakıcam. Yemek saatlerini düzenlemeyle alakalı bişey sanırsam.

Pakette yulaf ezmesi yazıyor canım
Yalnız ben malesef öğlen güne gittim ve :KK43:(( diyet menüm gümledi malesef :KK11:
Neyse bir günden birşey olmaz inş diye yola devam edeceğim. :110:
9 günde birkere diyeti bozmak affedilebilir sanırım. :KK42:
Akşamı hafif geçir canım yememeye çalış telafi edersin nolcak sanki

Ben yulaf kepeğini çok duymuştm canım. Tok tutuyor diyenler vardı. Dukan diyetinde de kullanılıyor hatta.

İyi akşamlar kızlaar.
Menü bildirimimi yapayım hemencecik:KK66:
Kahvaltı:
5 zeytin
3 ince dilim salam
haşlanmış patates 1 tane
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Akşam
4 kaşık kabak yemeği
az biraz yoğurt

Neyse kendi kendime konuşurum ben :) İp atlamaya başladm şu bahsettiğim spora cesaret edemedm epey hamlamışım. Sadece yürüyüşle benim toto küçülmez mümkün değil :KK17: daha önce deneyp faydasını görm üştm bi süre devam edicem.
Bugün 300 le başladım. Giderek arttırıp 1500 e kadar çıkmak istiyorum. Hedefime ulaşınca fotoğraf paylaşıcam. Bi öncesi-sonrası da ben yapiyim di mi ama :D:D:D:D:D:D:D

Back
X