• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

sivas demişken yazıyım dedim istanbul da otururken çok arkadaşım vardı güzel sesleri vardır allahım nerden nereye .
malasef bizim buralarda çok soğuk hem soğuk hemde çok köpek var bende ondan korkuyom işte
eve mekik aleti aldım arada yapıyom hmm bide 30 dakikalık bi spor var adı 30 days shred 1 ayda çok güzel sonuç almış yapanlar bi bak istersen araştır kafana yatarsa başla ben şu lahana diyetimden sonra başlayım dedim
inan sen daha kolay ve rahat yaparsın bnm yaramaz kızım ayağıma dolanıyo yere yatınca üstüme çıkıyo saçımı çekiyo :-):-)anlıcan onun uykuda olduğu zmn yapmam lazım
Öyledir sesleri güzel gerçekten :) ben urfalıyım aslen :) dediğin spora bi bakiyim ben çok teşekkür ederim :)

Sivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.
canım benim eşimde sivaslı anlattığına göre gerçekten çok soğukmuş gerçi yaz akşamları bile çok soğuk oluyor kışı düşünemedim şimdi allah yardımcın olsun

İyi geceler kızlaaaaar :) Bugün kardeşimin yanına Tokat a gittiydim de yazamadım.
Menü bildirimimi yapıp kaçayım hemen.
Gün boyu yediklerim
1 adet peynirli pide
1 parça bitter çikolata
ve 1 kase tavuk çorbası :)

kahvaltı:
domates
mantar sote bir kaç çatal
salatalık
çeyrek simit
öğlen:
birkaç bisküvi
sade kahve
akşam:
dana etli güveç

Selam kızlaaaaaaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Nasi gidiyor diyet işleri ?

Kızlaaaaar nerelerdesiniz yahu ? yarın bildirim günümüz unutmayın sakın :)
Bugün yediklerim :
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
2 dilim salam
yarım domates
Akşam:
patates yemeği+ salata
spor yapamadım bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama yarından itibaren nilayın bahsettiği spora başlayacam. Yarın lütfen hepimiz burda olalımm. Öpüldünüüüüz:KK14::KK14::KK14:

Hoşgeldin canım :)
boyun, kilon kaç? hedefin kaç ? :) yarın tartı günümüz. seni de listeye yarın ekleriz canım :)

Bende bende beni de yazın kızlar bu listeye :KK6:
Boyum 1,60 kilom 65,5 hedef kilom 58 innnşaaalllaah hep beraber sağlıkla zayıflarız.

Back
X