Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O daha şokta erkek beklediğimiz için ama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinler

Sürpriz yapmayı çok seviyor senin bebe Oh ogluşuma gelin adayları çoğalıyor böylece
17+1 dedin benden epey uzaklaştin tahmini doğum senin agustosa kaymasin
Valla ağustosa doğru yolculuk var ultrason ölçümlerini cok da ciddiye almıyorum gerilik olmadığı sürece

Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
Cuma mıııı nasıl sabredip bekliceksin sen yaa

Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
Yaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insana

Gözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prenses maşallah Allah ım nazarlardan korusun.

Bir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…