Hakkında hayırlısı olsun canimZaten hemen izin veeilmiyor, kaç ay beklemek lazım vucüt kendine gelsin diye, o zamana kadar düzelirim belki. Aslında eşimde sadece varikosel var, diğer her şeyi çok iyi. Ameliyat ettirse kendiliğinden de olur, ama yani ona zaman lazım diye eşim ilk bebeği böyle istedi, ilk bebek büyüyene kadar ameliyat ettiricekti ve zaman geçecekti, diğeri normal yolla olacaktı
Bence eşinin ameliyat olması tüp bebek tedavisinden daha kolay ve daha kısa bir süreç. Benim çok tanıdığım var varikosel ameliyatından sonraki ayda hemen hamile kalanlar. Bence böyle şansınız varken deneyinZaten hemen izin veeilmiyor, kaç ay beklemek lazım vucüt kendine gelsin diye, o zamana kadar düzelirim belki. Aslında eşimde sadece varikosel var, diğer her şeyi çok iyi. Ameliyat ettirse kendiliğinden de olur, ama yani ona zaman lazım diye eşim ilk bebeği böyle istedi, ilk bebek büyüyene kadar ameliyat ettiricekti ve zaman geçecekti, diğeri normal yolla olacaktı
Neden erken aldı canım bir şikayetin mi vardıkofi kız doktordan geliyom yine 32+1 im nst ye girdim normal çıktı ben nst ye bile erkenden girerim 2100 gram 42-43 cm gibi dedi doktor
Ayy maşallah kız bebişler çoğaldıKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU Granadaco Umut_bebek Nosking kofi ayguldiyebiri mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım
Nasıl geçti?İnşAllah büyük ihtimalle sancın yok diye geri yollayacak bugun aslında hiç gitmeyecektim ama bebeğin suyu eksilir falan diye gidiyorum
Dr baktı seviyorsun hastane işlerini, git biraz da nst'de takıl demişkofi kız doktordan geliyom yine 32+1 im nst ye girdim normal çıktı ben nst ye bile erkenden girerim 2100 gram 42-43 cm gibi dedi doktor
Oh hamdolsun karasım çok çok secindim gözümüz aydın olsunKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU Granadaco Umut_bebek Nosking kofi ayguldiyebiri mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım
Nst baktı abla açılık baktı sancı yok dedi açılık hala 2 cm rahim yumuşamaya başlamış dedi. Bebeğin suyu yeterli kalp atışı iyi dediNasıl geçti?
Yoo bi şikayetim de yok ama sekreteri aldı. Doktorun takip kartında da 32. Hafta da nst var sonra 34. Haftada da var sonrasında da her hafta yapılacakmış . Zaten benim doktor taliplerim de hep sık olduNeden erken aldı canım bir şikayetin mi vardı
Ayyyy öncelikle temiz çıkmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın bacım sağlıcakla kavuşun prensesinize demek kız heee ayy yeriz onu çok nazlıydı ama geldi sonundaKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
Kız doktor dine dedi biliyon muDr baktı seviyorsun hastane işlerini, git biraz da nst'de takıl demişiyi maşallah büyümüş boncuk
Anladım canım bundan sonra zaten her gitmede alırYoo bi şikayetim de yok ama sekreteri aldı. Doktorun takip kartında da 32. Hafta da nst var sonra 34. Haftada da var sonrasında da her hafta yapılacakmış . Zaten benim doktor taliplerim de hep sık oldu
Aynen 34 den sonra hep alacakmış bakalımAnladım canım bundan sonra zaten her gitmede alır
Evet doğru, eşim sonra daha kötü olmasından korktuğu için ilk tüp bebek istedi, hatta doktor bile sordu neden tüp bebek, senin sorunun öyle zor bir sorun değil dedi. Ama dediğim gibi eşim korkuyor,hiç değilse tek çocuğumuz olsun,sonra kötü olsa bile pişmanlık duymazBence eşinin ameliyat olması tüp bebek tedavisinden daha kolay ve daha kısa bir süreç. Benim çok tanıdığım var varikosel ameliyatından sonraki ayda hemen hamile kalanlar. Bence böyle şansınız varken deneyin
Evet şubat anneleri grubunda da kız bebekler daha fazlaAyy maşallah kız bebişler çoğaldıFetal dna nın sorunsuz çıkmasına çok çok sevindim canim
Hadi bakalim geriye doğuma kalan ayları, sonra haftaları, sonra da günleri saymak kaldı. Sonra da Allah 'ın izniyle kucağında olacak bebişin
Allah razı olsun koficim, amin inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerimizOh hamdolsun karasım çok çok secindim gözümüz aydın olsuntatlış tontiş bir kız olsun inşaallah
Evet kadercim, yoğurtlu şeyler yediğimi duyunca tahmin etmiştin sen aslında, ben de öyleydim demiştinAyyyy öncelikle temiz çıkmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın bacım sağlıcakla kavuşun prensesinize demek kız heee ayy yeriz onu çok nazlıydı ama geldi sonunda
Hayırlı olsun canımKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?