Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlarr yaa ben geliyom siz yoksunuz...bengidiyom geliyosunuz bi görüşemedik.

inşallah şubat ayında hamile kalmak istiyorsanız. size kendı uyguladıgım bır şeyi söyleyeyim

öncelikle. çok kaliteli olduguna emin oldugunuz. bi bal alın. yarım kg. falan yeter. içine tarçın koyun.ve bırazda çörek otu. bu karışımı. adetimiz bittıgı günden başlayarak diger adet gününüze kadar her sabah aç karnına bir tatlı kaşıgı yerseniz.. ama gün atlamayın ve mutlaka aç karnına alın. ve 1 saat geçmeden birsey yemeyın.

ben bu ay yaptım o dediğini test yaptım negatif sanırım olmadı ama işine yarayan var tabi

bunlar diğer topiklerde var bal çörek otu tarçın kürü yumurta olgunlaşması için incir kürü de yumurta çatlaması için sanırım tüm üyeler biliyor

yok yaa ben bu ay da hamile değilim işte :sinifsinif: hiç belirti yok, 5 gün var adetime gerçi ama, fortel de yok dedi zaten... off of.. bidahaki ay bal çörekotu tarçına başlıyorum, incir falan artık ne varsa yiycemfisfisfis

günaydınnn canımm geçmişi okuyorum da şimdii ne oldu bitanem yaaa hiç moralini bozma rabbim sağlıklı bebekler nasip etsinn

sanada günaydın yarencim sorma ya cok ümitlenmiştim ama olmadı canım hayırlısı diyorum artık ama bu ay bal corek otu tarcın kürünü deniycem.dogru diyosun rabbim saglıklı bebekler nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…