Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sanada günaydın yarencim sorma ya cok ümitlenmiştim ama olmadı canım hayırlısı diyorum artık ama bu ay bal corek otu tarcın kürünü deniycem.dogru diyosun rabbim saglıklı bebekler nasip etsin hepimize

canımm ya sen testte ikinci çizgiyi görmemişmiydinn neden böle oldu testmi bozukmuşş sen yinede bi doktora git adet oldunmu peki?

canımm ya sen testte ikinci çizgiyi görmemişmiydinn neden böle oldu testmi bozukmuşş sen yinede bi doktora git adet oldunmu peki?

malasef yarencim test bozuk cıktı dün adet oldum cünkü hayırlısı inşallah bi daki ay alırım güzel haberi sen napıyosun nasılsın

kıslar kusura bakmayın ben kçıorum benimki yalnız kaldı.sıkıldı ben kahvaltıya başlayımm.çok öpüorum

geçmiş olsun canımcım.geçen haftada benimki hastaydı.çok şükür iyi şimdi.darısı size.bol şifalar

çok sağol canımm inşallah düzelirr yaa o öyle hasta yatıncaa ben çokk üzülüyorummm iki gündür o yatıyoo bende onun emrindeyim canım şunu çekti canım bunu çekti iki gündür bi oturmadımm birde diyoki bana sen ne kadar beceriklisin senin gibi iki üç tane askerim olsun yeter bana dio bende dedim ev hanımı olmak kolay diil ev hanımı olunca herşeyi bilmek zorundasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…