Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aslen trabzonluyuz canım ama ben dogma büyüme zonguldaklıyım ailem zonguldakta sen nerelisin oraya gelinmi gittin?

bende tokatlıyımm gelin geldim buraya 8 ay oldu çokk küçük bi ilçe burası çok zor alıştımm ilk geldiğimde kimseyi tanımıyodumm askeri lojmanda olduğum için rahatca balkonuma bile girip çıkamıyodum şimdi bi kaç arkadaşla tanıştık falan artık alıştım buralara

evet ya alışmak cok zor oluyo benımde 6 ay oldu yavaş yavaş alıştım teyzem var benım burda o olmasaydı daha zor alışırdım ben henüz arkadaş edinemedim biz üc elti aynı apartmanda oturuyoruz onlarla gidip geliyoruz birbirimize

ne güsel yine yanında hep tanıdıkların var hele teyze anne yarısıdır şanslısınn ben hiç kimseyi bilmiyodumm

ne güsel yine yanında hep tanıdıkların var hele teyze anne yarısıdır şanslısınn ben hiç kimseyi bilmiyodumm

evet canım o yönden şanslıyım başka biyere gitseydim kolay kolay arkadaş edinemezdim ben biraz icine kapanık biriyim ama sende yavaş yavaş tanrsın arkadaş edinirsin evleneli cok olmamış seninde

evet canım o yönden şanslıyım başka biyere gitseydim kolay kolay arkadaş edinemezdim ben biraz icine kapanık biriyim ama sende yavaş yavaş tanrsın arkadaş edinirsin evleneli cok olmamış seninde

gidiş geliş yaptığımız arkadaşlarımız var ama bir tanesi var o bana çok yakın onunla çok samimiyizz burdanda beraber gitcez aynı zamanda tayinimiz çıkcak burada hep tayinciler var geneldede gençler ama herkes farklı herkesle samimi olunamıyoo buralarda arkadaşını çok iyi seçmek lasımm iyiside var kötüsüde

evet haklısın senin işinde zor canım ya tam arkadaş ediniyosun başka yere tayinin cıkıyo allah kolaylık versin biz yerimizde duruyoruz hic degilse

evet haklısın senin işinde zor canım ya tam arkadaş ediniyosun başka yere tayinin cıkıyo allah kolaylık versin biz yerimizde duruyoruz hic degilse

sorma canımm yaa alışmak zorundayımm ama eşim ömür boyu askerrr sen sık sık gidebiliyomusun zonguldağa bildiğim kadarıyla zonguldak yakın oraya

sorma canımm yaa alışmak zorundayımm ama eşim ömür boyu askerrr sen sık sık gidebiliyomusun zonguldağa bildiğim kadarıyla zonguldak yakın oraya

evet canım ben de gidiyorum annemde geliyo hatta gecen cuma gitti annem burdaydı her zaman göremesemde birbirimizi özleyince gidip geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…