Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde kasıklarda sancı var bende olacağım sanırsam galiba.
bide sivilce oldu yüzüm . bu hamilelik belirtisi olamaz sanırım:):)

OHO SİVİLCE OLUNCA OLMUYOSA KESİN YOK BENDE YÜZÜM GÖZÜN HERYERİM SİVİLCE BİTTİK BİZ OZMAN ŞİMDİDEN BİDAHAKİ AYA BAKALIM KUŞUMkafamçokkarıştı

benimde kasıklarda sancı var bende olacağım sanırsam galiba.
bide sivilce oldu yüzüm . bu hamilelik belirtisi olamaz sanırım:):)

canım hıc bellı olmuyo o ısler ınanırmısın benımde adet donemınde hep yuzumde sıvılce cıkardı bu ayda cıktı beklıyoruym hastalanıcam dıye ama hamıle oldugumu ogrendım orası hıc bellı olmaz sekerler

Aaa canım bak demette olmuŞ bızdede belkı Öyle olur olmamı dımı ınŞ.yarabbım demet keseyı gÖrÜnce bızde bebıŞ haberlerını alırız ınŞ.

ınsall en kısa zamnda sızde bebıslerınıze kavusursunuz amınnn canım ayın 2 sınde soktor gel dedı keseyı goruruz dedı ınsallh yaaa gorurum keseyı

aynen bacım aynen bebgımı gormek ıcın sabırsızlanıyorum

rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ben kurtaj olmak zorunda kaldıgım hamılelıgımde dr muayane için gittik dr ultrason resmi vermişi kesenin göründügü eşimle ben siyah kagıttakı minicik o beyaz noktayı öpüp koklayıp duruyorduk sizdede öyle olur buyuk ihtimal çok güzel bir duyguboshayallersmileboshayallersmile

slm kızlarr....nihayet bugün adet oldum çok rahatladım.
bu kürtajdan sonraki ilk adetim tam 1ay sonra geldi...aralığın 25 de kürtaj olmuştum bugün 27 ocak.
şimdi şubatın 27 beklicem.

yaa nedıcem dun doktora gıttım azızecım keseyı goremedık ama degerım 758 normal dımı salı gunu gel keseyı goruruz dedı bıraz endıselıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…