- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
bizdede kalabılırsınız kızlar ya siz gelin yeterki:) ay nası drt köşe oldum varya sankı cidden gelecekmişiniz gibi ahhh ah:hulya:
BıGÜN ODA OLUR ıNŞ.KUŞUM YA olumunekankayizsmile
önce biz sonrada inşallahhhh bebişlerimizde arkadaş olur (hayal dünyasın daldım yine uyandırmayın beni)boshayallersmile
Sahİ canım sen rahatsın gerÇekten senİn gÜnÜn ne zaman
anladım cnm anladımm kolay gelsinn:roflol::roflol::roflol:OLMAZ KUŞUM BENİM KOÇİŞLE RANDEVUM VAR BU AKŞAM KAÇAMAZ BENDEN ANLADIN SEN ONU kaydirigubbakcemile
umudun niye yok cnm karamsarlık yapma bak benimde bu ay umudum yok ama şakaya vuruyorumm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hepimizin bebişleri:ecrin_bebek: cnm buluşuruz inş.bigün sanal dostluğumuzu gerçeğe dönüştürürüzz hem belkide hepimiz hamiş hamiş gezerizz2 şubat cnm ama umudum yok rabbim hayırlısını versın
bide sankı hamıle olmuş olsam bıle sonu gelmeyecekmış hissine kapılıyorum
tkmamaya çalışıyorum:sinifsinif:
allah korusun canım ya ben 26 yaşındayım 28 e kadar yolu olmazsa tüp bebek yapıcam ikiz yaparım belki ozman
benimde hep favorim olmuştur ikiz bebek bakmaı zor ama olsunAllah korusun canım ya ben 26 yaŞındayım 28 e kadar yolu olmazsa tÜp bebek yapıcam İkİz yaparım belkİ ozman
ay evet süper valla bi süre sıkıntı çekersin ama ileride rahat edrsinn:Saruboceq:Canım bİde bİrİ kız bİrİ erkek tek taŞla İkİ kuŞ oh daha ne olsun
makarnam var biftek yapayım salçalı çorbada oluır bide havuç kavurup yoğurtlarım ohh oldu da bitti maşallah artık 9 da da otururuz yemeğe sempatiksalakcinni
Canım bİde bİrİ kız bİrİ erkek tek taŞla İkİ kuŞ oh daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?