Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:ecrin_bebek: gelsin bebişlerrr kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlarr allahın izninle şubat ayınıda bi atlatsam tekrar bebek çalışmalarına başlıcam inşallah...

iyiym canım napıyım..sızden naber??ben bugun sogan kurune basladıım ayrıca bal tarcın ve polende ılave:)) işe yararmı

ben hiç kürle falan uğraşamamm canm..ayrıca hiç işe yaramaz tatlım.
bende bugün kürtajdan sonra ilk adetimi oldum çok şükür şubatıda atlatıyım allahın izniyle sonra çelışmalara başlıcam.

canım doktor gormedıgı ıcın keseyı kac haftalık oldugunu solemedı ınternettıkı hesaplayıcılara gore 6+2 gunluk canım

aa gercektenmısogan suyu ıctıgıme usuldum sımdık:)senın adına sevındım canım ınsallah enkısa zamanda senden de gusel haberler duyarıs

ama ben kurlere ınanıyorum cunku bende adet duzensızlıgı vardı ve ole bole deggıl her ay 10 atardı ıltaplanmam vardı canım bal çorek otu tarcın kurunu yuguladıgım ılk ay hamıleyım 8 aydır bebs ıcın ugrasıyosum bu arada

aa gercektenmısogan suyu ıctıgıme usuldum sımdık:)senın adına sevındım canım ınsallah enkısa zamanda senden de gusel haberler duyarıs

ayyy ne soğan suyumu içtin :bbo: canmm hiç böyle şeylere inan ma...
ben bu kürlerle ilgili hiç bi yazıyı okumam.

canmm iltihap varsa ancak antibiyotik kurutur...kürler değil canmm.
ama tabi sen bilirsin.

ben korunmadığım ay hamile kaldım hiç bi kür kullanmadan...
herşeyi allah bilir canmm.sen soğaniincir vs.ne içersen iç.

selam millet... kür muhabbeti olmuş ta bende de işe yaramadı bal tarçn çörek otunu uygulamıştım adet düzensizliği bende de vardı ama hala adet olmadım test de negatif yani ne hamileliğe yaradı ne adet düzensizliğine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…